- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.473
- 548
Başka vukuatları da mı varBiz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka vukuatları da mı varBiz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Bize nazı geçiyor. Bir de adamı sevmediğimiz için abartıyoruz diye düşünüyor ama tanımadığı bu kadar insan bizim söylediklerimizle aynı şeyleri söylüyor. İnşallah en azından dışarıdan bir gözle bakabilir.Biz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Başka vukuatları da mı var![]()
Bize nazı geçiyor. Bir de adamı sevmediğimiz için abartıyoruz diye düşünüyor ama tanımadığı bu kadar insan bizim söylediklerimizle aynı şeyleri söylüyor. İnşallah en azından dışarıdan bir gözle bakabilir.
Hayır sonunda bizim kızı üzdüğü için gidip o sevgilisini döveceğim o olacak![]()
Benim sevgilim sınır çizmek yerine bu saatte geldiğin için biyas bana çok kızdı demiş. Kız bu sabah sen biyasın sana sinirlenmesinin acısını benden çıkarıyorsun diye trip atmış üstüne. Kesinlikle sınır nedir nasıl çizilir bilmiyor.Anne babasıyla tanışma sırasında heyecanlı olabilirsin,şahsen ben heyecanlandım. Tatlı heyecanlar bunlar. Doğal davranın. Asaletinizden ödün vermeyin :) Ve erkek arkadaşınıza sinir oldum. Kıza da öyle. Kız çok kavramsız. Gecenin bir yarısı alkollü alkollü sevgilisi olan arkadaşının yanına gitmesini etik bulmuyorum. Sevgiliniz hatalı ama o ikaz edebilir ve ilişkisini kesebilir. Bir insan hayır dediği anda karşıdaki kişi kapıyı bile çalmaz. Ki sevgiliniz arkadaşlarına karşı sınır çizemiyor gibi geldi. Bu ihtimal aklınızın ucunda bulunsun. Benim sevgilimin başında vardı bi tane. Kızda her türlü kavramsızlık vardı. Erkek arkadaşım ona benim sevgilim var kendine gel diyerek görüşmeyi kesti. O günden beri kız bırak konuşmayı selam bile vermiyor. Biraz da sevgiliniz sınır çizebilmeli
Çok üzülür, güzel üzerler. Karşı cinsin kıvraklıklarından mı habersiz yaşı mı henüz küçük anlamadım.Aklımda yatakta basılıp ve herşeyi açıklayabilirim diyen adama hı tamm aşkım ben özür dilerim diyen bi kadın canlandı.Biz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Çok üzülür, güzel üzerler. Karşı cinsin kıvraklıklarından mı habersiz yaşı mı henüz küçük anlamadım.Aklımda yatakta basılıp ve herşeyi açıklayabilirim diyen adama hı tamm aşkım ben özür dilerim diyen bi kadın canlandı.
Aa direkt seni kötü etmiş. Karşıdaki haspam da trip atacak yüzü bulmuş. Ben de ünide okuyorum. Kızla erkek arkadaş olabilir okey ama benim etrafımda kızlar da erkekler de sınır bilmiyor. Kızın sevgilisi oluyor erkek kankası da "olsun ayrılırsa ben arkadaş adı altında götürürüm" diye düşünüyor. Kızın da böyle düşüneni var onu da gördüm. Bence sen bir görün şu kıza ya da sevgiline söyle bence. Sevgilin buna karşın görüşüyorsa bu çok sinir bozucu olurBenim sevgilim sınır çizmek yerine bu saatte geldiğin için biyas bana çok kızdı demiş. Kız bu sabah sen biyasın sana sinirlenmesinin acısını benden çıkarıyorsun diye trip atmış üstüne. Kesinlikle sınır nedir nasıl çizilir bilmiyor.
Ben gencim direkt kavramsızlık gibi geldi. Alkollü alkollü gecenin bir yarısı sevgilisi olan arkadaşının evinde...Melisssssssss sen öldün! Şaka bir yana içip ders çalışılır mı? Değişikler. Hee bana sorarsanız sevgilimin evine ben yokken kız gelemez... Ama ben yaşlıyım. Gençler farklı düşünüyor.