Sevgilinin evindeki kadın eşyası?

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhabalar,
Geçenlerde sevgilimin yeni taşındığı eve gittim ve lavaboda elimi yıkarken duş kabininin üstünde bir kadın tokası gördüm. Tokadan sarkan bir saç teliyle birlikte. Yeni taşındığı ev olduğu için kötü düşünmek istemedim. Eski kiracılardan olabilir, ne de olsa bir aile kalıyordu dedim. Sorduğumda da sevgilim gayet normal bir şekilde bu tokayı gördüğünü, ama titizlenip eline almak istemediğini bir ara atarım deyip unuttuğunu söyledi. Ben tabi yine de hoş bir görüntü olmadığını, ona güvendiğimi ama bu tarz bir görüntüde aklıma da türlü türlü şeyler geldiğini belirttim. Gerçekten de ona güveniyorum. Ama Taşınalı nerdeyse 10 günü geçti. Tamam yoğun geçiyor günleri ama nedense içimden atamadım da o fikri. O da bana açıkça aldatma konusunda hassas olduğunu, bunu yapacak karakterde biri olmadığını, ola ki bir başkasını severse benden ayrılıp öyle o kişiyle olacağını benim hayatımı mahvetmeyeceğini filan ekledi. Yani açıkçası ikna da oldum o konuşurken. Zaten 24 saati nasıl geçer az çok biliyorum da. Ama tek gecelik bir beraberlik yaşamış olabilir mi filan diye de düşünmeden edemedim. Ona da söyledim hatta. Bu tarz bir ilişki tarzını hayatında ben olayım olmayayım asla hoşgöremeyeceğimi filan söyledim. Yani gözümü de korkuttum bence. Sizce bunun ardına düşülmeli mi? Zamana bırakıp gözümü de açık mı tutmalıyım?

Sen duruşunu sergilemişsin, aslında bu vesileyle bakışını da belli etmişsin, iyi olmuş. Artık daha iyi gizler tokaları. Şaka şaka. Ayağını denk alır demek istedim.

Biraz yukaridaya tembelliginden atmamistir.bana doğru gibi geldi..Onu mı dusunuyo..10 gün okadar uzun bı sure değil.eger öyle bişey yapmış olsaydı hemen tedbirini alırdı bence

Hangi erkek bende o potansiyel var aldatır im der ki? Tabi ki ben aldatmam birine aşık olursam sana söyler ayrılır giderim diyecek.
Titiz olduğu için eline alıp atamadigi toka yi evde tutmak ta enteresan. O kadar titiz adam hemen atar. Bana inandırıcı gelmedi.

Yeni eve taşınır taşınmaz daha ilk günden eve kadın getirmiş ve tek gecelik bişey yaşamış olabilir mi. Bence uzak ihtimal, adam komşularından filan çekinir. gözün açık olsun tabi ama burda sevgilin haklı gibi duruyor

peçeteyle alıp atamıyor muymuş? titizlikten değil pisliktendir olsa olsa

yani bu durum adamına göre değişir. sevgilini en iyi sen tanırsın. yalan söylüyor gibi bir hali yoksa, eyvah yandım modunda değilse doğrudur herhalde.

bir erkek o tokayı orda bir sene bile bekletebilir ,adamların gördüğü ve bizim gördüğümüz aynı değil zira

paniklemesinden anlardın. paniklemediyse sorun yok.
ama şuna takıldım. taşınalı 10 gün olmuş o evi temizletmeden mi girmiş..kendisi yapamıyor madem bi temizlikçi falan bulabilirmiş. Titizleniyorsa bu titizlik değil bence

Tek gecelik kadın saçını açıp duş almış ama gideken saçını bağlamamış. Yeni taşınmış adam tarak bulamamıştır. Yanında tarak getirdi diyelim saç şekillendirici olmadığından muhakkak yine saçını bağlamak isteyecektir. Yani Yok öyle bi kadın rahat ol

bence hemen önyargılı olmamakta fayda var. iki olay yaşadım bu konuyla ilgili. şöyle ki ilkinde evde küçük top küpe buldum. akabinde sevgilime suyla mı yutmak istersin, susuz mu sevgilim? sorusunu yönelttim. bu küpe eski eşine ait ve eşyalarla gelmiş benim dedektif gözlerim görene kadar farkına bile varılmamış bi eşyaydı. eski olduğu da belliydi. ikinci olay çöpte kadın pedi görmemle başladı yine akabinde bu sefer o bana sen çöplerimi karıştırdın sorusunu sorma gafletinde bulundu ama pedin bir gün önce evine ziyaretine gelen kız kardeşine ait olduğu ortaya çıktı.

"Ahan da seni böyle aldattım" der gibi ortalık yere saç tokası koyacak kadar aptal bir sevgiliniz yoktur diye düşünüyorum. Yalnız tek sıkıntı bulduğu her pis şeyi el sürmem diye kenarda bırakacaksa işiniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…