• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz çok kızgın ve size lan, salak, köpek gibi şeler söylese napardınız?

Neden dedi demedi bilemicem hiçbir yorumu okumadım ama diyeceğim şey şu olurdu "evet salağım ki hala senin gibi birine katlanıyorum" der ve çeker giderdim.

ilişkilerde saygı en önemli kuraldır,karşılıklı özür dilemeniz lazım bence sizde hatasız degilsiniz unutmadan asla eşiniz yada sevgilinizin yanınında ailenize kötü söz söylemeyin ileride size döner.2 yıllık evlilik ve uzun süreli flört dönemi boyunca asla böyle şeyler işitmedim ne söylerim nede söyletirim.

sicak başınıza vurmuş galiba gençler
güzelce barışın
ve anlaşın, kızdığımız zaman telefonu kapatacağız diye
sakinleşince konuşursunuz
sırf bu yüzden bi ilişki bitmez
not: babana kızman konusunda seni anlıyorum.

Bu soruyu sevmıyorum ama merak yasın kac cok pardon?
Bırde ozur beklıyorsun cok enteresan. sevgılın bısey dememıs babana oyle deme demıs argo anlamında yanı her neyse.
Sonrasında sız telefon kapatmıssınız, ustune yetmemıs annenıze acmayın felan demıssınız.
Adamı cıleden cıkartmıssınız. Ha bu sıze hakaret etmesını normal gostermez ama sız babanıza ettıgınız argo kelımeyı onunla paylasabılıyorsanız onun soyledıgıde garip olmamalı? helekı annesını aramanız tamamen sacmalık. kendı sorunlarınızı aranızda hal etmeyı ogrenmelısınız bence:)

vıcık vıcık olmuş bir ilişki.. ufacık bir sorun taa annelere kadar ulaştırılmış..:S
yarın öbür gün siz barışırsınız fakat annelerde bu dert kalır...utanırsınız sonra...
ayrıca babanıza ettiğiniz küfrü erkek arkadaşınıza söylemişseniz bunu pek içinizden etmiş sayılmazsınız...

keşke babanızın yüzüne söyleseydiniz de sevgilinize söyleyip arkadan konuşmuş olmazdınız, yüzüne karşı söyleyemeyeceğin bir şeyi arkasından (hem de sevgiline) söylemen ne kadar ağır bir şey saygısızlık bile bunun yanında hafif kalır.... bu saatten sonra barışsan bile sevgilin artık seni ciddiye almaz benden söylemesi aranızdaki diyalog çok kötü....:ssz:

babamla olan durumumuzu ve aile şeklimizi bilmediğiniz için bu baba konusu size tuhaf gelmiş olabilir arkadaşlar her yorum yapan kişiye bu yüzden cevap vermedim. fakat benim sorum farklıydı ben telefonumu kapattığım için evet suçluyum fakat aşırı bir tepki verdi (kendide kabul ediyor baba konusuna zaten takılmamış) özrünüde diledi fakat ilişkimizin eski haline gelmesi için ben bu sözleri unutim mi yoksa daha mı fazla bişeyler yapmasını bekliim eğer yine baba konusu açıcaksanız lütfen yorum yapmayın.

Back
X