• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin yakın kız arkadaşı

teknoloji çağındayız sunumun formatı ne olursa olsun sevgilinize atabilir o da kontrol edebilirdi illa yan yana gelmeye gerek yok ben üşenirim de zaten.

ki sevgilim bu durumda olsa ben ona tek cümle “melis aradığında uyumuş numarası yapıyorsun” derdim, yerse yapmasın. normalde takılmam ama amacın iş olmadığı belliyken ben bunu yemem sevgilime de yedirmem.

bu arada buluşmayı da ertelerim, ailesine açıklamayı o yapsın.
 
Biz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Bize nazı geçiyor. Bir de adamı sevmediğimiz için abartıyoruz diye düşünüyor ama tanımadığı bu kadar insan bizim söylediklerimizle aynı şeyleri söylüyor. İnşallah en azından dışarıdan bir gözle bakabilir.

Hayır sonunda bizim kızı üzdüğü için gidip o sevgilisini döveceğim o olacak :(
 
Aklıma ilk gelen Melis sabah nerede uyandı oldu. Gözünüzü açın. Gerekirse büyük olay yaratın. Ama bir daha böyle bir durumun oluşmasının öneme geçin.
 
Bize nazı geçiyor. Bir de adamı sevmediğimiz için abartıyoruz diye düşünüyor ama tanımadığı bu kadar insan bizim söylediklerimizle aynı şeyleri söylüyor. İnşallah en azından dışarıdan bir gözle bakabilir.

Hayır sonunda bizim kızı üzdüğü için gidip o sevgilisini döveceğim o olacak :KK43:

Birlikte gidip ayar çekelim bence. İkimizin şertinden korkar :KK53:
 
Anne babasıyla tanışma sırasında heyecanlı olabilirsin,şahsen ben heyecanlandım. Tatlı heyecanlar bunlar. Doğal davranın. Asaletinizden ödün vermeyin :) Ve erkek arkadaşınıza sinir oldum. Kıza da öyle. Kız çok kavramsız. Gecenin bir yarısı alkollü alkollü sevgilisi olan arkadaşının yanına gitmesini etik bulmuyorum. Sevgiliniz hatalı ama o ikaz edebilir ve ilişkisini kesebilir. Bir insan hayır dediği anda karşıdaki kişi kapıyı bile çalmaz. Ki sevgiliniz arkadaşlarına karşı sınır çizemiyor gibi geldi. Bu ihtimal aklınızın ucunda bulunsun. Benim sevgilimin başında vardı bi tane. Kızda her türlü kavramsızlık vardı. Erkek arkadaşım ona benim sevgilim var kendine gel diyerek görüşmeyi kesti. O günden beri kız bırak konuşmayı selam bile vermiyor. Biraz da sevgiliniz sınır çizebilmeli
Benim sevgilim sınır çizmek yerine bu saatte geldiğin için biyas bana çok kızdı demiş. Kız bu sabah sen biyasın sana sinirlenmesinin acısını benden çıkarıyorsun diye trip atmış üstüne. Kesinlikle sınır nedir nasıl çizilir bilmiyor.
 
Biz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Çok üzülür, güzel üzerler. Karşı cinsin kıvraklıklarından mı habersiz yaşı mı henüz küçük anlamadım.Aklımda yatakta basılıp ve herşeyi açıklayabilirim diyen adama hı tamm aşkım ben özür dilerim diyen bi kadın canlandı.
 
Her kızın sevgilisine kanka ayağına musallat olan bı Melis var malesef. Bizde de vardı bı Melis zart diye her delikten cikardi. Sizinki gene iyiymiş. Bizimki bizim ilişkimizde bile kendini söz sahibi hissedip yakismiyorsunuz diyecek kadar bayağı bı kizdi. Burda iş erkeğe düşüyor. Siz görüşme dedikçe Melis ler daha kiymetleniyor normalde suratlarina bakmayacaklari sümüklü kızlar siz görüşme diyince bı kiymetleniyor ki sormayın. Erkek burada arasına mesafe koymalı. Sizin yapacağınız bişey yok
 
Çok üzülür, güzel üzerler. Karşı cinsin kıvraklıklarından mı habersiz yaşı mı henüz küçük anlamadım.Aklımda yatakta basılıp ve herşeyi açıklayabilirim diyen adama hı tamm aşkım ben özür dilerim diyen bi kadın canlandı.

Aslına bakarsan zamanında çok da üzüldü. Ama başkalarının tecrübelerinden faydalanmamak, uyarıları dinlememek, nasihatları göz ardı etmek gibi bir huyu var biyasın. İlla yaşayacak, üzülecek öyle görecek.
 
Melisssssssss sen öldün! Şaka bir yana içip ders çalışılır mı? Değişikler. Hee bana sorarsanız sevgilimin evine ben yokken kız gelemez... Ama ben yaşlıyım. Gençler farklı düşünüyor.
 
Sizi üzmek, felaket tellallığı yapmak istemem ama o gece o evde sadece ders çalışılması bence :(
 
Sevgilimin yakın kız arkadaşları var.
Onlarla ben yokken içebilir. Evde sunum da hazırlayabilir.
Ama bu ikisi bir aradaysa ve saat gece 11 ise o adamı parçalarım.

Ne olursa olsun siz rahatsızlığınızı söyledikten sonra iptal etmesi gerekirdi. Hatta hiç kabul etmemeliydi.
Üniversitedeyken ev ortamında, yakın erkek arkadaşlarımızla içip muhabbet ettiğimiz çok oldu. Aramızda hiçbir şey de geçmedi. Efendi efendi yatıp uyurduk.

Ama bu olayda
1. Sevgiliniz üniversiteli değil ve söz konusu kişi iş arkadaşı
2. İçtikten sonra eve gelme durumu var
3. Konuşamayacak ve düşünemeyecek kadar sarhoş haldeyken "İngilizce sunum kontrolü" gibi mantık dışı bir durum var

Sabahki özrüne bakılırsa bana da aralarında bir şey geçmiş gibi geldi. Belki fiziksel yakınlaşma oldu belki de sadece teşebbüs...
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler dile dökülmüş, arkadaşlık sınırları aşılmıştır diye düşünüyorum.

Ben sizin yerinizde olsam aile tanışmasını iptal edip ilişkiyi gözden geçirirdim.
 
Benim sevgilim sınır çizmek yerine bu saatte geldiğin için biyas bana çok kızdı demiş. Kız bu sabah sen biyasın sana sinirlenmesinin acısını benden çıkarıyorsun diye trip atmış üstüne. Kesinlikle sınır nedir nasıl çizilir bilmiyor.
Aa direkt seni kötü etmiş. Karşıdaki haspam da trip atacak yüzü bulmuş. Ben de ünide okuyorum. Kızla erkek arkadaş olabilir okey ama benim etrafımda kızlar da erkekler de sınır bilmiyor. Kızın sevgilisi oluyor erkek kankası da "olsun ayrılırsa ben arkadaş adı altında götürürüm" diye düşünüyor. Kızın da böyle düşüneni var onu da gördüm. Bence sen bir görün şu kıza ya da sevgiline söyle bence. Sevgilin buna karşın görüşüyorsa bu çok sinir bozucu olur
 
Diğer yorumları cevapları tam okumamıştım, ilk olayınızı okuduktan sonra kafamda tek beliren şey sevgilinizin sizden özür dilemesi acaba o akşam yakınlaştılar mı? yı düşündürttü bana.

Az buçuk erkekleri tanıyorsam, felaket tellalığı yapmak istemem ama bence aralarında bi şeyler geçmiş olabilir. Günahını da almayayım :)

Ama bi işkillenmenizde, dedektifcilik yapmanızda fayda var.
 
Bir de bunun Mervelere gidiyorum versiyonu var. Sence ne kadar mantikli o surecin sonunda ders calismalari is yapmalari ne ise artik.

Keske bassaydiniz da manzara soyle olurdu sanki:
- Yaz kizim 200 torba cimento...
 
Melisssssssss sen öldün! Şaka bir yana içip ders çalışılır mı? Değişikler. Hee bana sorarsanız sevgilimin evine ben yokken kız gelemez... Ama ben yaşlıyım. Gençler farklı düşünüyor.
Ben gencim direkt kavramsızlık gibi geldi. Alkollü alkollü gecenin bir yarısı sevgilisi olan arkadaşının evinde...
 
Back
X