Sevgilinin Yakın Kız Arkadaşı

SuPerisi232323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
101
52
98
Canlar öncelikle hepinize merhaba. Konuya direk giriyim benim yeni başlamış bi ilişkim var ve erkek arkadaşımın da çok yakın kız arkadaşı var. Hepimiz aynı okuldayız gözümün önünde yani. Ama sorun şu ki kızdan başlarda hiç rahatsız olmazdım ama şu an beni aşırı rahatsız ediyo. Sevgilim tutup buna yazın şunları yaparız o da (beni kastediyo) gelmek istemez zaten falan yazmış. Bu kızın da sevgilisi var. Sevgilime tutup eve gittiklerini yakınlaştıklarını falan anlatmış. Nolur mazur görün ama bana çok fazla geldi. Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum arkadaşı sonuçta benden önce vardı. Ama yani bi kızın bi erkeğe bunu anlatması ne kadar normal bilemedim. Fikirleri için herkese şimdiden teşekkkürler

Bence cok sacmaboyle bir durum beni cok rahatsiz edersi acikcasi. Konusun sevgilinizle ben bukadar yakin olmandan hoslanmiyum diyin bir arkadas icin sevdiği kiza cikisicaksa zaten o seni ilerdede üzer

Herkes haddini bilmeli bu kadar yakin bi kiz arkadaşı olamaz bence hiçbir erkeğin

bırak yakın olmayı benim sevdiğim erkek bir kızla arkadaşlık yapamaz ateşle barut yanyana asla durmaz.

o zaman sokağa da çıkma aman sevgilin bir baruta denk gelir filan.. ne kadar saçma söylemler bunlar.. herkesi kendiniz gibi fitneci zannetmeyin.

neden karşılıklı arkadaşlık ilişkilerini eleştiriyorsunuz anlamıyorum. çok yakın arkadaşı diyorsun. çok yakınsa neden rahatsız oluyorsun? eğer sevgilinle aranda güven problemin varsa bu başka. hemcinsin olmayan biriyle hemcinsinden daha yakın arkadaş olabilirsin gayet mümkün. farklı cinsiyet olunca illa bir şey hissetmek mi gerekiyor?

Bir kadın ve erkek çok güzel arkadaş olur. Arkadaşlığın tabi gerçek arkadaşlığın cinsiyeti olmaz. Bu saçma fikirlerden uzaklaşın.

Konu sahibesinin erkek arkadaşının kız arkadaşına gelirsek onu biraz daha gözlemlemen gerekir fevri olma bence.

Mantığım olur tabiki diyor. Sonuçta onunla arasında bir dıygu paylaşımı olsaydı sen olmazdın hayatında. Üstelik seni sevgilisi olarak tanıştırması da ayrıca senin yerinin o kızdan çok farklı bir yerde olduğunu belirler... bu mantık... peki kalp? Pinçiklerim.. etini kemiğini tüğünü ayrı poşetlere doldurur kapının önüne koyarım. :D :D :D aşk mantık tanımıyo sonuçta.. diiimi ama :D

Mantığım olur tabiki diyor. Sonuçta onunla arasında bir dıygu paylaşımı olsaydı sen olmazdın hayatında. Üstelik seni sevgilisi olarak tanıştırması da ayrıca senin yerinin o kızdan çok farklı bir yerde olduğunu belirler... bu mantık... peki kalp? Pinçiklerim.. etini kemiğini tüğünü ayrı poşetlere doldurur kapının önüne koyarım. :KK70: :KK70: :KK70: aşk mantık tanımıyo sonuçta.. diiimi ama :KK70:

Ayyy hiç güleceğim yoktu. Yemin ederim en samimi cevap Ben de etini kemiğini tüğünü ayrı poşetlere doldurup kızı kapının önüne koydummm

Eleştiri yaptığım konu kesinlikle kadın ve erkeğin arkadaş olması değil kimse yanlış anlamasın. Kaldı ki bu durum herkes için farklıdır. Kimisi kaldırır , kimisi kaldıramaz veya belli bir dozuna kadar müsade eder. Beni rahatsız eden kısım bir dozu. İkincisi ise hayatımdaki insanın benim hayatımda böyle şeylere müsade etmezken konu kendisi olunca benden sabır beklemesiydi. Yoksa herkesin kendi hayatı tabi :KK16:

Canlar öncelikle hepinize merhaba. Konuya direk giriyim benim yeni başlamış bi ilişkim var ve erkek arkadaşımın da çok yakın kız arkadaşı var. Hepimiz aynı okuldayız gözümün önünde yani. Ama sorun şu ki kızdan başlarda hiç rahatsız olmazdım ama şu an beni aşırı rahatsız ediyo. Sevgilim tutup buna yazın şunları yaparız o da (beni kastediyo) gelmek istemez zaten falan yazmış. Bu kızın da sevgilisi var. Sevgilime tutup eve gittiklerini yakınlaştıklarını falan anlatmış. Nolur mazur görün ama bana çok fazla geldi. Ne tepki vereceğimi de bilmiyorum arkadaşı sonuçta benden önce vardı. Ama yani bi kızın bi erkeğe bunu anlatması ne kadar normal bilemedim. Fikirleri için herkese şimdiden teşekkkürler
Ben asla erkek arkadasimin bu kadar yakinlikta kiz arkadasi olmasini kabul edemem hic kusura bakmasin sevgilime benden baskasi yakin olamaz bence rahatsizligini direk soyle erkek arkadasina tabiki arkadasligini bitirmesini isteme bi anda ama mesafe koysun ben olsam cildiririm bide gelcek erkek arkadasiyla yasadiklarini anlatcak ortaligi kaldirirdim

Çok yakın arkadaş dediğine göre sevgilin için o kız demek ki daha değerli böyle düşün çünkü aradan bir sürü zaman geçmiş. Ayrıca sevgilinin yakın arkadaşı sevgilini tavlamak isteseydi daha önceden yapardı bunu bence içini ferah tut ama sevgilinle rahatsız olduğun noktaları konuş ki o da bilsin belki uyarır.

Back
X