• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ilgisizliği ve çekilen bu acıı

durumlarımız birbirine çok benziyor:) peki rayına oturması nasıl oldu benim korkum ya düzelemezsek soğuk kalırsak :( evet şuan tatildeym ailemin yanındayım.tabi özlemek iyi oluyor.ama şu var o benden birşey istesin rica etsin yapmaya hazırım.ben ona söyledim kaç defa az arıyorsun ihmal ediyorsun diye.beni takmaması iyice sinirimi bozuyor.ben çok şey istemiyorum.e böyle oluncada beni düşünmüyor merak etmiyor konuşmak istemiyor diye düşünceler geliyor insanın aklına ister istemez :( rahatsız etmemeyi düşündüğünü sanmıyorum ben arasın diye dört göz bekliyorum bunu o da biliyor.

Canım ben bir süre bekledim. Hani düzelir mi düzelmez mi diye? Baktım düzelmiyor taktik yaptım. Taktikle düzeldiği anlar oldu. Ama bazen düzelmediği zamanda oldu. O zaman karşıma aldım ve HAYYAL arkadaşımında dediği gibi konuştum. Durum bundan bundan ibaret. Bu sorunları bir tek ben mi görüyorum kendi aklımda kurduğum bir kurmacadan mı ibaret yoksa aynı şeyler senin içinde geçerli mi? Eğer geçerliyse ve devam ettirmek istiyorsak ne gibi bir yol izlemeliyiz tarzında bir konuşma yaptım. Ve işe yaradı. O bana kendi isteklerini söyledi bende ona. Ve sonunda ortak bir yolda BİZ olarak ilerlemeye başladık. Bak mesela benim ilgi beklediğim anlar çoktur. Sevgilimin gözünde ilgi arsızıyımdır hatta :) Ama ne yapabilirim ben buyum! Ve o da benimle birlikteyse ben nasıl onun ihtiyaçlarına karşılık veriyorsam oda benimkilerini karşılamak zorunda öyle değil mi? Ama tabi bunları ona anlatırken çok uygun bir konuşma yapmak lazım. Konuşma biraz olsun sert olmaya başlarsa işler aleyhimize dönebilir diye düşünüyorum. Ki bunu yaşadımda. Öncelikle sakin ol hayatım. Bir süre daha bu vaziyette ilerle.

evet onu karşıma alıp konuşacgm.bunu bugün yada yarın yapabilirim.doğru eğer sert konuşursam sonuç kötü olabilir.inşallah güzel bir konuşma olur

Şimdi aklıma şu da geldi bak şimdi canım. İnsdanlar ilk birlikte olmaya başladıklarında birbirlerine deli gibi aşık olarak başlamazlar bunu hepimiz biliyoruz. Ufak ya da yoğun bir hoşlantıyla başlar. O hoşlantı sevgili olunduktan sonra artar ve yoğun bir ilgiye dönüşür. Ama bazı insanlar aşık olmaya başladıkları zaman korkarlar. Durup geri çekilme düşünme ihtiyacı hissederler. Bir anlamda gözleri korkar acaba gerçekten ben bu kişiyi seviyor muyum diye. Duygularını tartmak içinde biraz uzaklaşmış olabilir senden. Ya da bak yine kendi sevgilimden örnek veriyim. Benimki inanılmaz derece insanları deneyen birisidir. 3 yıldır birlikteyiz ama beni 2.5 yıl çok yoğun bir şekilde denedi. Bakalım uzak duruyum tepkisi nasıl olucak, Yakın durayım yine nasıl davranıcak? Böyle yapsam ne olucak şöyle yapsam ne olucak? İnsanları tanımak kolay değil canım. Tamam şuan ilgisiz duruyor olabilir ama bundan bile mutlu olman lazım ki sevgilini tanımaya başlıyosun! Onun böyle bir durumda nasıl davranacağını öğrenmeye başlıyosun!

Bak.... Olayları anlaman için kendimden örnek vereceğim.
Benim 3,5 senelik ilişkim 3 ay evvel bitti.
Ama aslında asıl bitiş tarihi 7-8 ay önceymiş ben fark edememişim...
Biz de uzaktık 10 saatlik mesafe kadar, o da peşimden çok koşmuştu. O da zamanında beni çok arardı sonra telefonda konuşmayı çok sevmediğini söylemeye başladı.
Beni görmeye geldiğinde her şey harikaydı, ama bunun dışında cidden çıkmazda bir ilişkiye dönüşmüştü bizimki...
O yüzden dediklerimden feyz al lütfen.
Senin onu sevmen, onun seni sevmesi demek karşılıklı emekle ilişkinizi sürdürmeniz demektir.
Kuru kuruya seni seviyorum demekle ilişki olmaz.
Çaba harcamanız lazım, bu da sadece senin çabanla olmaz.
...

Biz de uzaktık 10 saatlik mesafe kadar, o da peşimden çok koşmuştu. O da zamanında beni çok arardı sonra telefonda konuşmayı çok sevmediğini söylemeye başladı.
Beni görmeye geldiğinde her şey harikaydı, ama bunun dışında cidden çıkmazda bir ilişkiye dönüşmüştü bizimki...
Senin onu sevmen, onun seni sevmesi demek karşılıklı emekle ilişkinizi sürdürmeniz demektir.
...

Evet bak bu çok doğru. Kadınlar çaba harcamayı daha erken farkediyorlar ama erkekler daha geç.

Şimdi aklıma şu da geldi bak şimdi canım. İnsdanlar ilk birlikte olmaya başladıklarında birbirlerine deli gibi aşık olarak başlamazlar bunu hepimiz biliyoruz. Ufak ya da yoğun bir hoşlantıyla başlar. O hoşlantı sevgili olunduktan sonra artar ve yoğun bir ilgiye dönüşür. Ama bazı insanlar aşık olmaya başladıkları zaman korkarlar. Durup geri çekilme düşünme ihtiyacı hissederler. Bir anlamda gözleri korkar acaba gerçekten ben bu kişiyi seviyor muyum diye. Duygularını tartmak içinde biraz uzaklaşmış olabilir senden. Ya da bak yine kendi sevgilimden örnek veriyim. Benimki inanılmaz derece insanları deneyen birisidir. 3 yıldır birlikteyiz ama beni 2.5 yıl çok yoğun bir şekilde denedi. Bakalım uzak duruyum tepkisi nasıl olucak, Yakın durayım yine nasıl davranıcak? Böyle yapsam ne olucak şöyle yapsam ne olucak? İnsanları tanımak kolay değil canım. Tamam şuan ilgisiz duruyor olabilir ama bundan bile mutlu olman lazım ki sevgilini tanımaya başlıyosun! Onun böyle bir durumda nasıl davranacağını öğrenmeye başlıyosun!

çok teşekkür ederim canım benm fikirlerin beni rahatlatıyor :) birde benm erkek arkadaşm çok zekidir.benm düşünemediğim şeyleri bile benden önce düşündüğüne eminim.o herşeyin farkında.1defada tartıştk bu konu yüzünden.ilgi,aramama konusuyla ilgli.dün bilerek aramadı.saat 3buçukta görüştük ve birdaha aramadı.normalde o aramayınca ben merak eder arardım.bu sefer aramadım o da aramadı.ben bu duruma bir çok yorum yaptım kendimce.dedim değerim bu kadar mı yazıklar olsun.ama biliyorum bunu kasıtlı yaptı.ve o gece boştu izinde almştı işten.bu sabah aradığında sesi gayet güzel geliyordu.dediki ;aramadım seni böyle olsun istedim ama şimdi sen dersin neden aramadın diye dedi.benim bu sözden ne anlam çıkarmam gerekiyor.besbelli ağzımı arıyor ne diyeceğimi merak ediyor.bende gayet normal konuştum ilk defa; sorun yok dedim.normalde hemen neden aramadın derdim.o da şaşırdı bu duruma.iyi mi yaptım bilmiorum.acaba beni bu duruma alıştırmaya mı çalışıyor.kızııım boşuna uğraşma ne kadar çabalasanda seni bu kadar arıcam işte mesajımı yaratmaya çalışıyor :) ama sinir olduğum kesin bir gerçek tabii :umursamaz:

...

çok haklısın çookkkk.beraberken çok güzel ama ayrı kalınca...peki ilişki nasıl bitti tam olarak

evet doğru ama benim araya ihtiyacım yok ben ara istemiyorum isteyen o işte.ama aklıma geldkçe çıldırıyorum.yapacağı şey telefondan adımı bulup ara tuşuna basmak.bu kadar.o da çok yetersiz.mafoldumben

Size duymak istediklerinizden ziyade duymanız gerekenleri söylüyoruz. Kendinizi ayrılık ihtimaline alıştırın, şu halde "Bitsin" derse ki çok uzak bir ihtimal gibi görünmüyor, kendinizi kaybedersiniz. Siz "Ne yapsam da devam etse..." diye kendinizi paralıyorsunuz karşıdan hiçbir adım yok. Olaya gerçekçi bakın ki sonra daha fazla üzülmeyin. Hani diyelim biz yanılıyoruz, o zaman sevinirsiniz ama gerçekleri görmezseniz ve başınıza gelirse yıkılırsınız... :kahve:

evet o ihtimal hep göz önünde zaten.onu karşıma alıp konuşacağım.keşke bu konuşmayı yüz yüze yapabilsem ama olamayack.telefonda yapıcam.benden nasıl davranmamı istiyor ilişkiyi devam ettirmek istiyor mu vs vs.bunları sormam gerekiyor sanırım.

arkadaşlar demin aradı ve dayanamadım aklıma ne geliyorsa söyledim ama sert bir dille konuşmadım.sorun varmı ilişkimizde dedim.hayır ben seninle çok mutluyum dedi.sende sorun var gbi ama dedi.bende ilgisizliğinden bahsettim.dediki senden soğuduğumumu düşünüyosun kesnlikle öyle birşey yok dedi.ben burda bütün akrabalarıma seni anlatıyorum resmini gösteriyorum evleneceğim kız bu diyorum sen neler diyorsun üzülüyorum dedi.ben dedim senin yapın bu aramak zor geliyor ama bu da benim yapım ilgi bekliyorum dedim.o zaman orta yolu bulalım dedim.tamam dedi ben hatalıyım özrümüde dilerim.ben seni hemen kesip atamam dedi.kolay değil dedi.dedim aklıma takılan birşey var hem.eski sevglinden az arayarak ayrılmışsın ya unutamıyorum dedim.dediki keşke bahsetmeseydk eskilerden.o benm sevglim gibi değildiki dedi basit bir ilişkiydi.onunla kendini kıyaslama ben seni seviyorum evleneceğim kızsın dedi.bu şekilde konuştuk.konuşmam iyi oldu içim rahatladı.ve bir kez daha anladım ki.her taktik her erkeğe sökmez ayrıca herkes farklıdır düşünceleri davranışları.sevgilimizi tanıyıp ona göre davranmak gerekir.inşallah daha iyi olur aramız.yardımlarınız için çok teşekkür ederim.hepinize minnettarım :) Allah hepinizi mutlu etsin ;)

ya canım walla 2 saat içinde 3defa aradı :D canım benim inşallah böyle sorunlar yaşanmaz.akıllandım artık olduğu gibi sevmeye çalışıcam.çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.özellikle sen tatlım :D

sağol canım ya bu seferde baya abarttı.çok sık arıyor 10dan fazla aradı şu saate kadar.galiba bana ceza vermek istiyor.al sana ilgi al sana der gibi kaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

valla sonuna kadar okudum, Allah tamamına erdirsin, tabi ben yine dertlendim... bizim ilişkide genelde ben arar sorarım, ama aradığımda soğuk konuşmaz yani, beni arkadaşlarına, akrabalarına anlatır hep... ama geçen hafta bişey oldu beni aldatma teşebbüsünde bulunmuş, bana anlattı bunu da, sanal alemde yüzünü bile görmediği bi kıza iltifat etmiş, seni seviyorum falan demiş sonra kız ümitlenmiş tabi, bana anlattı böle böle oldu bi takılim dedim kız ciddiye aldı falan diye... çok bozuldum aradım konuşmadım, surat yaptım, bana dediki bu konuda konuşmak istemiyorum keşke anlatmasaydım, böle yapcağını bilseydim söylemezdim falan filan derken, bi anda soğuk davranmaya başladı, aradığımda konuşmadı pek, msnde görüşürken umursamaz davrandı, bu böle 3 gün devam etti; 3 gün sonunda msnde cam açıkken konuşuyoduk bi anda dayanamadım ağlamaya başladım; ben ağlayınca çok sinirlenir, önce kes ağlamayı benim karşımda ağlamicaksın demedim mi diye azarladı önce; sonra ne benim için ne de bi başkası için ağlamicaksın dedi... ve o günün akşamında telefonda yine çok güzel konuştuk (maşallah) Allah bozmasın şu anda çok iyiyiz tekrar, benim küsmem gereken yerde o böle yaptı "kaçan kovalanır" hesabı sanırım, bu konuyu açmamı istemediğinden böle yaptı eminim, çok kızgınım bu meseleden dolayı, affetmedim de ama gelip bana anlatmasından dolayı olayı büyütmedim, 3 günlük sanal muhabbetinden dolayı geçirdiğimiz bunca zamanı çöpe atamazdım her şeyin üstüne sünger çektim...

genelde bi sıkıntısı olduğu zaman soğuk davranır, mesela işten ayrılmıştı parası yoktu, çok sıkıntıdaydı biliyorum; bu aralar soğuktu bu yaşadığımız olaylar hep o zamanlar oldu, önceleri patronuyla problem yaşadığında soğuk davranırdı, sıkıntılarını kendi içinde yaşamayı sever... bugün yeni işe başladı ve o kadar iyi ki Allah bozmasın diyorum...

kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlatıp rahatlamak istedim, bu arada 7 aya yakın süredir birbirimizi görmüyoruz, özledim de bi taraftan, inşallah bi daha soğukluk olmaz böle
...

valla sonuna kadar okudum, Allah tamamına erdirsin, tabi ben yine dertlendim... bizim ilişkide genelde ben arar sorarım, ama aradığımda soğuk konuşmaz yani, beni arkadaşlarına, akrabalarına anlatır hep... ama geçen hafta bişey oldu beni aldatma teşebbüsünde bulunmuş, bana anlattı bunu da, sanal alemde yüzünü bile görmediği bi kıza iltifat etmiş, seni seviyorum falan demiş sonra kız ümitlenmiş tabi, bana anlattı böle böle oldu bi takılim dedim kız ciddiye aldı falan diye... çok bozuldum aradım konuşmadım, surat yaptım, bana dediki bu konuda konuşmak istemiyorum keşke anlatmasaydım, böle yapcağını bilseydim söylemezdim falan filan derken, bi anda soğuk davranmaya başladı, aradığımda konuşmadı pek, msnde görüşürken umursamaz davrandı, bu böle 3 gün devam etti; 3 gün sonunda msnde cam açıkken konuşuyoduk bi anda dayanamadım ağlamaya başladım; ben ağlayınca çok sinirlenir, önce kes ağlamayı benim karşımda ağlamicaksın demedim mi diye azarladı önce; sonra ne benim için ne de bi başkası için ağlamicaksın dedi... ve o günün akşamında telefonda yine çok güzel konuştuk (maşallah) Allah bozmasın şu anda çok iyiyiz tekrar, benim küsmem gereken yerde o böle yaptı "kaçan kovalanır" hesabı sanırım, bu konuyu açmamı istemediğinden böle yaptı eminim, çok kızgınım bu meseleden dolayı, affetmedim de ama gelip bana anlatmasından dolayı olayı büyütmedim, 3 günlük sanal muhabbetinden dolayı geçirdiğimiz bunca zamanı çöpe atamazdım her şeyin üstüne sünger çektim...

genelde bi sıkıntısı olduğu zaman soğuk davranır, mesela işten ayrılmıştı parası yoktu, çok sıkıntıdaydı biliyorum; bu aralar soğuktu bu yaşadığımız olaylar hep o zamanlar oldu, önceleri patronuyla problem yaşadığında soğuk davranırdı, sıkıntılarını kendi içinde yaşamayı sever... bugün yeni işe başladı ve o kadar iyi ki Allah bozmasın diyorum...

kusura bakmayın biraz uzun oldu ama anlatıp rahatlamak istedim, bu arada 7 aya yakın süredir birbirimizi görmüyoruz, özledim de bi taraftan, inşallah bi daha soğukluk olmaz böle
...

Gelip sana anlatmasına şaşırdım doğrusu. Hayret valla normalde kızlar yakalar adamlar inkar eder ama helal olsun seninkisi anlatmış.

Gelip sana anlatmasına şaşırdım doğrusu. Hayret valla normalde kızlar yakalar adamlar inkar eder ama helal olsun seninkisi anlatmış.
ya onun niyeti benden ayrılmak, başka bi kız bulmak deil biliyorum, bunalımdaydı o aralar, işten ayrılmıştı, borçları vardı, ailesi üstüne geliyodu falan filan, biraz vakit geçirmek için yaptı biliyorum tabi hala çok kızgınım ona, kimseyle oynamaya hakkı yok, düşündükçe sinirim bozuluyo ama geride bıraktık artık bunları...

Back
X