Sevgiliniz/Eşinizle İletişiminiz Nasıl ?

Koç hahahahaha
Halini hatrimi soruyo zaten ben uzun uzun konuşmak istiyorum varlığını en derinimde hissetmek istiyorum :KK8:

ayy allah kolaylık versin :KK47:

okadarda şımartma canııım.
biraz onun dışında yaşa hayatını.
merkeze koyma asla o sana nekadar veriyosa sende ona okadar ver.

hele ki bir koçsa karşındaki istemedigi hiç bişeyi yapmaz zaten.

:KK75:

Valla toparlamaya çalışıyoruz sabrin sonu Selamet tir diyelim insallah severek evlendik saygı bitti diyelim sevgi bilmiyorum ben çok bişey hissedemiyorum yıprandik cok

üzüldüm açıkçası...
iki kişi bişeyleri elbet çözer ama
sebep aile olunca çözümlerde tek taraflı olmuyo.
en azından aynı bina içinde degilsiniz artık

ayy allah kolaylık versin :KK47:

okadarda şımartma canııım.
biraz onun dışında yaşa hayatını.
merkeze koyma asla o sana nekadar veriyosa sende ona okadar ver.

hele ki bir koçsa karşındaki istemedigi hiç bişeyi yapmaz zaten.

:KK75:
Eyvah eyvah bunları okumaz olaydim
Konusmim mi yanı? :D

Eyvah eyvah bunları okumaz olaydim
Konusmim mi yanı? :KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

içinden ne geliyosa onu yap.
dert ettiklerini biriktirme. biriktireceksen onun kafasında biriktir yani söyle gitsin. :KK56:

ama mesela demiyosun ki hiç konuşmuyoruz hal hatır sormuyo yok gibi bişey demiyosun.

uzun uzun muhabbet için zamanı var mı ?
bizim zaman coktu konuscak şey bulamıyoduk onun odunlugu yüzündenmiş tabi çözdük onu da :KK45:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

içinden ne geliyosa onu yap.
dert ettiklerini biriktirme. biriktireceksen onun kafasında biriktir yani söyle gitsin. :KK56:

ama mesela demiyosun ki hiç konuşmuyoruz hal hatır sormuyo yok gibi bişey demiyosun.

uzun uzun muhabbet için zamanı var mı ?
bizim zaman coktu konuscak şey bulamıyoduk onun odunlugu yüzündenmiş tabi çözdük onu da :KK45:
Gündüz yok ta akşam bissuru vaktimiz oluyo kendi dunyalarimizda yaşıyoruz ama o saatlerde. Rutinimiz önceki mesajlarda yazdığım gibi. Aksam uzun uzun konuşmak istiyorum ona napiyosun nediyosun yetiyo :63:

Gündüz yok ta akşam bissuru vaktimiz oluyo kendi dunyalarimizda yaşıyoruz ama o saatlerde. Rutinimiz önceki mesajlarda yazdığım gibi. Aksam uzun uzun konuşmak istiyorum ona napiyosun nediyosun yetiyo :63:

burda bana konu bulmuşlardı sen konu aç diye :KK53:
yap sende madem napıyosun neeediyosundan sonra. patlat bi kaç tane.

konu konuyu acabiliyo tabi karşındaki soguk ve kısa cvplar vermiyorsa.
yani konuşmak istiyosa :KK8:

burda bana konu bulmuşlardı sen konu aç diye :KK53:
yap sende madem napıyosun neeediyosundan sonra. patlat bi kaç tane.

konu konuyu acabiliyo tabi karşındaki soguk ve kısa cvplar vermiyorsa.
yani konuşmak istiyosa :KK8:
Vallahi patlatiyorum hatta gunduzden atiyorum hafızaya şunu sunu diyim diye :D cevap ta veriyor ama sonrasinda acmiyo konu mesela emojiyle bitiriyo konuşmayı

Vallahi patlatiyorum hatta gunduzden atiyorum hafızaya şunu sunu diyim diye :KK70: cevap ta veriyor ama sonrasinda acmiyo konu mesela emojiyle bitiriyo konuşmayı
he siz yazışıyosunuz :KK45:
bende pek severdimde artık bende yazmıyorum cocuga mesaj.
bak bu konuyu acalı 1bucuk ay olcak
artık o bana diyo
hiç mesaj atmıyosun ben atmasam yazmıyosun diyo.
hemde bazen cvp vermiyorum yazasım gelmiyo neden cvp vermedin diye arıyo falan :KK53:
neydim noldum resmen evrim geçirdim be. :KK45:

biz konuşuyoruz daha çok hatta böyle daha güzel.

sizde konuşsanız muhtemelen sessizlik olcak ve sürekli ee ! eeee"eee"eee olcak konu :KK48:

he siz yazışıyosunuz :KK45:
bende pek severdimde artık bende yazmıyorum cocuga mesaj.
bak bu konuyu acalı 1bucuk ay olcak
artık o bana diyo
hiç mesaj atmıyosun ben atmasam yazmıyosun diyo.
hemde bazen cvp vermiyorum yazasım gelmiyo neden cvp vermedin diye arıyo falan :KK53:
neydim noldum resmen evrim geçirdim be. :KK45:

biz konuşuyoruz daha çok hatta böyle daha güzel.

sizde konuşsanız muhtemelen sessizlik olcak ve sürekli ee ! eeee"eee"eee olcak konu :KK48:
Yok konuşurken çok iyiyiz öyle tıkanmalar olmuyo karşıdaki konuşunca. Mesajla askimiza set kuruluyor :KK53: yarın accam konuyu bakalim nereye gidicek bi de rüya tabirime baktım ayrılık falan diyo :KK47: ama ben yine de ertelemeden konuscam haber de veririm. Çok tesekkur ediyo gözlerim uykuya yenik dusuyorken iyi geceler diliyorum:KK37:

Yok konuşurken çok iyiyiz öyle tıkanmalar olmuyo karşıdaki konuşunca. Mesajla askimiza set kuruluyor :KK53: yarın accam konuyu bakalim nereye gidicek bi de rüya tabirime baktım ayrılık falan diyo :KK47: ama ben yine de ertelemeden konuscam haber de veririm. Çok tesekkur ediyo gözlerim uykuya yenik dusuyorken iyi geceler diliyorum:KK37:

iyice takmışsın adama yani sende rüya tabirine göre yaşama aşkını :KK53:

iyi geceeeeler görüşürüz sabaha :KK53:

Back
X