- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet saygı da çok önemli başka kimseye demiyordur benceSaygının olmadığı yerde sevgi de olmaz tepkim büyük olur ne eşine ne kardeşine ne de evladına söylenecek söz değil![]()
sinirle agzına ne gelirse saydırmak degil de sana hakaret amaclı soyluyor gibi...
mesela ben cevap veremedigimi hissettigimde kullanıyormusum, o ofkelenme moduna gelince artık uzaklasıyorum sakinlesmeye calısıyorum sonra aklımdan gecen kelimelerden utanıyorum.
onun konusmasını hic dinleme bas git. ve bir daha şans vermeyecegini bilsin.
gerekirse uzun bir ayrılık yasayın hemen affetme.
hatta alabiliyorsan kayda al ki sonradan dinlet ne dediginden utansın.
bir de kendisini yetersiz mi goruyor ki acaba seni asagılama geregi duyuyor diye dusundum...
başta taviz vermis olsan da degismez degil bu. en basta nasıl degistirecekse yine aynısını yapacak. sadece simdi biraz daha ugrasman lazım maalesef.
evet saygı da çok önemli başka kimseye demiyordur bence
genelde mesajlasırken ve telefonda söylüyr ne yaptıysam değişmedi işte ayn hep , bilmem bak kızım diyor mesela deli oluyorum bu kelimeye de
değişmiyor utanmıyor da offf![]()
sinirle agzından cıkanı farketmemesi ile mesjada yazması cok farklı...
forumda bile insanlar ayıp gordugu gayet normal kelimeleri yazamıyorken onun size hakaret iceren sozcukleri tek tek harflere basarak yazması kusura bakmayın ama şuursuzlugunu ve gayet bilrek isteyerek yaptıgını gosterir.
bu kadar kotu soze nasıl sevdiniz bu adamı? ilk basladıgınızdan beri boyle sanırım...
eger rahatsızlık konusunda net iseniz, resti cekin. belki akıllanır.
bu arada "salak ın kelime anlamını sorarım" diyen arkadasın aklına saglık.
tartısmayı o kadar sakince ve zekice farklı bir duzeye getirir ki bu diyalog... cok sevdim :)
kesinlikle:128::128::128::128::128::128:evet seviyesini düşürüyor bunu anlatmalıyım![]()
insanbul avatarın çok tatlı ya aaa bakakaldım bi ara çok şirinleeeeeeer![]()
evetttkesinlikle:128::128::128::128::128::128:
beğenmene sevindim teşekkürler![]()
Biz şakayla çok deriz birbirimize ama gerçekten şakadan sizin gibi ciddi desek çok kızarım bendebu tarz bir şeyde ben derim ki terbiyesiz konuşmalarına dikkat et babanın kızı yok karşında
hemen kendine gelir
neyse ki saygımız var hala birbirimize böyle şeyler pek yaşamıyoruz şükür
Ne de olsa üzüm üzüme baka baka kararırmış..
Derim..
desem ne olacak işte aynııı![]()
Bir şey olacağından değil..
Bu şekilde tepki verip , değişmesini beklemekte saçma ..
Durduk yerde bu tarz hakaretler işitiyorsan, sizin ilişkiniz de var bir anormallik.Sende veya onda.Hiç farketmez..
desem ne olacak işte aynııı![]()
onda varsinirlendiğinde işte haketmedğim şeyler duyuyorum ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
![]()
Benim erkek arkadaşımda böyleydi her kavgada salak gerizekalı derdi o kadar çok sinirlenirdim ki asker arkadaşın yok senin karşında ağzını topla derdim hiç oralı olmazdı ama ben hep dikkat ederdim kavga sırasında asla söylemezdim. Sonra bir gün kavga ederken gerizekalı ya dedim ben buna ay beyefendi bir sinirlendi bir sinirlendidedim nasıl oluyomuş anla şimdi ben sen söylerken ne kadar sinirleniyodum diye o gün bu gündür kesti söylemiyo. Bak anlatırken bile çok sinirlendim
![]()
Sinirlendirme o zaman![]()
sen kimden yanasın
ortada bir şey yokken o sorun çıkartcak bişey buluyo malesef![]()
En başında dedim ya, durduk yerde bu hakaretleri duyuyorsan ilişkiniz de anormallik vardır diye..
Durduk yerde sevgilin oto-b-ka kızıp sana bu lafları ediyorsa, sen niye her seferinde duymamazlığa vurup , yoluna o kişiyle devam ediyorsun ki ?
Çok rahatsız oluyorsan
-ki oluyorsun anladığım kadarıyla, ben çekemezdim böyle ona buna durduk yerde sinirlenipte haksız yere onca laf etcek.Salak vs . diyecek.
İşitmeyi kaldıramazdım..
evet ve biliyorsun beni yapmadığım şeylerle suçluyo hakaret ediyor
ne yaptıysam olmadı biliyosun jag ayrıldık olmadı barıştık olmadıne yapcağımı şaşırdım artık yoruldummm
![]()
olmuyor işte alınıyorum çok ne dediğini bilmek zorunda sinirlendi diye bu hakka sahip değil bunu ona da söylüyorum amaa
zaten salak kelimesinden daha ağır şeylerde söyledi bana![]()
Senden yana bir sıkıntının olmadığını biliyorum..
Bu çocuk senin herşeyi hevesinde kursağında bırakıyor. Bunun sende farkındasın..
Sürpriz yapmak istemiştin , bin bir tür suçlamayla karşılaşmıştın.Onu düşündüğün için hemde..
Eylül , seni etkilemek istemem .Ama bazen kalbini susturmak gerek.Mantığını dinlemelisin..
Bunu hangimiz düzgün uyguluyoruz orası tartışılır.Ama mutlu olmak istiyorsan, sana yapılan onca şeyi görmemezliğe vurup,hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etme..
Edersen, sonunu az çok kestirebilirsin.En azından tahmin edebilirsin..![]()