• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz dışarıdayken arıyor musunuz?

kendinedon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
1
-4
1
30
Sevgilim haftada en az üç dört kez arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu süreçte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı çıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl geçti günün diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yüzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını görünce beni unuttuğunu ima edenler oldu çok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl güveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi düşünmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat içinde nereye geçti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hiç, bilemiyorum.

Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:
En sinir olduğum şeydir ben eşimle dostumla bulustugumda annemin/sevgilimin vs araması. Amacınız ne yani, eve gecince zaten konuşacağız, iki saat arkadaşimla oturmam mi rahatsız etti, teftiş zamanı mı🤬
Ben özellikle aramam eşle dostlaysa. Öyle aklıma gelen bir şey varsa whatsapptan yazarım.
Biz kizkiza çıkmışken zırt pırt arayan arkadaş sevgililerinden de nefret ederim. Hele biri ,bu hafta bir akşam oyuna davet etmiştim, selfiemizi çekti. Bir baktım, whatsapptan çocuğa yolluyo 😳😳😳 bunun amacı ne olabilir yani, saçma saçma şeyler

eşimi erkek arkadaşım oldugu zamanlarda aramadım şimdide aramiyorum çok acil bir şey olmadığı sürece.
aranmakla aldatilmanin baglantisini nasıl kurmuşlar acaba arkadaşlariniz.
napiyorlar telefonda mesajlasirken aldatilmadiklarindan emin mi oluyorlar yani, mesajlasirken o an bulundugu ortamdan ne anliyor ne sacma seyler.
sevgilisi oldugunu bile bile hatta evli oldugunu bile bile karşı cinsle görüşen insanlar var.
atiyorum adam çıkti pavyona gitti masaya kons geldi adamin kimle mesajlastigi yada konustugu o kadini ne ilgilendirir ki.
işini yapar çekilir sizinkilerde aldatilmiyorum hehe hihihi diye kendini kandirsin iki mesajla.
yapmak isteyen her türlü yapar.

Aramak değil de mesajlaşma olur ufaktan cunku canimiz oyle istiyor bir nedeni yok aklina geldigim icin yazar veya ben yazarim bir şey soylerim vs ama bunun güvenmemekle veya attigi adimi haber vermesini istemekle alakasi yok. Yalan soyleyecek adam arayarakta yalan soyleyebilir aramaya guveniyorlarsa yanlis yoldalar. 😂

Herkesin ilişki yaşayış biçimi farklıdır. Doğru kime göre, neye göre doğru? 6 saat ve haftanın bir kaç günü iletişimsizlik bence çok fazla. Belki gerçekten arkadaşlarıyla beraber ama şayet aldatma varsa 6 saat oldukça tatmin edici. Şüphen varsa, rahatsız oluyosan o süre zarfında nabız yoklaması yapabilirsin.

Kocam kendisi dışarı çıktığında markete bile gitse eve gelene kadar 50 defa arar. Komik bulduğu bir şeyi anlatır, alakasız bir şey gelir aklına o yüzden arar, bıkkınlık gelir bana artık hiç sevmem aramayı da aranmayı da. Benim kafa yapıma göre sizin yaptığınız doğru, zaten normalde konuşuyorsun adam arkadaşlarıyla buluşmuş senle ne konuşacak.

Haftada 3-4 kez dışarı çıkmasina bir ben mi takıldım? Saat kaçta dışarı çıkıyor nereye gidiyor ne zaman dönüyor.
Eşim bu saat oldu gelmedi. Onu aramadım bu arada. :süslü:

Herkesin ilişki yaşayış biçimi farklıdır. Doğru kime göre, neye göre doğru? 6 saat ve haftanın bir kaç günü iletişimsizlik bence çok fazla. Belki gerçekten arkadaşlarıyla beraber ama şayet aldatma varsa 6 saat oldukça tatmin edici. Şüphen varsa, rahatsız oluyosan o süre zarfında nabız yoklaması yapabilirsin.
nabız yoklaması gibi ezikçe bişey yapmaktansa şüphe duyulan insanla beraber olmamak daha mantıklı değil mi?
nabız yoklayarak, arayarak, mesaj atarak aldatılmanın önüne geçemezsiniz. dünyayı da yaksanız aldatacak olan insan aldatır. aldatılanın da dünyası başına yıkılmaz, basar tekmeyi poposuna herifin, hayatına devam eder. kimse aldatıldı diye eksilmiyor, azalmıyor. bana nabız yoklaması çeken insanı ben sepetlerim. çünkü güvenmeyen ve yapacak olanın her halükarda yapacağını düşünemeyen bir zekayla işim olmaz. burada bir konu vardı, herif kadının yanından sevgilisine selfie atmıştı da salağın tekiymiş, yanındaki kadının saçları herifin omzuna mı ne düşmüş, sevgilisi de fotoğrafı inceleyince anlamıştı. alt tarafı sevgili sonuçta bu, 2 çocuğunun babası evinin direği koca değil. millet evlilik bitiriyor. aldatırsa kendi kaybeder deyip bakın hayatınıza.

nabız yoklaması gibi ezikçe bişey yapmaktansa şüphe duyulan insanla beraber olmamak daha mantıklı değil mi?
nabız yoklayarak, arayarak, mesaj atarak aldatılmanın önüne geçemezsiniz. dünyayı da yaksanız aldatacak olan insan aldatır. aldatılanın da dünyası başına yıkılmaz, basar tekmeyi poposuna herifin, hayatına devam eder. kimse aldatıldı diye eksilmiyor, azalmıyor. bana nabız yoklaması çeken insanı ben sepetlerim. çünkü güvenmeyen ve yapacak olanın her halükarda yapacağını düşünemeyen bir zekayla işim olmaz. burada bir konu vardı, herif kadının yanından sevgilisine selfie atmıştı da salağın tekiymiş, yanındaki kadının saçları herifin omzuna mı ne düşmüş, sevgilisi de fotoğrafı inceleyince anlamıştı. alt tarafı sevgili sonuçta bu, 2 çocuğunun babası evinin direği koca değil. millet evlilik bitiriyor. aldatırsa kendi kaybeder deyip bakın hayatınıza.
Evet çok haklısın aldatılmanın önüne geçemezsin yapan her koşulda, her fırsatta yapar. Ve elbette dünyanın sonu değil. Peki aldatıldığını nasıl anlayacak? Kastım buydu. Ezik konumuna düşmemek için kuyruğu dik tutucaz derken enayi konumuna düşmek daha mı mantıklı?

Ben ariyorum, sesini duymak icin aradim iyi misin diyorum sadece. Gercekten tek amacim ozlem gidermek, o da ozlendigini bilince mutlu oluyor ☺️

Sevgilim haftada en az üç dört kez arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu süreçte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı çıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl geçti günün diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yüzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını görünce beni unuttuğunu ima edenler oldu çok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl güveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi düşünmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat içinde nereye geçti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hiç, bilemiyorum.

Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum
Iliski yasarken kisilerin ozel alanlari olmalari gerektigine inaniyorum. Bu zamana kadar sorun etmediginiz bir seyi arkadaslarinizin gazina gelip kafanizda farkli seyler kurgulayip sorun haline getirmeyin bence. O anlarda sizi unutmasin istiyorsaniz aramasini beklemek ya da sizin aramaniz yerine kendinizi hatirlatacak mesajlar atabilirsiniz. Seni seviyorum,cok ozledim, canim sevgilim... gibi minik mesajlar onun da hosuna gidip cevap verir bence.

Benim eski sevgilimi her saat basi ya annesi ya kardesi arardi..(Yanlis anlasilmasin ailesi sonucta elbette aranacak.Ancak acil bir durum yok iken her saat basi ariyordu bunlar..Aradiklari kisinin yasi da 33.İsi gucu olan adam)
Birlikte yemek yereken telefonu surekli calardi.
Birlikte oldugumuzu bildikleri halde inatla ararlardi.
Sonuc olarak ayrildik.
Surekli aramak dogru degil,milletin dediklerine kulak kabartarak icine kurt dusmesi ise hic dogru degil.
Nasil guveniyorsun diyen ablanin sevgilisi de:Kadin arkasini dondugu anda 3 kisiyle birden aldatiyormus galiba :)

Back
X