• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ilgisizliği ve çekilen bu acıı

canım bende boyle bır donemden gectım
hatta konu acmıstım burada
onlar bır ısıme yaradı
ama ben gercekten cok savastım
bır ay boyunca
kuduruyordum aramadıgında ama ses etmıyordum
sıkayet etmemeye basladım
mutsuzum gıbı gostermedım kendımı
arkadaslarımla gorusmeye basladım
bır baktım yavastan ıskıllendı bızımkı bır boyle kafa dank ettı
baktımkı adamda kapaıste var gercekten
ya bırde ben adamın bır lafını bılıyorum
benım sevgılım beni çok sevsin ama bellı etmesın nazlı olsun dıye
dedımkı çözüm buymuş demek ki
çoğu coşkumu içimde yaşıyorum
ne yapayım bizimkine de bu yarıyor:)

çok sevindim darısı başımda.peki o bir ay boyunca neler yaptınız anlatırmısınız? bugün sadece 2 kere aradı ve gün boyu toplam konuşma süremiz 2dakika Allahımmm :((((

peki arkadaşlar ben ne zaman konuşmalıyım bu konuları erkek arkdşımla? konuşmadan susmakla başa çıkılmaz.zamanı geldimi sizce?

hiç şaşırmadım klasik bir son.neden mi erkek elde edemediği kadının peşinden kendini paralar.hani ona göre o erişilmez ya insan psikolojisi zoru sever reddedilmeyi kabullenemez.sonrasında siz ona aşık olursunuz ve siz onu pofpoflamaya başlarsınız.siz artık onun için çekici zor olmaktan çıkıp sıradanlaşmışınızdır.sonuç ne peki heycan bitti aşk bitti.siz ne yapacaktınız o erişilmez tavrınızı başka bir şekle sokup devam ettircektiniz.hakkettiğinden fazla değer verirseniz ya kendinizi ya da onu kaybedersiniz.ve öylede olmuş.yani her an hayatımdan çıkabilrsin bir yanlışta ben seninle olmak zorunda değilim hayat senden önce nasıl devam ediyorsa senden sonra da eder mesajını verseydiniz hala sizin için deli oluyor olurdu.kadınlar çok duygusal hep öyleyiz.bir zaman sonra çok duygusal davranmaya başlıyoruz.işte o an kaybetmeye başlıyoruz.

kızlar dün gece aramadı.bu taktik ilk gün kötü sonuç verdi.ilk defa bu kadar aramamazlık yaptı.perişan oldum ağladım ağladım durdum.neyse bu sabah aradı ve konuşmamız gayet normaldi güzeldi.ben taktik gereği hiçbir sorun yokmuş gibi davrandım.dediki dün gece aramayamadım öyle olsun istedm akrabalarla vakit geçirdm dedi.olsun dedim.sen şimdi neden aramadın dersin dedi.bende yok sorun deil dedim.sonra dediki ben seni çok özledim.1 gün görüşmedik sesini özlemişim dedi.tam dilimin ucuna gelen laf şuydu; madem özledin telefonu kulağına götürüp aramak çok mu zordu?? ama bunu söyleseydim yine onu umursadığımı belli edecektim.sonra beni ne kadar seviyorsun dedi soğuk cevap verdim seviyorum dedim.sana ne kadar seviyosun die soruorum neden öyle cvp verdin gbilerinden sordu vs vs.bu tür konuşmalar geçti ve diğer günlerden farklı bir konuşmaydı.kuşkulanmış gördüm onu.neyse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ama nasıl sesimi çıkarmadan sabredeceğim.
arkadaşlar beni gün boyu aramadı ya sonrada özledim dedi.bunun cevabını vermelimiyim neden aramadın beni özlediğini düşünmüyorm demelimiyim.zor sabrediyorum çok kızgınım ona

için nasıl sabredecek ki bence boşuna soğuk davranma çabalarına girme o aramadı mı sen ara zaten zamnla onun senn kadar aramaması nedenyle senn de içinden aramak gelmeyeck eskisi gibi

kızlar dün gece aramadı.bu taktik ilk gün kötü sonuç verdi.ilk defa bu kadar aramamazlık yaptı.perişan oldum ağladım ağladım durdum.neyse bu sabah aradı ve konuşmamız gayet normaldi güzeldi.ben taktik gereği hiçbir sorun yokmuş gibi davrandım.dediki dün gece aramayamadım öyle olsun istedm akrabalarla vakit geçirdm dedi.olsun dedim.sen şimdi neden aramadın dersin dedi.bende yok sorun deil dedim.sonra dediki ben seni çok özledim.1 gün görüşmedik sesini özlemişim dedi.tam dilimin ucuna gelen laf şuydu; madem özledin telefonu kulağına götürüp aramak çok mu zordu?? ama bunu söyleseydim yine onu umursadığımı belli edecektim.sonra beni ne kadar seviyorsun dedi soğuk cevap verdim seviyorum dedim.sana ne kadar seviyosun die soruorum neden öyle cvp verdin gbilerinden sordu vs vs.bu tür konuşmalar geçti ve diğer günlerden farklı bir konuşmaydı.kuşkulanmış gördüm onu.neyse bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum ama nasıl sesimi çıkarmadan sabredeceğim.
arkadaşlar beni gün boyu aramadı ya sonrada özledim dedi.bunun cevabını vermelimiyim neden aramadın beni özlediğini düşünmüyorm demelimiyim.
zor sabrediyorum çok kızgınım ona

Bir insan ilişkiyi kanıksadıkça ilgisizleşiyorsa bu durum kalıcı bir sorundur. Taktikle en fazla bir iki gün heyecan dalgası yaratırsınız sonra aynı hali alır. Bir insanın kişiliğini değiştiremezsiniz. Her soğukluk girdiğinde siz de aynı şekilde davranacaksanız ilişkinizin %80'i "onu şekle sokma çabalarıyla" geçer. Bu süre içinde ne istediğiniz gibi sevginizi gösterebilirsiniz ne de sevgi görürsünüz. İçinizden geleni yapamadığınız, kendinizi frenlediğiniz ilişki sürse ne olur, devamı neye dayanır ya da devamı olur mu? "Kaçan kovalanır." ilişkinin başında ağırdan alma anlamındadır. Yoksa ilişki boyunca kaçınca ne anladık öyle sevip sevilmekten? Kovalamaca mı oynuyoruz, ilişki mi yaşıyoruz... :kahve:

Bir insan ilişkiyi kanıksadıkça ilgisizleşiyorsa bu durum kalıcı bir sorundur. Taktikle en fazla bir iki gün heyecan dalgası yaratırsınız sonra aynı hali alır. Bir insanın kişiliğini değiştiremezsiniz. Her soğukluk girdiğinde siz de aynı şekilde davranacaksanız ilişkinizin %80'i "onu şekle sokma çabalarıyla" geçer. Bu süre içinde ne istediğiniz gibi sevginizi gösterebilirsiniz ne de sevgi görürsünüz. İçinizden geleni yapamadığınız, kendinizi frenlediğiniz ilişki sürse ne olur, devamı neye dayanır ya da devamı olur mu? "Kaçan kovalanır." ilişkinin başında ağırdan alma anlamındadır. Yoksa ilişki boyunca kaçınca ne anladık öyle sevip sevilmekten? Kovalamaca mı oynuyoruz, ilişki mi yaşıyoruz... :kahve:

evet doğru ama ben bu şekliyle dayanamayacğm.onuda denedim o aramadı ben aradım.msjlar attım ne oldu yine aynı.ben ona çok ilgi gösterdm ondan vazgeçemeyeceğme emin oldu ve heyecan yok ilgi alaka yok.biraz bunu farketsin.ve ben ondan hiçbirşey istemiyorum sevdiğini biliyorum sadece biraz daha ilgi bekliyorum o bunu beceremiyor.inanın kimi zaman sevgilim olduğunu unutuyorum.çok yalnız hissediyorum.derlerdide inanmazdım.ilgi olmayınca insanın gözü dışarıya kayıyor.asla ama asla aldatmam.ama ilgiyi başka yerlerde aramadığıma şükretsin.

tamam içimden geleni yapsam bu sefer gözüm telefonda bekle bekle aramıyor.ben arıyorum konuşuyoruz.bu konuşmadan hiç memnun olmuyorum.benim gücüme giden boş vakitlerinde bile 1 dakikayı bana çok görüyor.

Tatlım sürekli aramıyor olabilir bazı erkekler böyledir uzaktayken ilgisini fazla gösteremez eski kız arkadaşından öyle ayrıldı diye senden de ayrılacak değildir herhalde...

Okudum canım. Bana kalırsa taktikten vazgeçme. Benimde bir süre böyle bir dönemim olmuştu. Çok sinir bozucu bir durum. Ben mesaj atmadan aramadan aramaz olmuştu. Çektim bende kendimi. Bide bizim bir alışkanlığımız vardır mesela hangi saatlerde mesaj atar hangi saatlerde arar biliriz. Benim normalde mesaj attığım saatlerde mesaj atmamaya başladım. Arayı açtım, soğuk durdum peşimde dört döndü. Ve sonunda rayına oturdu. Ya birde araya bazen özlem girmesi iyi oluyor biliyor musun canım? Hani tamam insan mesajlada olsa onun şuan ne yaptığını bilmek istiyor ama sen böyleyken karşı tarafında bunları düşünmediğini bilemezsinki değil mi canım? Dur bakalım panikleme. Daha yeniyse bu durum hiç panikleme. Belki seni ailenlesin diye çok sık arayıp rahatsız etmek istemiyordur?

tamam içimden geleni yapsam bu sefer gözüm telefonda bekle bekle aramıyor.ben arıyorum konuşuyoruz.bu konuşmadan hiç memnun olmuyorum.benim gücüme giden boş vakitlerinde bile 1 dakikayı bana çok görüyor.

Aynı şeyi söylüyoruz. Boş vaktinde 1 dakikayı çok gören adamla yaşanan ilişkiden ne hayır gelir, çabalamaya değer mi, sonuç belli uzatmalar oynanıyor maalesef :delphin:

Açıkçası ben biraz sert konuşacağım...
Acımasız olacak biliyorum ama bir erkeğin bir kere olsun ilgisi azaldı mı artık onu tamamıyla eski haline döndürmek imkansızdır...
İster sevgili ister eş olsun...
Sen istersen kendini parçala gene o adam o umursamaz haline geri dönecektir.
Seni gene arar sorar ama heyecan kalmaz... :umursamaz:
O yüzden ne düşünüyorsan erkek arkadaşına söyle...
Anlaşamıyor muyuz neden böyle davranıyorsun?
Yoksa soğudun mu ya da ilişkide ters giden şeyler mi var de...
Böyle sürdüremeyeceğini anlat ona...
Belki bitmesi ikiniz için de daha hayırlı olur bu bakımdan ne dersin?
İlgisiz bir erkek için senelerini feda etme...

Okudum canım. Bana kalırsa taktikten vazgeçme. Benimde bir süre böyle bir dönemim olmuştu. Çok sinir bozucu bir durum. Ben mesaj atmadan aramadan aramaz olmuştu. Çektim bende kendimi. Bide bizim bir alışkanlığımız vardır mesela hangi saatlerde mesaj atar hangi saatlerde arar biliriz. Benim normalde mesaj attığım saatlerde mesaj atmamaya başladım. Arayı açtım, soğuk durdum peşimde dört döndü. Ve sonunda rayına oturdu. Ya birde araya bazen özlem girmesi iyi oluyor biliyor musun canım? Hani tamam insan mesajlada olsa onun şuan ne yaptığını bilmek istiyor ama sen böyleyken karşı tarafında bunları düşünmediğini bilemezsinki değil mi canım? Dur bakalım panikleme. Daha yeniyse bu durum hiç panikleme. Belki seni ailenlesin diye çok sık arayıp rahatsız etmek istemiyordur?

durumlarımız birbirine çok benziyor:) peki rayına oturması nasıl oldu benim korkum ya düzelemezsek soğuk kalırsak :( evet şuan tatildeym ailemin yanındayım.tabi özlemek iyi oluyor.ama şu var o benden birşey istesin rica etsin yapmaya hazırım.ben ona söyledim kaç defa az arıyorsun ihmal ediyorsun diye.beni takmaması iyice sinirimi bozuyor.ben çok şey istemiyorum.e böyle oluncada beni düşünmüyor merak etmiyor konuşmak istemiyor diye düşünceler geliyor insanın aklına ister istemez :( rahatsız etmemeyi düşündüğünü sanmıyorum ben arasın diye dört göz bekliyorum bunu o da biliyor.

Neden hemen uzatmaları söylüyorsunuz? Belki gerçekten şimdilik bu araya ihtiyacı vardır ikisininde? Hangimizin ilişkisind ebu tür problemler olmadı? Ve çouğunluğumuzunda düzeldi öyle dğeil mi? Ben bunun gelip geçici bişey olduğunu düşünüyorum. İnsanlar korku, panik yada özlem anında çok farklı tepkiler verebiliyolar.

Açıkçası ben biraz sert konuşacağım...
Acımasız olacak biliyorum ama bir erkeğin bir kere olsun ilgisi azaldı mı artık onu tamamıyla eski haline döndürmek imkansızdır...
İster sevgili ister eş olsun...
Sen istersen kendini parçala gene o adam o umursamaz haline geri dönecektir.
Seni gene arar sorar ama heyecan kalmaz... :umursamaz:
O yüzden ne düşünüyorsan erkek arkadaşına söyle...
Anlaşamıyor muyuz neden böyle davranıyorsun?
Yoksa soğudun mu ya da ilişkide ters giden şeyler mi var de...
Böyle sürdüremeyeceğini anlat ona...
Belki bitmesi ikiniz için de daha hayırlı olur bu bakımdan ne dersin?
İlgisiz bir erkek için senelerini feda etme...

off çok karıştı kafam.ama bana başlarda dediki telefonda konuşmayı çok sevmiyorum.ama enn başlarda beni deli gbi arıyordu hiç bıkmıyordu.sevdiğini biliyorum bunda eminim birde yapı meselesi derler ya herkes farklı.ama bu onu haklı konumuna getirmiyor.suçlu taraf o bana göre.uzaktaki sevgililer için tek yakınlık telefon konuşmalarıdır.bu da olmazsa...artık gerisini düşünemiyorum

Neden hemen uzatmaları söylüyorsunuz? Belki gerçekten şimdilik bu araya ihtiyacı vardır ikisininde? Hangimizin ilişkisind ebu tür problemler olmadı? Ve çouğunluğumuzunda düzeldi öyle dğeil mi? Ben bunun gelip geçici bişey olduğunu düşünüyorum. İnsanlar korku, panik yada özlem anında çok farklı tepkiler verebiliyolar.

evet doğru ama benim araya ihtiyacım yok ben ara istemiyorum isteyen o işte.ama aklıma geldkçe çıldırıyorum.yapacağı şey telefondan adımı bulup ara tuşuna basmak.bu kadar.o da çok yetersiz.mafoldumben

Back
X