• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin kilo ver demesi kötü bir şey mi?

Bende kesinlikle sizin gibi düşünüyorum. Söylediği şeyde haklı ama uslubu yanlış. Kaldı ki ben olsam ona böyle bir şey demezdim, o da dünyanın en yakışıklı adamı değil ama ben sevdiğim için kusurlarını görmüyorum.

Çok özür diledi, eşeklik ettim affet, ben senin için söyledim dedi ama ben takıntı yaptım resmen onun söylemesi ile. Çok sıkı diyet yapıcam ama bu süreçte onu görme fikri bile rahatsız ediyor beni şu an.
Eğer görüşmeme kararı alırsanız bence haksız duruma düşersiniz.
Adam bir halt yemiş, özrünü dilemiş.
Siz bu şekilde net ve sert bir tavır koyarsanız, doğru olmaz.
Çünkü kırgınlığınızdan çok daha büyük bir mesele ortaya çıkmış olur.

Eğer görüşmeme kararı alırsanız bence haksız duruma düşersiniz.
Adam bir halt yemiş, özrünü dilemiş.
Siz bu şekilde net ve sert bir tavır koyarsanız, doğru olmaz.
Çünkü kırgınlığınızdan çok daha büyük bir mesele ortaya çıkmış olur.

Ben kırıldığım zaman abartabiliyorum, o yüzden size danışmak istedim, iyi ki de yapmışım, teşekkür ederim.

Bana bir anlık dalgınlıkla söylemiş gibi geldi canım yanı sen demişsin spora başliycam o da kilon için başlıycagını bildiği için bir anda öyle demiş yani kararını destekler niyeliktkeşke demeseydi ama demiş işte eğer rahatsız olsa belirtirdi daha önceden o görüşmeme kararı çok saçma ve çocukça ( alınma sakın ) ama sonuçta üzgünsün o üzüntüyle böyle şeyler

doktora gittim insilün direnci, aşırı derecede b12 ve d vitamini eksiklikleri çıktı. doktor bir sürü ilaç verdi, onları kullanmaya başlayacağım ama sporda yapma lazım tabi.

Aslında bence iyi dayandı, şimdiye kadar en ufak bir eleştiri yapmamıştı, ben vericem dedikçe o sen nasıl istiyorsan, nasıl rahat ediyorsan derdi, böyle pat diye söyleyince çok şaşırdım, hakkım olmasa bile alındım baya.

Benimde insdulin direncim var ,Gi diyeti kitabini uygularsaniz metin ozatanin cok kolay kilo verirsiniz ,gunde 1 saat yuruseniz ya da 30 dakika ip atlasaniz size yeterli olur ,
Cok kolay verirsiniz bazi besinleri kesince ,gecmis olsun

Benimde insdulin direncim var ,Gi diyeti kitabini uygularsaniz metin ozatanin cok kolay kilo verirsiniz ,gunde 1 saat yuruseniz ya da 30 dakika ip atlasaniz size yeterli olur ,
Cok kolay verirsiniz bazi besinleri kesince ,gecmis olsun

Doktor direncin kırılması için bir ilaç yazdı ama kullanmaya başlayınca çok kötü oldum, midem aşırı bulandı, dayanamadım bıraktım ama kullanıcam artık. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

bunu söylemesi normal abartılacak bişe yok gibi bende sizin gibi zayıfken ortalama 20 kilo aldım ve benimde nişanlım rahatsız olmadı sen nasıl rahat ediyosan dedi zaten bi süre sonra ben rahatsız olmaya başladım kilomdan dolayı .

bunu söylemesi normal abartılacak bişe yok gibi bende sizin gibi zayıfken ortalama 20 kilo aldım ve benimde nişanlım rahatsız olmadı sen nasıl rahat ediyosan dedi zaten bi süre sonra ben rahatsız olmaya başladım kilomdan dolayı .

Ben zaten rahatsız oluyorum, ama onun söylemesi üzdü beni. Sizin nişanlınınız söylememiş mesela, söylemeyebilirdi

benim nişanlımında söylediği oldu ama o her zamn der sen 100 kiloda olsan benm prensesimsin diye . seni anlıyorum bi süre sonra göbeğinden bile rahatsız oluyorsun :) hele ki kilo almaya devam edip vücudunda çatlaklar olmaya başlayınca tam bi çöküntü:)

Ne diyim. Sevgilini mi vuralım kıza niye öyle dedin diye? Beğenmiyorsan defol deseydin.

benim nişanlımında söylediği oldu ama o her zamn der sen 100 kiloda olsan benm prensesimsin diye . seni anlıyorum bi süre sonra göbeğinden bile rahatsız oluyorsun :) hele ki kilo almaya devam edip vücudunda çatlaklar olmaya başlayınca tam bi çöküntü:)

Şimdi hakkını yemeyeyim, o da ben seni çok seviyorum, senin sağlığın için dedim, istemiyorsan hiç verme dedi, kaldı ki ben zaten vermek istiyorum. Ben sadece onun bana öyle söylemesine çok şaşırdım ama sevgililer böyle şeyler diyebiliyorlarmış anladığım kadarıyla. Ben olsam karşımdaki insanı kırmamak için demezdim yine de.

Ben sevdiğim insana istersen 100kilo ol asla demezdim, çünkü aşırı kilo sağlıksız bir şey, sevdiğim insanın sağlığından olmasını, hatta onu erken kaybetme ihtimalini nasıl isteyebilirim ki? Ailemde de etkilerini birebir görmüş yaşamış biriyim, eğer sağlığına sporuna bu kadar dikkat eden biriyse bunu sizi sevdiği için söylemiştir, sadece dış görünüşünüz için değil. Bu yüzden alınmayın bence, ben dediklerini iyiye yordum.

sen yine takma kafana . bende bi ara kilo verene kadar görüşmeyelim düşüncesine girmiştim ama saçma bi düşünce. Sende yapma öyle bişe bence

Siz yanlış anlamışsınız, ben kimseyi vurun demedim. Sadece böyle söylemesi normal mi diye sordum. Yine de teşekkürler.
Yoo anlamadim. Bunu burada soruyorsan normal değildir demek ki. Benim de bir sporcu sevgilim vardi. Kompleksli oluyor bunlar. iki kas yapinca çok yakişikli olduklarini saniyorlar ve sevgililerini yanina yakistirmazlar genelde. Yaşadim biliyorum. Ama sen de rahatsizsan kilo verebilirsin.. Ama değilsen hiç takilma bence. Dengesiz bu erkekler kiz. Kilo verince de der ki çok çirpisin. Yani kendini nasil beğeniyorsan öyle kal.

Sizi aşağılamamış, dalga geçmemiş durumunuz cidden böyle çok kilo almışsınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini sizi de kırmamaya çalışarak söylemiş. Sevgiliniz için değil ama kendiniz için sağlıklı yaşamaya başlamanız gerekiyor. Hatta evlenirseniz beraber sağlıklı yaşama adapte olmanız gerekecektir, belli ki sevgiliniz bunu yaşam tarzı haline getirmiş.

Kendimden örnek vereyim ben de kambur dururum. Sevgilim bana o kadar çok söyler ki "Kambur duruyorsun, durma, boyun uzun kötü görünüyor" diye. Evet belki sizi beğenmiyor gibi algılanıyor ama tam tersine beğendiği için, daha da sağlıklı ve güzel olmamızı istedikleri için söylüyorlar. Ben de elimden geldiğince duruşumu düzeltmeye çalışıyorum, kötü bir şey söylemiyor sonuçta hatta yardım ediyor bana.

Yoo anlamadim. Bunu burada soruyorsan normal değildir demek ki. Benim de bir sporcu sevgilim vardi. Kompleksli oluyor bunlar. iki kas yapinca çok yakişikli olduklarini saniyorlar ve sevgililerini yanina yakistirmazlar genelde. Yaşadim biliyorum. Ama sen de rahatsizsan kilo verebilirsin.. Ama değilsen hiç takilma bence. Dengesiz bu erkekler kiz. Kilo verince de der ki çok çirpisin. Yani kendini nasil beğeniyorsan öyle kal.

Bana da normal değilmiş gibi geldi ondan sordum ama herkes normal deyince ben hatalı düşünüyorum demek ki dedim.
Ben kendim rahatsızım zaten kilomdan onla ilgisi yok, sadece ondan duymak kötü geldi.

Ben sevdiğim insana istersen 100kilo ol asla demezdim, çünkü aşırı kilo sağlıksız bir şey, sevdiğim insanın sağlığından olmasını, hatta onu erken kaybetme ihtimalini nasıl isteyebilirim ki? Ailemde de etkilerini birebir görmüş yaşamış biriyim, eğer sağlığına sporuna bu kadar dikkat eden biriyse bunu sizi sevdiği için söylemiştir, sadece dış görünüşünüz için değil. Bu yüzden alınmayın bence, ben dediklerini iyiye yordum.

Sağlığına abartılı dikkat ediyor, kilo meselesi değil aslında, mesela yemeklere hiç yağ koydurmaz, tatlı yerine meyve yer, bana da ben böyle yapıyorum sende yap diye anlatır, alınmam ama acil kilo vermelisin deyince üzüldüm. Ben zaten kilomdan rahatsız olduğum için onun söylemesi beni daha çok rahatsız etti sanırım.

Istersen 100 kilo ol demis de mecaz yani o gercekten 100 kilo ol dememistir.

100e ne kalmis ki zaten?
Ben hakli buldum onu. Acil vermen lazım çünkü görünüşten ziyade sağlık için.
Kilo aldikca gıdık falan da cikar yüzünden de kilo alirsin sonra versen bile orantisiz bir halin olur. Bunun saglik boyutu daha vahim

Back
X