Sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz 2 yıldır bi birlikteliğimiz var. Ona güvenim sonsuzdu ama bana ufak ve saçma bi konu için yalan söyledi ama söylememesinin sebebi birbirimizi kaybetmemek için olduğunu biliyorum. Ben anladım yalan söylediğini ama onun gururu kırılmasın diye ona hiç bir şey çaktırmadım. içim içimi yiyor ve ona eskisi gibi güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım??? :44::44:
Sevgilimle birbirimizi cok seviyoruz 2 yıldır bi birlikteliğimiz var. Ona güvenim sonsuzdu ama bana ufak ve saçma bi konu için yalan söyledi ama söylememesinin sebebi birbirimizi kaybetmemek için olduğunu biliyorum. Ben anladım yalan söylediğini ama onun gururu kırılmasın diye ona hiç bir şey çaktırmadım. içim içimi yiyor ve ona eskisi gibi güvenemiyorum sizce ne yapmalıyım??? :44::44:
Doğru olanın senin yaşadığın ilişki olduğunu biliyorum ama insanlardaki lükse bak demekten kendimi alamıyorum :)) Benim ilişkim 2. yılındayken biz topla tüfekle savaşırdık neredeyse.Elindekinin kıymetini bil.Madem küçük bir konu sorun etme,takma kafana.Canınızı sıkmayın böyle şeylerle.
Benim de cok benzer bir olay basima geldi, o kadar basit bir yalan ki, cocuk gibi ben simdi kizarim diye farkli birsey soyluyor.
Bende ogrenince cok kizdim tabi, al sevgilini konus.
Ne olursa olsun en sacma konudan en ciddi konuya kadar birbirinize karsi kosulsuz sartsiz durust olmaniz gerektiginden bahset.
Ama bunu tatli dille anlat, ben sana her zaman %100 durustum, senden de bunu bekliyorum.
Aksi olursa ne kadar zararsiz oldugu onemli degil, guvenim sarsilir, lutfen bunu bana yasatma de anlat ona.
Eminim anliayacaktir.
Mutlaka onemsiz oldugunu dusunuyordur.
Cok fazla aklina takma, konusun ve kapatin konuyu, unut gitsin.
Baska derdiniz olmasin
Şimdi küçük bi yalan söyleyen ilerde daha büyüyüğünüde söyler.. bence yüzyüzeyken anlat, önce sor bu böyle mi die, eğer evet öyle diye ısrar ederse ben herşeyi biliyorum de ve konuş işte neden yaptın falan die..