• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

Ona bakarsan dùnyada olmamasi gereken cok sey var:)
Politik bir yaklasim.

Genel görünüme yukardan baktığımda politik yorumlar yapıyorum, olayın özüne indiğimde de kendi yöntemlerimi kullanıyorum. Bknz; dili enseden cekerek küfretmek

Merhaba hanımlar ,

Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:

Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden :ssz::ssz:
Tepkimi koyarım, yüzüne bakmam bir süre ve hep hatırlatırım sanırım taki saygısızlık ettiğini anlayana kadar.

Sen de onun istediği bir şey yapma.......canım sıkkın ütü yapamadım dersin......

bu sorun erkeklerin genelinde var sanırım eşim çok ileri gitmez ama kafan almıyo mu gibi laflar eder ama ben ona bile bozulurum düzgün konuş diye çoookk sinirlenmesi lazım ki bana gerizeka yada salak desin o zamanda bin pişmen ediyorum zaten :)) oda anında anlıyo hatasını.. ama hiç mesaj olarak yazmadı o hepten saçma ağızdan kaçarda elden nasıl kaçar ki bilemedim

ıınsan karsındakıne saygı duyuorsa asla öle laflar etmez.. edıyorsa saygı bitmiştir

Tepkimi koyarım, yüzüne bakmam bir süre ve hep hatırlatırım sanırım taki saygısızlık ettiğini anlayana kadar.

Sen de onun istediği bir şey yapma.......canım sıkkın ütü yapamadım dersin......

bu sorun erkeklerin genelinde var sanırım eşim çok ileri gitmez ama kafan almıyo mu gibi laflar eder ama ben ona bile bozulurum düzgün konuş diye çoookk sinirlenmesi lazım ki bana gerizeka yada salak desin o zamanda bin pişmen ediyorum zaten :)) oda anında anlıyo hatasını.. ama hiç mesaj olarak yazmadı o hepten saçma ağızdan kaçarda elden nasıl kaçar ki bilemedim

bak 10 dk önce bana salak salak konuşma dedi ne var ki bunda :47::47:

hiç hoş ve normal değil işte bunlar olmamalı :50::50:

bende anlamıyorum yazarken naısl elinde olmaz :30: taviz tavizi getiriyor malesef tepki koymak şart :31::31:

Back
X