Burada erkek uye yasak facede yaz eklerlerPara biriktiren, para biriktirmeyen bir sevgilim ; eşim Yok. Olsaydı, cefayla kazandığımız parayı sırf garanti olmayan gelceğe yatırım ve keyfini sürecek çocuklarımız için biriktirecek kadar fedakar olmazdık. Keyif şeysi olup hepsini harcardık.
Böyle düşünen beyler eklesin beni.
(Kaçıncı çağrım bu kimse eklemiyor kahretsin.)
tek kuruş biriktirmemiş,Kızlar eşiniz, sevgiliniz birikim yaparken nasıl bir yol izliyor? yani evlenmeden önce birikim yapabilmişler mi ? yada birikim yaparken nasıl bir yol izlemişler ? neden soruyorum hem farklı bakış açılarını görmek için hemde görüştüğüm kişiyle bu konuda konuştuk biraz , sizlerede sormak istedim.
Erkek arkadaşım boğazına düşkün yemek v.b onun dışında da pek bir extra harcaması yok birde ayda bir şehir dışına çıkıyor bir kaç günlüğüne iş icabı v.b boğuluyorum diyor sürekli aynı şehirde kalınca..
Kızlar eşiniz, sevgiliniz birikim yaparken nasıl bir yol izliyor? yani evlenmeden önce birikim yapabilmişler mi ? yada birikim yaparken nasıl bir yol izlemişler ? neden soruyorum hem farklı bakış açılarını görmek için hemde görüştüğüm kişiyle bu konuda konuştuk biraz , sizlerede sormak istedim.
Erkek arkadaşım boğazına düşkün yemek v.b onun dışında da pek bir extra harcaması yok birde ayda bir şehir dışına çıkıyor bir kaç günlüğüne iş icabı v.b boğuluyorum diyor sürekli aynı şehirde kalınca..
İşte bu... Hayat para biriktirmek için çok kısa ha bir amacınız olur bebek,düğün,araba ama yok yarın şu olur bu olur o parayı başkası yer. Çok gördüm örneğini yıllarca vimrilik yapıp canının çektiğinden bile kısan o paraları hep başkaları yedi..kefenin cebi yok 10 yaşındaki çocukların kalp krizi geçirdiği bir dünyada kuruş biriktirmemm.Dayımin eşi çok tutumluydu. Yıllarca birikim yaptı. Ev aldılar sonrası dünya turu yapacağım diye biriktiriyordu. Bir gün ansızın beyninde tümör olduğunu öğrendik. 6 ay gibi bir zamanda kaybettik. O günden sonra çok ta geleceği düşünmemeye başladım.
Burada erkek uye yasak facede yaz eklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?