- 22 Mart 2022
- 1
- -4
- 1
- 30
- Konu Sahibi kendinedon
Sevgilim haftada en az üç dört kez arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu süreçte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı çıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl geçti günün diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yüzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını görünce beni unuttuğunu ima edenler oldu çok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl güveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi düşünmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat içinde nereye geçti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hiç, bilemiyorum.
Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Son düzenleme: