Sevgiliniz Kendinden Küçük Bir Kızla Konuşuyorsa???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kıslarrrr yaaaa
Yine bugün sinirlerim bozuldu
Sevgilim benimle arkadaşken internetten bir kızla tanışmış kız 14 yaşında ve sevgilime abi diyor. Sürekli konuşuyorlardı msnden yada telefondan.Ayrıca kız zorla cam açtırıyordu.Hatta sevgilim engellemişti bi kaç gündür neden msnye gelmiyorsun diye kız aramış. Sevgilimde engelini kaldırmış falan hala konuşuyorlar.
Sevgilim diyorki o küçük bir kız neden konuşmamızı sorun ediyorsun anlamıyorum diyor.Bende dedimki o yaşlardaki kızlar kendilerinden büyük erkeklere de ilgi duyabilirler bende o yaşlardan benden büyük komşumuzun oğlunu görünce heyecanlanırdım falan dedim.
Bugünde sevgilimin msn'ini açtım.Face ile ilgili bir maile bakıcaktım kız naber nasılsın yazdı.Bende ben onun sevgilisiyim onunla bir daha konuşmıcaksın şuan msn adresini siliyorum sakın başka adresten ekleme dedim. Neden? yazdı.Bende nedeni yok canım öyle istiyor dedim.Peki dedi.Ayrıca sevgilimin stüdyosu var orda kayıt yapanlar msn iletilerine belli olmak için stüdyonun adını yazıyo,o kızda yazmış, kıza dedimki iletindeki o yazıyı da silceksin dedim.Buna sen değil abim karar verir dedi.Hayır cnm ben karar veririm dedim kız tmm dedi sonra sildim bende msn'den.
Sevgilim aradı bende söyledim.Güldü 14yaşındaki bir kızdan mı kıskanıyorsun yapma böyle falan dedi.Bende yaşı ilgilendirmez beni bir daha konuşmıcaksın onunla dedim.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız. Artık ben günümüzdeki 14-15yaşlarındaki kızlara güvenemiyorum.Çoğu giyimi kuşamıyla benden büyük gösteriyorlar. Sevgilim de 24 yaşında yani kıskanmakla hata mı ediyorum :uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
tatim benim kesinlikle dogru yapmisin ben olsam bende ayni yapardim
gercektende dedigin gibi sevgiline güvenebilirsin güveniyorsunda ama bu devirde 14 yasindaki kizlar cok felaket oluyor bazileri, giyi molsun konusma olsun tarz olsun vs vs yani amaci farkli olabilir abi dese bile, bence en iyisini yapmisin

Hım bana bıraz abartmışsın gibi geldi.. Kız daha 14 yaşında yani ne olabilir ki?? Hem sevgilinede abi diyormuş kız farklı şeyler düşünsede sen sonuçta sevgiline güvenmiyormusun? Zaten sevgilinde sana demiş yapma ondan mı kıskanıyosun fln diye.. Yani bana biraz gereksiz gibi geldi en azından kıskandıysanda bukadar belli etmeseydin canım :bbo:

En iyisini yapmışsın canım hiç takılmaaa için rahat olsun
14 15 Demiceksin ne fettan oluyorlarr .Öyle işler yapıyorlarki aklımız duruyorrr.
24 yasındakı bır erkek 14yasındakı bır kızla ne konusabılır hemde yabancı lıstede olmasına hıc gerek yok.
vereliniortak

işin ilginç yanı 24 yaşındaki sevgilinin 14 yaşında bir çocukla neden konuşmak istemesi.
konuşacak ve paylaşacak ne bulurlar ki msnda.

Hım bana bıraz abartmışsın gibi geldi.. Kız daha 14 yaşında yani ne olabilir ki?? Hem sevgilinede abi diyormuş kız farklı şeyler düşünsede sen sonuçta sevgiline güvenmiyormusun? Zaten sevgilinde sana demiş yapma ondan mı kıskanıyosun fln diye.. Yani bana biraz gereksiz gibi geldi en azından kıskandıysanda bukadar belli etmeseydin canım :bbo:

öyle deme ama, bazi kizlar abi abi der ama iclerinde neler besler neler birde yas farki var

Abi kardeş? Ne var ki bunda?
Sizde diyosunuz çocuk diye ee bi çocukla ne olabilir ki sevgilinin arasında abartmayın yaa :1closedeyes:
Çok komik geliyo bana şimdi düşününce sevgilini bi ÇOCUKTAN kıskanman :bbo:

bence konuşması gereksiz
ama sevgilinede 14 yaşında çocukla bişey yapmaması konusunda güvenmen gerekirdi.

öyle deme ama, bazi kizlar abi abi der ama iclerinde neler besler neler birde yas farki var

Tamam bi yönden zaten hak verdim..
Ama sonuçta sevgilisine güvenmiyo mu arkadaşımız? Okadar da büyütecek bi sorun yok ki ortada :1no2:
Yani sizin hiç mi konuştuğunuz kardeşleriniz yok? Yoksa aşık olur fln diye konuşmuyomusunuz benneyaptımki

Abi kardeş? Ne var ki bunda?
Sizde diyosunuz çocuk diye ee bi çocukla ne olabilir ki sevgilinin arasında abartmayın yaa :1closedeyes:
Çok komik geliyo bana şimdi düşününce sevgilini bi ÇOCUKTAN kıskanman :bbo:

Gamzecim bu kız komşu kızı yeğen akraba 1.dereceden tanıdık biri değilmişki msnde tanışılmış ne qerek var tabıykı bırsey olcağından değil ama listede olması çok qereksiz.Konuyu acan arkadasımızın kızla tartısmaya gırmıs olması bıraz tuhaf gercekden konusma geregı duymadan cocukla cocuk olmadan dırek sılseymıs daha ııyı olurmus =)vereliniortak

bence konuşması gereksiz
ama sevgilinede 14 yaşında çocukla bişey yapmaması konusunda güvenmen gerekirdi.

Yani bende bu sebepten dedim zaten abartmışsın diye sen güveniyosun ona sonuçta.. erkek arkadaşın tutupta seni bırakıp ona gitmicek yaa veya aralarında bişey olucağınıda sanmıyorum benneyaptımki

Tamam bi yönden zaten hak verdim..
Ama sonuçta sevgilisine güvenmiyo mu arkadaşımız? Okadar da büyütecek bi sorun yok ki ortada :1no2:
Yani sizin hiç mi konuştuğunuz kardeşleriniz yok? Yoksa aşık olur fln diye konuşmuyomusunuz benneyaptımki

tabiki degil canim
tabiki güveniyor sevgilisine
ve tabiki benimde öyle kardeslerim var, hatta bana sürekli sarilirlar vs cok severler
ama bana acikcasi sürekli aramasi vs tuhaf geldi o yüzden iyi yapmis diyorum

Tatlım en iyisini yapmışsın bende olsam aynı tavrı gösterirdim .sonuçta akrabası degil bişeyi degil...:kahve:

şahsen 14 yaşında bir kız çocuğum olsaydı 24 yaşında bir delikanlıyla msndan tanışıp konuşmasından hoşlanmazdım. bana çok tuhaf geldi.

ne çıkarsa abi diyenden çıkar çok iii etmişsin canım sıkı takibe al kolay gelsin

14 yaşında bir kızla, 24 yaşında bir adamın msn de konuşması tabiki biraz ters. Ama msn den o çocuğu fırçalayacağınıza neden sevgilinize hesap sormuyorsunuz ki. Sonuçta karşınızdaki bir çocuk.
Diyelimki o kızcağız içten içe sevgilinize karşı bir şeyler hissetti, gene burada iş sevglinize düşer. Eğer bunu hissederse büyüğü olarak uyarır iş biter.

tatim benim kesinlikle dogru yapmisin ben olsam bende ayni yapardim
gercektende dedigin gibi sevgiline güvenebilirsin güveniyorsunda ama bu devirde 14 yasindaki kizlar cok felaket oluyor bazileri, giyi molsun konusma olsun tarz olsun vs vs yani amaci farkli olabilir abi dese bile, bence en iyisini yapmisin

Bende öyle düşünüyorum cnm yaa 14yaşında bile neler yapanlar var yaniii

Canım öyle deme ya ben sevgilime güveniyorum ama kız 14yaşında olmasına rağmen fotoğrafını göstermişti sevgilim sanki benimle yaşıt gibi yani

14 15 Demiceksin ne fettan oluyorlarr .Öyle işler yapıyorlarki aklımız duruyorrr.
24 yasındakı bır erkek 14yasındakı bır kızla ne konusabılır hemde yabancı lıstede olmasına hıc gerek yok.
vereliniortak

Evet cnm bencede gereksiz yaniii
işin ilginç yanı 24 yaşındaki sevgilinin 14 yaşında bir çocukla neden konuşmak istemesi.
konuşacak ve paylaşacak ne bulurlar ki msnda.

Cnm ya benim sevgilim raple ilgileniyorda studyosu falan var bu kızda sevgilimin rap sitesinde eklemiş abi nolur msn verirmisin falan demiş buda vermiş.
Öyle arada kız bunla konuşmaya başlamış sonra sevgilime abim yok abim gibisin benim falan demeye başlamış buda çocuk diye konuşmuş yani çocuk gibi görüyor onu bir buçuk sene olmuş msnde hala daha ekli.Hatta kız telefon numarasını bile almış işte msnde sevgilim engellemiş çok konuşuyor diye kız bu sefer telefonda aramış beni engelledin mi falan diye o da üzülmesin diye tekrar engelini kaldırmış.

bence konuşması gereksiz

Sevgilime güveniyorum zaten ama kız çok abartıyo msnde yok diye aramaya kalkıyo sürekli bende bundan rahatsız oldum tatlım.

vereliniortak

bencede kzıın''buna abim karar veriri 'laflarından sonra o konuşmaları doğru yapmışsın kesinlikle katılıorum
ama bnm cnmı açıkası bişey sıktı
belki bana kızcaksanız lütttfennn ama bunu tüm 14 15 yaş grubu yapmayın
ben sevgilimle tnaıştığımda ben 13,5 o 19 du.(aramızda 5yıl 6 ay var)
benim onunla birlikte olmamın sebebide kesinlikle büyk olsun takıntımdan yada bunun gibib nedenlerden değildi
babası vefat etmiş bnm seviglimin 9 yaşındayken ve içine kapanık biri olarak kalmış benimde babamın rhaatsızlığı var 7 yıldır süren ve ben bu sebepten dolayı olgun düşündüğüme inanıyorum çünkü olgun olmalıydım çocukça davranmamalıydım annemlere destek olmak için....
sevgilimde ablamla ilkokul arkadaşı vee sonradan biz tnaıştık ilk defa benle çıkıyor bunu gerçekten araştırdım...ailesiylede konuşuyorum arasıra... ama tnaışıyoruz...
şuanda ben 16 o 21,5
burda demek istediğim sadece ewt günümde 14 15.de çok çıkıklar var kendini aşanlar varrr
ama herkes böyle değil
neden böyle bi uzun yazı yazıp cnnızı sıktım bilmiyorum
ama bazen sevgilin kaç yaşında diye soruyorlar ben şu yaşta diyince ben bu yaşta biliyolar hemen öyle bakışlar var bu yüzden belki bende içimdekinleri anlattım kusura bakmayın cnınızı sıkmış olabilirim

ama cidden kız orda umursamazca davranmış iyi yapmışsın !...
1. sana ''abim bilir diyemez'' ''tamam siliyorum k.bakma rhatasızlık vermişim'' diyip kendi silmeli benim düşüncem...

Canım ozaman sevgilin neden vermiş numarasını kıza :bbo: sanki birazcık yüz bulmuş gibi kız yani yanlış anlamada :1no2:

14 yaşında bir kızla, 24 yaşında bir adamın msn de konuşması tabiki biraz ters. Ama msn den o çocuğu fırçalayacağınıza neden sevgilinize hesap sormuyorsunuz ki. Sonuçta karşınızdaki bir çocuk.
Diyelimki o kızcağız içten içe sevgilinize karşı bir şeyler hissetti, gene burada iş sevglinize düşer. Eğer bunu hissederse büyüğü olarak uyarır iş biter.

Cnm haklısın bende önceden dedim sevgilime bu kızı msnden sildi hemde yanımda sildi gözlerimle gördüm.ama silerken engellememiştik hata bizde.Kızın listesinde olunca tekrardan yazmış abi falan filan derken sevgilimde üzülür diye tekrar liseteye eklemiş bunu. Bende kızdım zaten bugün sevgilime.Ama bana büyütülcek ne var bu kadar küçücük bir kızın benden ne beklentisi olur falan dedi. Bende silip engelledim onu bir daha görmicem o kızı listede dedim.
Bilmiyorum kız ne hissediyor zaten öyle bişey hissetse sevgilim ben farkederdim diyor ama nerden bilcekki kızın ne düşündüğünü.

bencede kzıın''buna abim karar veriri 'laflarından sonra o konuşmaları doğru yapmışsın kesinlikle katılıorum
ama bnm cnmı açıkası bişey sıktı
belki bana kızcaksanız lütttfennn ama bunu tüm 14 15 yaş grubu yapmayın
ben sevgilimle tnaıştığımda ben 13,5 o 19 du.(aramızda 5yıl 6 ay var)
benim onunla birlikte olmamın sebebide kesinlikle büyk olsun takıntımdan yada bunun gibib nedenlerden değildi
babası vefat etmiş bnm seviglimin 9 yaşındayken ve içine kapanık biri olarak kalmış benimde babamın rhaatsızlığı var 7 yıldır süren ve ben bu sebepten dolayı olgun düşündüğüme inanıyorum çünkü olgun olmalıydım çocukça davranmamalıydım annemlere destek olmak için....
sevgilimde ablamla ilkokul arkadaşı vee sonradan biz tnaıştık ilk defa benle çıkıyor bunu gerçekten araştırdım...ailesiylede konuşuyorum arasıra... ama tnaışıyoruz...
şuanda ben 16 o 21,5
burda demek istediğim sadece ewt günümde 14 15.de çok çıkıklar var kendini aşanlar varrr
ama herkes böyle değil
neden böyle bi uzun yazı yazıp cnnızı sıktım bilmiyorum
ama bazen sevgilin kaç yaşında diye soruyorlar ben şu yaşta diyince ben bu yaşta biliyolar hemen öyle bakışlar var bu yüzden belki bende içimdekinleri anlattım kusura bakmayın cnınızı sıkmış olabilirim

ama cidden kız orda umursamazca davranmış iyi yapmışsın !...
1. sana ''abim bilir diyemez'' ''tamam siliyorum k.bakma rhatasızlık vermişim'' diyip kendi silmeli benim düşüncem...

Cnm herkes aynı olcak diye bişey yokki
Senin üstüne alınmana gerek yok şekerrr yerimseniben
Bende o lafından sonra iyice kıza sinir olup sildim -tatlicadiarzu-

Canım ozaman sevgilin neden vermiş numarasını kıza :bbo: sanki birazcık yüz bulmuş gibi kız yani yanlış anlamada :1no2:

İşte sevgilimde benimle çıkmadan önce salaklık edip vermiş :mymeka:
ama asla onunla bişey düşünmedim düşünemem ben sübyancı değilim diyo bana :bbo:

Back
X