Merhabalar,
Geçenlerde sevgilimin yeni taşındığı eve gittim ve lavaboda elimi yıkarken duş kabininin üstünde bir kadın tokası gördüm. Tokadan sarkan bir saç teliyle birlikte. Yeni taşındığı ev olduğu için kötü düşünmek istemedim. Eski kiracılardan olabilir, ne de olsa bir aile kalıyordu dedim. Sorduğumda da sevgilim gayet normal bir şekilde bu tokayı gördüğünü, ama titizlenip eline almak istemediğini bir ara atarım deyip unuttuğunu söyledi. Ben tabi yine de hoş bir görüntü olmadığını, ona güvendiğimi ama bu tarz bir görüntüde aklıma da türlü türlü şeyler geldiğini belirttim. Gerçekten de ona güveniyorum. Ama Taşınalı nerdeyse 10 günü geçti. Tamam yoğun geçiyor günleri ama nedense içimden atamadım da o fikri. O da bana açıkça aldatma konusunda hassas olduğunu, bunu yapacak karakterde biri olmadığını, ola ki bir başkasını severse benden ayrılıp öyle o kişiyle olacağını benim hayatımı mahvetmeyeceğini filan ekledi. Yani açıkçası ikna da oldum o konuşurken. Zaten 24 saati nasıl geçer az çok biliyorum da. Ama tek gecelik bir beraberlik yaşamış olabilir mi filan diye de düşünmeden edemedim. Ona da söyledim hatta. Bu tarz bir ilişki tarzını hayatında ben olayım olmayayım asla hoşgöremeyeceğimi filan söyledim. Yani gözümü de korkuttum bence. Sizce bunun ardına düşülmeli mi? Zamana bırakıp gözümü de açık mı tutmalıyım?