Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

DaimAsk

Aşk hayat gibi bişiy (:
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
1.020
754
73
Kızlar gün içinde sevgilinizle neler konuşuyosunuz ve ya sürekli yazışıyo musunuz ?

Yeni bir ilişkim var çok iyiyiz yanyana ama ayrı kaldığımız zamanlarda konuşacak bişey bulamamaktan birbirimize sarar olduk. Artık üzülüyorum biz olmaz mıyız acaba demeye başladım.:KK35:

İlk zamanlar böyle olması normal mi yoksa tam tersi mi olmalıydı aklım karışık.

Fikir istiyorum, gerçekten önceki ilişkimde neler konuşurduk yazışırdık hatırlamıyorum bile.
Bişeyler yapmazsam aklımı kaçırıcam. :KK23:

ilk zamanlar konuşulacak çok konu olur da.
iş yerinde konuşmak pek cazip değil, iş müsait bir iş bile olsa, bik bik sürekli ben istemezdim.

ama akşamları bol bol konuşmak, mümkünse sık sık görüşmek gerek.

biz iki ayda nişanlandık hemen ev düzme telaşına düştük..
yok şunu alalım bunu alalım şu pahalı şu ona göre daha iyi diye diye evlendik :KK70:

negüzel olmuş :KK19:

biz tanıştıgımızda sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi hissettigimizden okadar rahat davrandık ki baştan beri böyle emin emin gidiyoruz dert edilcek bişeyimiz yok ortada sıkıntı yok kendime dert arıyomuşum gibi taktım biz neden bişey konuşamıyoruz diye :KK17:

ilk zamanlar konuşulacak çok konu olur da.
iş yerinde konuşmak pek cazip değil, iş müsait bir iş bile olsa, bik bik sürekli ben istemezdim.

ama akşamları bol bol konuşmak, mümkünse sık sık görüşmek gerek.

ben yeni cıktım işten evdeyim oda izinde evde.
yani konuşcak bişeyimiz bu yüzden yok belkide.
biraz özleyelim birbirmizi diye görüşmüyoruz hergün ama bukezde ayrı evlerde hiç konuşmadan gün bitiriyoruz.
konuşuyoruz 2 saatte bir arıyoruz ama bişey konuşamayıp tartışmamak için kapatıyoruz hemen ikimizide sıkacak bu durum diye korkuyorum açıkcası.

Ben 1.5 yil nisanli kaldim. 2 yil 3 aylik da evliyim hala gun icinde en az 5 kez konusuruz masallah cok sukur. Bi sey duysa ya da bi seye sevinse uzulse hemen arar bana anlatir esim ben de ayni sekilde.
Siz daha cok yenisiniz. Sanat, spor, siyaset her sey konusabilirsiniz aslinda..

Sevgiliyken günde 100 msj bile atardık.
Evlendik 100 günde tek bi msj bile atmıyoruz.
Akşama konuşcak konu olsun dimi

bizde ilk ay oooo neler neler konuştuk yazıştık artık telefonumun şarjı bitiyodu günde 2 kez.
şimdi normal mi bu durum
sürekli yazışmak konuşmak zaten olmaz gibi ama içime dert oldu biz olmuyo muyuz diyorum kurtlar kemiriyo beynimi :cry:

Sevgiliyken de mesajlaşırdık evlendik hala mesajlaşıyoruz.
Gün içinde de arar sorar.
Akşama eve geldiğinde mutlaka o günün değerlendirmesini yaparız

Ben 1.5 yil nisanli kaldim. 2 yil 3 aylik da evliyim hala gun icinde en az 5 kez konusuruz masallah cok sukur. Bi sey duysa ya da bi seye sevinse uzulse hemen arar bana anlatir esim ben de ayni sekilde.
Siz daha cok yenisiniz. Sanat, spor, siyaset her sey konusabilirsiniz aslinda..

Allah bozmasın :KK19:

bizde saçma sapan şeyler bulup konuşuyoruz arıyoruz ama iş sohbet etmeye gelince ikimizde kısa net cevaplar verip konuları kapatıyoruz istemsizce :KK51:

Sevgiliyken de mesajlaşırdık evlendik hala mesajlaşıyoruz.
Gün içinde de arar sorar.
Akşama eve geldiğinde mutlaka o günün değerlendirmesini yaparız

Mesajlaşmak bana imkansız geliyo şimdide barı kanuşabilelim :KK53:

bizde saçma sapan tv programlarını konuşuyoruz zaten encok.
konu konuyu açıyoda ikimizde sessiz insanlarız sanırım ben hiç sevmem konuşmayı oda bana benziyo yavaştan.

Nişanlıyken gün içinde msjlaşıp, akşamlarıda bi saat bazen daha uzun konuşurduk. 10 ay nişanlı kaldım.

Şuan yaklaşık üç aylık evliyim. Gün içerisinde iki üç tane msj atarız. Işi çok yoğun olduğu için arama yapmayız.

Nişanlıyken gün içinde msjlaşıp, akşamlarıda bi saat bazen daha uzun konuşurduk. 10 ay nişanlı kaldım.

Şuan yaklaşık üç aylık evliyim. Gün içerisinde iki üç tane msj atarız. Işi çok yoğun olduğu için arama yapmayız.

ben ilkkez böyle bi ilişki yaşıyorum. hiç böyle bi problemim olmamıştı. buyüzden kafamı karıştırıyo normal degil ama napmalıyım diye düşünüyorum. :KK43:

ay biz ayrıyken daha çok konuşacak şey bulurduk:KK23:

ne konuşuyodunuz mesela.
hayaller mi kuruyodunuz geçmişten mi bahsediyodunuz .
ben konuşkan biri değilim ondan mı böyle oluyo.
sanki hafızamı kaybetmişim gibi hissediyorum. :mad:

Konu bulamamak bana göre uyum sağlayamamayla ilgili. Çünkü uyum sağlanırsa illa ki bir şeyler dökülüyor konuya, sohbete giriyorsunuz. Aklınıza bugün de ne konuşsak diye gelmiyor...
Uyum sağlayamama karşı tarafın ya da sizin konuşmaktan hoşlanmamasıyla ilgili bile olabilir.

Back
X