• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz çok kızgın ve size lan, salak, köpek gibi şeler söylese napardınız?

hayatnkendisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
177
0
46
İstanbul
bı acıklama yok sadece bole bırsey olsa sız napardınız merak ettım:) demıstım ama
asagıda bır arkadasın sorusu uzerıne acıklama yaptım:)

Son düzenleme:
ama 2 yıllık bi geçmiş ağzndan şimdiye kadr kötü hiçbişey duymamıssın bi anda patlak veriyor ve seviyosun:/ bide bu kişi oruca çok değer veren biri bunu oruçluyken yapcak kadar snirli ve neden snirlendiğini anlamadın?

ama 2 yıllık bi geçmiş ağzndan şimdiye kadr kötü hiçbişey duymamıssın bi anda patlak veriyor ve seviyosun:/ bide bu kişi oruca çok değer veren biri bunu oruçluyken yapcak kadar snirli ve neden snirlendiğini anlamadın?

Neden sinirlendigini mi anlamadin?
Canim acikca konus ki yardim edebilelim :31:

Neden sinirlendigini mi anlamadin?
Canim acikca konus ki yardim edebilelim :31:

Ya bugun babamla tavla oynuoduk babamın bı hareketı beni cok sınırlendırdı o sırada mesajlasıoduk babama ettgm kufuru yazdım cok sınırlıydım oda bu tur selerden hazetmez deme ole fılan dedı cık cık fıln kızdı bnde daha cok sınırlendım sende ustume gelceksen konusmayalm dedım ama msj atcagnı blıodum rhtlamak ıcın telımı kapattım. Sonrasnda annemı aramıs fılan bnde actım telı baya bısey yazmıs telımı kapattıgm ıcınde sınırlenmıs bnm cabk snırlenen bırı oldugumu yazms bnse bunu engellemeye calısıodum bu engellenmıs halımdı yanı. Neyse engelledıgın yok fıln dıe kızms bnde demekkı denemelermn hepsı bosmus bı anlamı yokmus dedım o sırada kendımı kotu hıssedıodum bnu soledm bıraz telım kapalı kalcak merak etme kızma dedım telı yıne kapattım anneme bıda telını acmasın bn cok yoruldum artk fln dıe mesaj atms annem bana soledı actm acma dedm ya acarsn ztn fln dedı, snrasnda neye snırlendıyse benmle lanlı knusmaya basladı bnde cevap vermedm o mesajına cnku artk snırlenmstm ıcını dok dınlıorum dedm daha da snırlendı orucumu bozdn tum gnumu mahvettn fln dems tabı daha argo bı tavırla snrasnda naaptm sana ya bısey mı dedm sankı bn babama kızdım ddm ıstanbula bı don uzuun uzun konuscaz fln yazdı. ( su an aılemle sehır dısndayz sozde tatılde) bnde ne yaptgmı soleyemıosun ıste dedm dalga gecer sekılde bu ıyıce cıgrındandan cıktı en son kopek dıınce bende salterler attı artk bıda ne ara ne sor dedım sana mı sorcam dedı baktm ısı yokusa suruyor aklıma onun bana yaptıgını ona yapmak geldı annesını aradım yanınızdaysa ona soleyın bıda bana ulasmaya calısmasın dedım. bu sefer yuh annemıde karıstırdın ya .... Dıe kufur edıp öldü artık alper snde msj sakın atma dems bnde oh kurtuldm dedm ama ozur dılesn dıe beklıorum cnku nıe bu derece sınırlendı cıdden anlamadım. Ozur dılerse kı amın. Burnundan getrcem ama ya dılemezse:/

hiç konusmayacaksın bu durumda,nasıl dersın bılmem ne şikayet yada karsılık vermıceksın...suskun kalınca zaten o hatasını anlar...

Ya bugun babamla tavla oynuoduk babamın bı hareketı beni cok sınırlendırdı o sırada mesajlasıoduk babama ettgm kufuru yazdım cok sınırlıydım oda bu tur selerden hazetmez deme ole fılan dedı cık cık fıln kızdı bnde daha cok sınırlendım sende ustume gelceksen konusmayalm dedım ama msj atcagnı blıodum rhtlamak ıcın telımı kapattım. Sonrasnda annemı aramıs fılan bnde actım telı baya bısey yazmıs telımı kapattıgm ıcınde sınırlenmıs bnm cabk snırlenen bırı oldugumu yazms bnse bunu engellemeye calısıodum bu engellenmıs halımdı yanı. Neyse engelledıgın yok fıln dıe kızms bnde demekkı denemelermn hepsı bosmus bı anlamı yokmus dedım o sırada kendımı kotu hıssedıodum bnu soledm bıraz telım kapalı kalcak merak etme kızma dedım telı yıne kapattım anneme bıda telını acmasın bn cok yoruldum artk fln dıe mesaj atms annem bana soledı actm acma dedm ya acarsn ztn fln dedı, snrasnda neye snırlendıyse benmle lanlı knusmaya basladı bnde cevap vermedm o mesajına cnku artk snırlenmstm ıcını dok dınlıorum dedm daha da snırlendı orucumu bozdn tum gnumu mahvettn fln dems tabı daha argo bı tavırla snrasnda naaptm sana ya bısey mı dedm sankı bn babama kızdım ddm ıstanbula bı don uzuun uzun konuscaz fln yazdı. ( su an aılemle sehır dısndayz sozde tatılde) bnde ne yaptgmı soleyemıosun ıste dedm dalga gecer sekılde bu ıyıce cıgrındandan cıktı en son kopek dıınce bende salterler attı artk bıda ne ara ne sor dedım sana mı sorcam dedı baktm ısı yokusa suruyor aklıma onun bana yaptıgını ona yapmak geldı annesını aradım yanınızdaysa ona soleyın bıda bana ulasmaya calısmasın dedım. bu sefer yuh annemıde karıstırdın ya .... Dıe kufur edıp öldü artık alper snde msj sakın atma dems bnde oh kurtuldm dedm ama ozur dılesn dıe beklıorum cnku nıe bu derece sınırlendı cıdden anlamadım. Ozur dılerse kı amın. Burnundan getrcem ama ya dılemezse:/

Hiiiiç bir şey yapmazdım.
Ben de senin gibi babama küfür edebiliyorsam dışarıdaki eloğlunun "salak,köpek vs." demesi dokunmazdı zaten...:ssz:

Sen babana mı küfrediyorsun?
Böyle şeyleri hiç sevmez demişsin,kastettiğin anne baba ya terbiyesizlik herhalde.Demekki babana terbiyesizce konuşunca sana kızdı,sen de üste çıkmaya yaptığın terbiyesizliği haklı çıkarmaya çalıştığında daha da bir kızdı,sonra haklıymışsın gibi telini kapattın,buna daha da daha da kızdı.Zaten oruç başına vurdu,bir de sen vurdun.Ve kaçınılmaz son.

Son düzenleme:
Yanlıs anlasılmasın kalkıpta babama sovmedım ıcımden kızdım ama ıcımden gecenı ona mesaj attım. Ayrıca koyuyor canm basına gelırse anlarsn:)

Allahım başıma vermesin...
Babama içimden sövmekten de bana "köpek" diyen erkek de Allahım beni saklasın.
Hayatım boyunca babama hiç bir zaman içimden de olsa küfür etmediğim için durumunu anlayamam ki...

Sen babana mı küfrediyorsun?
Böyle şeyleri hiç sevmez demişsin,kastettiğin anne baba ya terbiyesizlik herhalde.Demekki babana terbiyesizce konuşunca sana kızdı,sen de üste çıkmaya yaptığın terbiyesizliği haklı çıkarmaya çalıştığında daha da bir kızdı,sonra haklıymışsın gibi telini kapattın,buna daha da daha da kızdı.Zaten oruç başına vurdu,bir de sen vurdun.Ve kaçınılmaz son.

Hayr babama bısy demedm ıcımden cok sınırlendım soylendım ıcımden gecenı sevglmle knusurken paylastım. Terbyszlıkten degl bayanların argo kelıme kullanmasndan haz etmıyo

hemen uyaracaksın düzgün konuş diyeceksin asla bu lafları yemeyeceksin konuşmayı orda keseceksin nekadar ayıp ya mahalle kavgası gibi

kusura bakmayın ama aranızdakı ilişkiyi bu hale sen getirmişsin
ister içinden ister dışından babana küfret. ya da hakaret et ne olursa olsun onu sevgiline niye anlatıyorsun ki
babasına küfredenin kendisine de saygısı olmaz, kendisine saygısı olmayana da kimse (küfrü hiç sevmeyen sevgilin bile) saygı duymaz

ben anlamadım sizi gerçekten :44:
durduk yere olmamış bence hiçbir şey..illaha durduk yere diyorsanız, durduk yere hareket eden sizsiniz....sinirlendim telefonu kapattım diyorsunuz. Ne kadar rahatsınız açıkçası...
haliyle erkek arkadaşınızı çileden çıkartmışsınız... sürekli bir telefonumu kapatcam lafı.. peşinizden koşsun istemişsiniz ama karşı taraf sinirlenip lafları saydırmış.. ki bence haklı !
kavga anında telefon kapatmak kadar saçma bir şey olamaz. bu sakinleşmek için değil bence karşı tarafı daha da delirtmek için yapılır..

köpek demişse de size inadınız ve saçmalığınız için demiştir.. affedersiniz ama çok da haksız değil size sinirlenmekte.. yaptıklarınız ve hala gereksiz burnu havada halleriniz daha ağır lafları da işitse olurmuş yani diye düşündürdü...
(( haddim değil size ağır ithamlar da bulunmak, sadece ben bile okurken size sinir olduysam erkek arkadaşınızı düşünemiyorum... kırıcı olduysam affola... ))

bir de hala özür dilesin diye bekliyorsunuz yaa... :46:
siz önce saçmalıklarınızın özrünü dilerseniz, belki erkek arkadaşınız da kaba konuştuğunu fark edebilir..

Onun yaptigi cok ayip ama senin yaptigin cok daha ayip, babaya kufur ne demek ya.
Birde gidip bunu erkek arkadasina soyluyorsun.
Ne sana nede ailene saygisi olur boyle devam edersen.

hem babana kufur edıosun hemde sevgılın buna kızdı diye telefonu kapatıosun ne kadar rahatsın .
benım sevgılım teleofnu kapatcak çat dıe ve tatılde olcak o telefonu ona yedırırım .
ortada buyutlcek bısey yokken telı kapatmıssınız 2 kez bıde annesini aramıssınız koca kadını
çocukca tartısmanıza alet etmıssınız oruc oruc . ve özür beklıosunuz .
Bnce annesını aratyıp sızın ozr dılemenız gerekıo . ayy ben sevgılımın annesını arıcamda soyleyın bana ulaşmaya çalşmasın dıcem
ne annesi nede sevgılım bır daha yuzume bakmaz . saygıdr bu saygı

Back
X