Sevgilinin ilginç cevabı

Erkekler fenadır,her şey beklenir.
Sen de tetikte ol,ben yapmam cümlesi çok ciddi şüphe içerir.

bence 5 boyutlu düşün yani lafın yeri gelir sen de kızlar çok fena diyebilirsin ki bu senin de fena olduğun anlamına gelmez değil mi
Şimdi konuşmalarımızı tekrar okudum sen yaparmısın peki demişim oda sana bakılmasını istemem o yüzden bende bakmam demiş acaba bi kız bulup denesemmi bunu bile geçirdim aklımdan

Bende eşime böyle komik cappsler yollarım can sıkma açıklaması biraz tuhaf olmuş gerçekten ama takılma sonuçta o söylese de söylemese de biz gayet net biliyoruz fena olduklarını ... Abartma boşver

Canim bu aralar nisanlinin her dediginden nem kapar oldun bak bu şüpheler iliskisinize rahatsizlik verir neden her dedigine takiyorsun ki sende he de gec yada sen öyle birsey yaparsan senle ayrilirim de göz dagi ver

Eger uzun zamandır hayatinda ise ve hareketleri guvenilir ise makarasına gondermistir.Ben sadece caps in ergence olduguna takılırdım.Onun dısında erkeklerden hersey beklenir elbet ama sevgilisiniz daha o yuzden tanima sansin cok ya evli olup boyle guvenini sarssaydi o daha kotu.Sana tanima firsati iste:)

Ne yapabilirim peki bu konuda asla bakmam dememiş sana bakılmasını istemem bende o yüzden bakmam demiş bi kızmı ayarlıyım napabilirim

Bence takılma bu konuşmaya, boş bulunmuş gibi geldi bana, normalde hali tavrı aranır gibi değilse,hovarda bir adam değilse sıkıntı yapma

Ben de abime ilk defa sevgilim olduğu söylediğimde senden yana şüphem yok ama kendim erkek olduğumdan erkeklerin mayasını biliyorum kimseye güvenme demişti.Gayet kimseye güvenme demiş sevgilin.Bence büyütülecek bir şey yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…