Sevgiliniz/eşiniz 'in şehirdışına gitme durumu

bence yaptığı saçma senin yanına gelme ihtimali varken gelmeli. insan sevdiğini özler. valla benim ne arkadaşlarım vardı futbol delisi futbol da oynayan fakat sevgilisi icin feragat eden. sevgiliyle bir tutulacak veya sizin üzüleceğinizi bir konu degil futbol.haklısınız alınmakta ama engellemeyin gitsin
Yok engellemem b,k var sanki gitsin:63:

Soyle dusunun oyleyse arkadaslariyla disari cikmasin yaniniza gelsin, maca gitmesin yaniniza gelsin, yapmak istedigi seyleri yapmasin sadece yaniniza gelmeye ayarlasin herseyi bence siz sehir disina cikmasina alinmissiniz gibi.
Daha önce de yine maç için İstanbula Sivasa Kayseriye gittiği oldu. bu sefer ki gideceği yer Antalya belki biraz etkisi vardır :))

Üniversitede takıldığım bir ayı bana demişti ki,

Sen kendini mesela Arifle nasıl kıyaslarsın adamın Manchestera attığı golü gördün mü?

ben şok,ben iptal :spor:

Yaa, bunun kavgasini bizde cok yapmistik canim. Benimki git görünümlü gitmeydi :KK70: Tripler falan atmistim:KK22: Şuan askerde keşke gitmeseydim seninle kalsaydim diyor :KK70: Eminim geldiginde tekrar gitmek isteyecek, dedikleri gibi mac biraz sıkıntılı ya :) Ama sende tepkini belli et gorusemiyoruz tarzinda. Belki vazgecip yanina gelebilir ..:KK4:

Maç ve sen arasinda tercih yapmasi konusunda bence alingan davranma cunku onceligi mac olacaktir cogu böyle bunlarin:)

Yaa, bunun kavgasini bizde cok yapmistik canim. Benimki git görünümlü gitmeydi :KK70: Tripler falan atmistim:KK22: Şuan askerde keşke gitmeseydim seninle kalsaydim diyor :KK70: Eminim geldiginde tekrar gitmek isteyecek, dedikleri gibi mac biraz sıkıntılı ya :) Ama sende tepkini belli et gorusemiyoruz tarzinda. Belki vazgecip yanina gelebilir ..:KK4:
Benimki askere gitti geldi halen aynı. Askerde maça gidebilse bence giderdi :D şimdi benim triplerimle vazgecip yanıma gelmesini istemem. Onu o düşünmeliydi;/

Eşim gitmek istiyor,
Ben istemiyorum diye gitmiyor. .
Şehir içinde izlemeye gidiyor. .
Sevgili istediğini yapsın. .
:sampiyon:

sevgiliye nisanliya sozluye karismamda evliyken once bi sorarim ne zaman gideceksin ne zaman doneceksin kiminle gideceksin kalacakmisin kalacaksan nerde bi sorarim icime sinersede iyi git baarii derim..

Futbola ilgisi olmayan sevgili candır:63: :KK23:
Ben mi maç mı deme hiç cevabı bellidir. Maç için şehir dışına giden birine gitme denmez.

Back
X