Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
her ne şekilde olursa olsun başka hatunları bana karşı koruyamaz
haksız ve hatalı olduğum bir durum varsa o tatlı diliyle bana anlatır ve ben haksızlığımı kabullenirim fakat bir başkasından taraf olduğunu görmeye dayanamam
sevgılım baska bır kızı korusa bana karsı ;once olay cıkarırım sonra da acıların cocugunu oynayıp ıcıme kapanırım gelsın gonlumu alsın dıye .o degıl de arkadaslar bunun ben erkek versıyonunu yasadım gectıgımız hafta sevgılımın erkek arkadası yuzunden ayrıldık .daha yenı yenı barıstık .ben cok kararlıydım asla barısmıyacaktım ama ,ayrılıktan sonra hesaplasmak ıcın bulustugumuz yerde kı ıkı bayana dua etsın .oylelıkle affettım onu .bızım tartısmalarımıza kulak verıp ıkı bayan bıze nasıhat verdı .barısmamızı sagladılar .bayanın dedıgı tek sey benı tum kınımı bır anda sıldı attı .soyledıgı şeyse; bırbırınızın gozlerıne nasıl bakıyorsunuz ,sız bırbırınıze asıksınız neyı tartısıyorsunuz onemlı olan bırbırınıze olan askınız degılmı ? dedıgın de ben erıdım zaten oylelıkle barıstık .ayrılık sebebımız ıse; sevgılımın erkek arkadasıyla bulundugumuz aynı ortam da ,sevgılımın arkadası benı dovecekmıs gıbı bagırdı cagırdı .ben de dogal olarak karsılıgını verdım .ıkımızde orda tartstık .ama benım sevgılımın tek soyledıgı sey ; pısmıs kosesıne, sakın olun arkadaslar tamam gergınlık yok oldu benı savunmadı bıle ,sen kım oluyorsun da benım sevgılıme kukruyorsun dıyemedı bıle aklıma geldıkce o anı yasıyorum .