Sevgilinin hayatını yaşamak istemesi

Bunu bilip devam eden kadinlar var
Benim bir komsu kizi vardi bir erkek arkadasiyla aralarinda bir flortlesme vardi ama adı konmamis. Kiz da diyordu ki oglan biraz toy gitsin biraz hevesini alsin nasilsa ileride evleniriz. Ben şok olmuştum. Yani tamam bir erkegin gecmisini desmeyelim de ben kenarida bekleyeyim adam da biraz takilsin hevesini alsin kafasi degisik geliyor
Benim de böyle bir arkadaşım vardı, onun eleman biraz azgındı, e gençler daha evlenecekleri de belli değil, kız demiş en sonunda git nerede işini görüyorsan gör, ben evlenene kadar bişey yapmam. Evlendiler sonra çocuk falan yaptılar. Evet, çocuğun ailesinin durumu iyiydi. Garibanın teki olsa o kız orda ona s...ri çekerdi zaten. 🍭

Benim de böyle bir arkadaşım vardı, onun eleman biraz azgındı, e gençler daha evlenecekleri de belli değil, kız demiş en sonunda git nerede işini görüyorsan gör, ben evlenene kadar bişey yapmam. Evlendiler sonra çocuk falan yaptılar. Evet, çocuğun ailesinin durumu iyiydi. Garibanın teki olsa o kız orda ona s...ri çekerdi zaten. 🍭
Ay bir de o kadar gezmeye alışan çük de evlendikten sonra rahat durmaz zaten 😂😂

Takılmak için sizden ayrıldı ve sonra size geri döndü.. Sizde bunu seçenek olarak görüyor musunuz gerçekten? Allah aşkına seven değer veren biri bunu aklının ucundan geçirmez. Evlenmeden böyle olan biri evlendikten sonra da sizden izin alıp bol bol takılır. Bence hiç aklınızda kalmasın salın.

Siz konuşmaları görseniz bi varya. Ya biraz hayatımı yaşayayım, herkes böyle söz asla adını koyunca yapmam diyor
Şu yazdığınızı geri dönüp bi okuyun.
Adını koyunca yapmam ne ya valla komik. Siz de koca kadın bunu dinlediniz.
Size çok iyi davranıyor ya kıyamam ne tatlı. Boynuzlamak için bile izin istiyor.

Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.

İşinizin çok iyi olması onun mesleğini önemsemediginiz anlamına gelmiyor. Gayet maddi durumu ve mesleği için bu hadsiz konuşmasına göz yumuyorsunuz. Başkası olsa çoktan yol vermiştiniz.

Şu yazdığınızı geri dönüp bi okuyun.
Adını koyunca yapmam ne ya valla komik. Siz de koca kadın bunu dinlediniz.
Size çok iyi davranıyor ya kıyamam ne tatlı. Boynuzlamak için bile izin istiyor.
Adam biliyor ne için tercih edildiğini, bi güzel dalgasını da geçiyor.

Benimde işim çok iyi. Maddi olarakda farkımız cok yok. Verilen emekler var ama bozuldu.
Ya şu saçma sapan ilişkilerinizde öldürdüğünüz zaman için emek gibi kutsal bir kelimeyi kullanmayın artık.
Emek aşağı emek yukarı. Ne emek verdiniz çok merak ettim neymiş bu emek?

O kafada cok kadin var
Aman erkektir nefsi vardir vs diye tepelerine cikartip sonra da bu adamlarla evleniyorlar evlilik güzellemesi yapıyorlar

Böyle bir konu olamaz imkansız😶😶😶

Değil ilk sevgilimde bana yapmıştı 😂 Şaka gibi ama gerçekten var bunlar 🤭

Yaşamasam şuan bende şok olurdum hatta arttırıyorum şuanki eşi olmuş o zaman sevgilisine beni anlatıp benim küfür yememe bile sebep olacak kadar garip bir egoları mı kendini beğenmişlikleri mi adlandıramadığım bir tarzları var 😂

Konu sahibi sizde iletişminizi kopartın ben şehir değiştirmiştim siz ne yaparsınız bilmem 🤭

Selam arkadaşlar,

Size çok iyi davranan ama uçkuru için süre isteyen, çok iyi mesleği olan, sizinle gerçekten evlenmek isteyen ex mi? Yoksa karakteri çok düzgün, sizle aynı işte olan, daha yakışıklı yeni biri mi? Yaşım 29. Eski sevgilim çok iyiydi bir şekilde değişti takılmak için ayrılıp yalvararak geri döndü. İkimizde cinsellik yaşamamış kişileriz. Oda herkes gibi takılmak istedini, evlenmeden önce içinde birşey kalmasın istiyormuş. Ailesine felan beni istemeye gelceklerini söyledi. Evlenmek istediğine eminim, ama bende bi soğuma var. Ayrıldım ayrılıyorum. İkna ediyor bir şekilde. Bunu geçiçi olduğunu söylüyor. Ya bu tarz birşey yaşamış olan varsa yorum yapabilir mi? Yeni biri mi değerlendirilmeli?
Yani açık açık ben başka kadınlarla da birlikte olayım sonra mı evlenelim diyor ? Sende de soru işareti mi var ?

Back
X