Insani bir yerden sonra delice sikar bu muhabbetler aman canim yolunu kesmeye calis cok seviyorsan ciddiyetini koru algilasin.Ahh neler diyorum bi bilsen :) Baktım anlamıyor boşa konuşuyorum ben susuyorum o konuşmaya devam ediyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insani bir yerden sonra delice sikar bu muhabbetler aman canim yolunu kesmeye calis cok seviyorsan ciddiyetini koru algilasin.Ahh neler diyorum bi bilsen :) Baktım anlamıyor boşa konuşuyorum ben susuyorum o konuşmaya devam ediyor :)
Yaa valla dışardan birinde görsem böyle bi sevgiliyi ben de aynısını derdim. Kimi kınadım da bunu yaşıyorum anlamıyorumEvlerden ırak bi sevgilin var, kapa kapa.
Hem ne eğlence ne eğlenceCok eglenceliymiso zaman dans
![]()
Ciddi durulmuyor ki çocuğun karşısında tam kızıcam bi espri yapıyor anında yüzümde saçma bi gülümse bütün ciddiyetimi yerle bir ediyorInsani bir yerden sonra delice sikar bu muhabbetler aman canim yolunu kesmeye calis cok seviyorsan ciddiyetini koru algilasin.
Siz de onu kizdirmaya devam edin benceHem ne eğlence ne eğlence![]()
O zaman sorun yok gül gec isteCiddi durulmuyor ki çocuğun karşısında tam kızıcam bi espri yapıyor anında yüzümde saçma bi gülümse bütün ciddiyetimi yerle bir ediyor![]()
Söylemez üstüne bide saçmalıyor damgası yerim niye niyetini açıkça belli etmek iştesin ki :)Kendisine sorsana niye yapiyormus.
Bizim ki tahminden oteye gecmez de ondan dedim
O zaman tahminleri okumaya devam:)Söylemez üstüne bide saçmalıyor damgası yerim niye niyetini açıkça belli etmek iştesin ki :)
O devam ettiği sürece ara ara bende devam edicem iyice laçkalaşcaz en sevdiğim ilişki tipiSiz de onu kizdirmaya devam edin benceigrenc igrenc sakalar yapin belden asagi konularda pislik olsun
![]()
Amaaan diyorum ya senden başka kimse çekmez bu muhabbeti,rahat ol sen.Takmamaya çalışıyorum yanımdayken böyle saçmalamıyordu uzağa gidince kırdı kafayı çocuk
Amaaan diyorum ya senden başka kimse çekmez bu muhabbeti,rahat ol sen.
Yaa valla dışardan birinde görsem böyle bi sevgiliyi ben de aynısını derdim. Kimi kınadım da bunu yaşıyorum anlamıyorum![]()
Onun da amacı kızdırmak ama cıvıtıyor arada duru çüşü yokbenim sevgilim de yazın yurtdışına tatile gitmişti zaman farkı vardı ve tatil boyunca her gece clublardaydı doğal olarak erkek erkeğe gitmişlerdi.
öff ama bi kızlar var falan diyordu,teklif etsene bakim nasıl kıçına tekme yiyorsun diye dalga geçiyordum. çünkü biliyorum ki öyle bir şey yapmaz beni kızdırıp sonra gülmek amacı. ben de onunla dalga geçiyordum. ama bizimki şakalaşmaydı sadece. uzamadı hiç.
siz de ona diyin o güzel kızlar da seni bekliyordu vs diye ya da o kendini düzeltene kadar aynı şekilde davranın. şaka bir olur iki olur yaptığı saçmalık.
Takmıyor gibi değil de bazen gerçekten takmıyorum o zaman daha çok üstüme geliyor amaÜff böyle tip çok
Akılları sıra beni elde tut bak taliplerim çok demeye getiriyorlar klasik özgüveni eksik insan modeli
Sende aynu şekilde karşulık vermende yanlış
Ben olsam takmıyorum gibi yaparım .
Seviyorum bunun bi derecesi yok sanırım:) başka göze batan saçmalıkları yok he sonradan yeni yeni şeyler çıkartır mı bilemiyorumBen olsam bu konuya girdiğinde "işim çıktı, kapatmam lazım" diyip kapatırım telefonu. Bu çocukça muhabbetten vazgeçene kadar da her seferinde kapatırım, bana anlatamamasını sağlarım. Gerçi baskıyla yapmasa ne olacak, kafası değişmedikten sonra. Çok mu seviyorsun konu sahibi? Başka abuk subuk huyu var mı böyle?