- Konu Sahibi tugcekayaaa
durumlarımız birbirine çok benziyor:) peki rayına oturması nasıl oldu benim korkum ya düzelemezsek soğuk kalırsakevet şuan tatildeym ailemin yanındayım.tabi özlemek iyi oluyor.ama şu var o benden birşey istesin rica etsin yapmaya hazırım.ben ona söyledim kaç defa az arıyorsun ihmal ediyorsun diye.beni takmaması iyice sinirimi bozuyor.ben çok şey istemiyorum.e böyle oluncada beni düşünmüyor merak etmiyor konuşmak istemiyor diye düşünceler geliyor insanın aklına ister istemez
rahatsız etmemeyi düşündüğünü sanmıyorum ben arasın diye dört göz bekliyorum bunu o da biliyor.
Canım ben bir süre bekledim. Hani düzelir mi düzelmez mi diye? Baktım düzelmiyor taktik yaptım. Taktikle düzeldiği anlar oldu. Ama bazen düzelmediği zamanda oldu. O zaman karşıma aldım ve HAYYAL arkadaşımında dediği gibi konuştum. Durum bundan bundan ibaret. Bu sorunları bir tek ben mi görüyorum kendi aklımda kurduğum bir kurmacadan mı ibaret yoksa aynı şeyler senin içinde geçerli mi? Eğer geçerliyse ve devam ettirmek istiyorsak ne gibi bir yol izlemeliyiz tarzında bir konuşma yaptım. Ve işe yaradı. O bana kendi isteklerini söyledi bende ona. Ve sonunda ortak bir yolda BİZ olarak ilerlemeye başladık. Bak mesela benim ilgi beklediğim anlar çoktur. Sevgilimin gözünde ilgi arsızıyımdır hatta :) Ama ne yapabilirim ben buyum! Ve o da benimle birlikteyse ben nasıl onun ihtiyaçlarına karşılık veriyorsam oda benimkilerini karşılamak zorunda öyle değil mi? Ama tabi bunları ona anlatırken çok uygun bir konuşma yapmak lazım. Konuşma biraz olsun sert olmaya başlarsa işler aleyhimize dönebilir diye düşünüyorum. Ki bunu yaşadımda. Öncelikle sakin ol hayatım. Bir süre daha bu vaziyette ilerle.