Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Gercekten takdir ettim... millet normal kafayla zor yaparken sarhos halde gece 12 de sunum... kim inanir kadir inanir... benim düşüncem bu tabi. Simdi size gelelim;

Simdi mesafe seven biriysen bu olaya fazla kızıp ağzının payini vermelisin. Boyle bir sey herkes tarafından kolay kolay hazmedilemez.

Eger bir kadinla erkek o basbasa gorusebilir sorun olmaz o saatte de olsa bu gayet normal iki insan bir araya gelebilir kafasindaysan hic takilma hayatina devam et ailesiyle tanis.

Bu kadar basit.

Kız bunlar başka bisey yapmasın.. abowww

Eğlenceniz bitmeyecek anlaşılan :)

Mune konuyu kapatabilir misiniz.

Ya kızmayın son yazdığımı size yazmadım yahu. Ben sizi sevdim aslında fazlaca iyi niyetlisiniz. Ama gerçekten objektif olarak ilk yazdığınız yazıyı okuyunca sizce de garip değil mi iyi niyetiniz? Yazdıklarım size karşı değildi. Burada neredeyse tüm aldatma konularında kadınlarımız "pis kadın yelloz" diye giydirirler. Aldatılan kadınlar da "ırıspı kocamı ayarttı" diye konu açar. Hep kadın suçludur. Siz de asıl suçlu sevgiliniz olduğu halde ona saf deyip, kadına kızınca sizin nezdinizde bu tür yorumlar yapan ahaliye yazdım. Alınmayınız lütfen :) normalde böyle uzun uzun açıklama yapmam ama gördüğüm kadarıyla hakikaten iyi bir insansınız. Kırmak istemem. Azıcık eğlendim mazur görün.

Güllü alemsin. Aynı kafadayız senle:)

Şimdi yakın arkadaslarsa görüşme demen ters tepebilir malum erkek milleti yapma dedigini yapmakta inat eden bi varlık
Aynı davranısı ben xxxle yapsam ne hissederdin diyebilirsin
Bence olgun davran uzatma cool ol böyle emin ol takdirini daha cok kazanırsın
Nasıl olsa bu sebepten ayrılmayacaksın

Yakin arkadasim zirvaligi yapana adam ..bir yakinlasma olmasa ozur dilemezdi en az opusmuslerdir gece hemde ..

Melis kaka melis eehğğ melis.. melislerden uzak durulmalı ..

Yanıyorsun Fuat abi diyesim geldi kemal sunalın filmindeki gibi yine yorumlar yıkılıyor kuzum...

Kızmamıştır biyas, beklemediği tepkiler alınca afalladı sadece.

Kızma biyascım, bu tip konularda biz de yapıyoruz aynı geyiği genelde. Konu sahiplerini bayana hatta banlanana kadar uzatıyoruz çoğu zaman. İdrak yolları haklı ayrıca. Kızı gömüp sevgilini zavallı yol yordam bilmez adam kılığına sokuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…