- Konu Sahibi tugcekayaaa
Ben yaptım çıldırttım onu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok haklısın çookkkk.beraberken çok güzel ama ayrı kalınca...peki ilişki nasıl bitti tam olarak
valla sonuna kadar okudum, Allah tamamına erdirsin, tabi ben yine dertlendim... bizim ilişkide genelde ben arar sorarım, ama aradığımda soğuk konuşmaz yani, beni arkadaşlarına, akrabalarına anlatır hep... ama geçen hafta bişey oldu beni aldatma teşebbüsünde bulunmuş, bana anlattı bunu da, sanal alemde yüzünü bile görmediği bi kıza iltifat etmiş, seni seviyorum falan demiş sonra kız ümitlenmiş tabi, bana anlattı böle böle oldu bi takılim dedim kız ciddiye aldı falan diye... çok bozuldum aradım konuşmadım, surat yaptım, bana dediki bu konuda konuşmak istemiyorum keşke anlatmasaydım, böle yapcağını bilseydim söylemezdim falan filan derken, bi anda soğuk davranmaya başladı, aradığımda konuşmadı pek, msnde görüşürken umursamaz davrandı, bu böle 3 gün devam etti; 3 gün sonunda msnde cam açıkken konuşuyoduk bi anda dayanamadım ağlamaya başladım; ben ağlayınca çok sinirlenir, önce kes ağlamayı benim karşımda ağlamicaksın demedim mi diye azarladı önce; sonra ne benim için ne de bi başkası için ağlamicaksın dedi... ve o günün akşamında telefonda yine çok güzel konuştuk (maşallah) Allah bozmasın şu anda çok iyiyiz tekrar, benim küsmem gereken yerde o böle yaptı "kaçan kovalanır" hesabı sanırım, bu konuyu açmamı istemediğinden böle yaptı eminim, çok kızgınım bu meseleden dolayı, affetmedim de ama gelip bana anlatmasından dolayı olayı büyütmedim, 3 günlük sanal muhabbetinden dolayı geçirdiğimiz bunca zamanı çöpe atamazdım her şeyin üstüne sünger çektim...
genelde bi sıkıntısı olduğu zaman soğuk davranır, mesela işten ayrılmıştı parası yoktu, çok sıkıntıdaydı biliyorum; bu aralar soğuktu bu yaşadığımız olaylar hep o zamanlar oldu, önceleri patronuyla problem yaşadığında soğuk davranırdı, sıkıntılarını kendi içinde yaşamayı sever... bugün yeni işe başladı ve o kadar iyi ki Allah bozmasın diyorum...
kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlatıp rahatlamak istedim, bu arada 7 aya yakın süredir birbirimizi görmüyoruz, özledim de bi taraftan, inşallah bi daha soğukluk olmaz böle...
Yavaş yavaş...
Hemen değil, ve baktım ki biz bitmişiz.
Bir sebepten dolayı bitmedi yani.
a.s
amin inş:)canım benim ya herkes bir tuhaf.madem elin kızıyla konuştun niye anlatıyorsun.ahh ne düşüncesiz şu insanoğlu.karşındaki kırılırmı alınırmı üzülürmü hiç düşünmüyor.sonrada abartma diyor.ama olsun yinede anlatması iyi birşey demekki kötü niyeti yokmuş ama kızla konuşması kötü tabiiki.aynısını biz yapsak kıyamet kopmuştu kafamçokkarıştı aman bunları atlatmışsınız ya çok şükür.Allah bozmasın.sizide bizi de![]()
bu erkekler çok dengesiz yaa nefret ettiriolar kendilerinden...hani derler ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali aynen öylenefret ettiriolar kendilerinden ben onun için neler yapıorum yaa hiç hak etmio ama hiççç,başlarda peşimde dört dönüyodu şimdi hiç bişey umrunda deil sabır sabır nereye kadar...ama şuda bi gerçek bi bayan terk ederse tem terk eder az kaldı sabrediorum
![]()
aynısı benm başıma geldi 1 yıl peşimden koştu okulu değiştiği halde genede beni unutmamıştı ben yüz vermiodu kendimi yalnız hissettğim bi anda evet dedim ve sonra aşık oldm sonunda da noldu biliomusun aramalar tamamen kesildi ve bende artık yüzsüzlük edip arayamadım. bide sıkıntıdayım diodu falan arayamıyorum bilmem ne. bigün msnde karşılaştık laf attım"ayrıldık mı ara mı verdik noldu" dedim "ne olduğu ortada" tarzı bi cevap yazdı "iyi madem bitmiş bende bilmiş oldum" yazdım o çıkana kadar msnden çıkmadım daha da cvp yazmadı o andan itibaren msnden sildim zor olsada kalbimdende sildm. asıl konduramadığım o benm peşimden koşmuştu ben onun diil ve ben bu duruma düştm.
kızlar bu hep böyle oluyo yaaa,peşimizden koşuyorlar ama sonra bizler daha da ilgi veren oluyoruz haliyle tembelleşiyorlar ilgi konusunda.