- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.779
- 388
- 45
- Konu Sahibi kendinedon
Adam sana vakit ayırmıyor, 4 güm görmese farketmiyor, bence hiç arama bundam sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi içinde şüphe duyduğu an ayrılacak aslında bu kadar basit, ortaya çıkmasına gerek yok. Zaten aldatma varsa ortaya çıkıyor bir şekilde. Mesela ben, normalde hiçbir şekilde şüphelenmemişken çok alakasız bir şekilde yalan söylediğini farkettim ve o dakikadan itibaren güvenim sarsıldı, görüşmeyi kestim. Şüphe düştüyse aldatsın veya aldatmasın ilişki zaten eskisi gibi olmuyor. Yoklama çekmekle uğraşmak gereksiz bence. Şüphesinin bile olmaması lazım yoksa sarpa sarıyor işler.Evet çok haklısın aldatılmanın önüne geçemezsin yapan her koşulda, her fırsatta yapar. Ve elbette dünyanın sonu değil. Peki aldatıldığını nasıl anlayacak? Kastım buydu. Ezik konumuna düşmemek için kuyruğu dik tutucaz derken enayi konumuna düşmek daha mı mantıklı?
Aramazdim, Bence aramak saçma. Genelde arayan kadınlar, sevgilisine ve arkadaşlarına güvenmeyen kadınlar oluyor. Bunu da anlamıyorum. Sonuçta it kopuk insanları arkadaş seçen bir adamın kendisi de o arkadaşlara benziyordur zaten, o zaman kadınlar öyle biriyle neden ilişki kuruyor?Sevgilim haftada en az üç dört kez arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu süreçte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı çıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl geçti günün diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yüzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını görünce beni unuttuğunu ima edenler oldu çok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl güveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi düşünmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat içinde nereye geçti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hiç, bilemiyorum.
Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Aynı benimki yaaa, ya yemek yapıyorum eve gelince konuşalım diyorum, çocuklar konuşturmuyor ki diyorKocam kendisi dışarı çıktığında markete bile gitse eve gelene kadar 50 defa arar. Komik bulduğu bir şeyi anlatır, alakasız bir şey gelir aklına o yüzden arar, bıkkınlık gelir bana artık hiç sevmem aramayı da aranmayı da. Benim kafa yapıma göre sizin yaptığınız doğru, zaten normalde konuşuyorsun adam arkadaşlarıyla buluşmuş senle ne konuşacak.
Bu ara moda Lalecim konu açıp uçmakOoo konu sahibi uçmuş.
Niye cevap yazdıysam…
Sevgiliyken de dışarıda oldugu zaman aramam evliyiz hala aramıyorum, çıkarken sorarım kaç gibi gelirsin? gece 12 yi geçerse 12 :30 gibi ararım gelmiyormusun diye haberim olsun maksatlı onun dışında kaç saat geçerse geçsin acil bişey olmadıgı sürece aramam msj atmam.. evlilik, sevgililik böyle kısıtlama için sebep degil, şahsen kendim de istemem arkadaş ortamındayken msj atılıp aranmayı sonuçta kişisel alanım olsun kendime vakit ayırabileyim isterim bu yüzden de karşımdaki kişiye de böyle davranıyorum hatta bu durum eşimin en sevdigi huyumdur. kim hoşlanır ki ne yapıyorsun neredesin diye sürekli denetlenmekten .. Hatta bi defasında arkadaşlarla çarşıda takılıcam diyip akşam yemek saatine yakın aradığımda bulunduğumuz şehire yakın başka Bi şehirde oldugu bile olmuştur o kadar bagımsız takılır. fazla takmayın yani salın ipini ne yaparsa yapsın bi işler karıştırsa sen yanındayken de yapabilir yada illaki bir gün ortaya çıkar yapacak olanı 40 kutuya kilitle kilit ile oynaşır derlerSevgilim haftada en az üç dört kez arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu süreçte de genelde beni aramaz bende onu aramam. Dışarı çıktığında da en az 5-6 saat net takılırlar. Eve geldiğinde geldiğini haber verir, nasılsın nasıl geçti günün diye konuşup uyuruz. Genel olarak ise evde olduğunda ve iş molalarında arar. Sadece dışarıdayken iletişim halinde değiliz. Benim arkadaş çevremde gördüğüm kadarıyla da kız arkadaşlarımın sevgilileri dışarıdayken de iletişim halindeler. Bizim durumumuz bu yüzden onlara garip geliyor. Arkadaşlarını görünce beni unuttuğunu ima edenler oldu çok kez. Aa nasıl ya, saatlerce nasıl konuşmuyorsunuz siz, nerede olduğunu nereden biliyorsun nasıl güveniyorsun gibi tepkiler alıyorum. Ne bileyim bir kere arayabilir aslında gibi düşünmeye başladım. Nereye gideceğini haber veriyor sonra 6 saat içinde nereye geçti, şimdi ne yapıyor vs bilmiyorum mesela. Sormak da istemedim hiç, bilemiyorum.
Sizin düşünceniz nedir? Sevgiliniz dışarı çıktığında hiç arar mısınız? Eş durumu çok daha farklı o yüzden erkek arkadaş olarak cevaplarsanız çok mutlu olurum.