- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yok ben capse değilde erkeklerden herşey beklenir demesine şaşırdımSabah sabah ben gözümü zor açıyorum, caps mi atmış.
Hadi atmış ne ciddiye alıyorsun
Ben bakmam demesi değilde erkekler fenadır herşey beklenir demesine bozuldumNe diyecek ben bakmam der tabi
Arkadaşları bu modelse kendi de öyledir
Benimde moralim bozuldu ne yapabilirim bu konudaAy ne bilim benimde canım sıkılırdı.
cins bir erkek daha..
Doğru demiş fenalarBen bakmam demesi değilde erkekler fenadır herşey beklenir demesine bozuldum
neden bozuldun ki cidden erkekler fena ve herşey beklenir gayet doğru söylemiş bozulunacak bir şey yok şekerimBen bakmam demesi değilde erkekler fenadır herşey beklenir demesine bozuldum
Benimde moralim bozuldu ne yapabilirim bu konuda
kaç yasındasın bilmiyorum ama böyle seylere takılır kalırsan ilerde ne yapcaksın Allah başka dert vermesinBenimde moralim bozuldu ne yapabilirim bu konuda
Kendisinidemi o kategoriye alarak öyle söyledi acaba onu bilemedimneden bozuldun ki cidden erkekler fena ve herşey beklenir gayet doğru söylemiş bozulunacak bir şey yok şekerim
Ben bakmam demesi değilde erkekler fenadır herşey beklenir demesine bozuldum
yok yahu abartıyorsun benceKendisinidemi o kategoriye alarak öyle söyledi acaba onu bilemedim
Acayip canım sıkıldı sabah sabah ne yapabilirim bununla ilgiliErkekler fenadır,her şey beklenir.
Sen de tetikte ol,ben yapmam cümlesi çok ciddi şüphe içerir.
İnşallah ben üç boyutlu düşünüyorumduryok yahu abartıyorsun bence
bence 5 boyutlu düşünİnşallah ben üç boyutlu düşünüyorumdur
Zaten 'erkekler' kategorisindeKendisinidemi o kategoriye alarak öyle söyledi acaba onu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?