M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
14 yaşındaki kız çocuk değil ergendir yani genç kız..valla zaman kötü her yeni gelen nesil bir öncekine göre daha rezil,akılları her türlü hinliğe çalışıyor,yakında analarının karnından öğrenip öyle çıkacaklar,izmirde görüyorm hepsi çocuk kadın gibi maşallah! asla güvenmem hoşlanmam konuşmasından..sen sor bakalım senin 10 yaş büyük biriyle abi kardeş geyiği yapmanı ister mi?
ozamn sende konuş oda çocuk de bakalım napıcak:)ahh bu erkekler ahhhhh
Alemsiniz kıslar ya kaydirigubbakcemile3
Öle bişi desem o da istemez heralde zemuszemus
ınternette iki karşı cinsin birbiriyle arkadaş olma çabasını çözemedim gitti zaten...
Bu foruma katılana kadar hemcinslerin de arkadaş olamayacağını düşünürdüm gerçi ama burası çok farklı bir platform.
Msn'de ne konuşuyorlar ki acaba bir de kız yana yakıla arıyor neden girmiyorsun diye, resmini avatara koyuyor falan...Alla Alla...benneyaptımki
Neyse, kızla çok laf dalaşı yapmasaymışın daha iyi olurmuş Kedicim ama olmuş artık...=)
Ben olsam sevgilimin bu anlamsız tavrını çözemezdim, beni düşündürürdü açıkçası. Kızı listesinden silmek te çözüm olmazdı. (ki birbirinize şifrenizi vermenize de şaşırdım CADIARZU )
Neysi, sonuç olarak benim kafam karışırdı, sen nasıl huzur bulacaksan öyle yapmışsın KEdicim cnm. Şeniz
Canım nisanım haklısın bebişim ama olay şöyle gerçekleşiyo
Benim sevgilim rapçi ve sitesi var bu kız ordan ekliyo sonra abi falan demeye başlıyo nasılsın iyimisin derken işte abim yok benim (emrah gibi :roflol:)abim gibisin falan diyor benimkide küçük diye öylesine arada msnde konuşuyo
ama kız avatara fotoğrafını koyuyo abi seni çok sevdiğim için avatara fotonu koydum falan diyor.
Şifre olayına gelince biz facebooku birlikte kullanıyoruz mailler sevgilime geliyo o yüzden biliyorum şifreyi yoksa asla denetleme amacı için falan diil kaydirigubbakcemile3
bencede dogru yapmissin.. ne o öyle cocuk yasta bide kalkmis sevgilisi olabn birine mi sulaniyo napiyo.
ay bu yastakiler cok fena olur haa dikkat et... ama sevgilinde yani yasi 24, ne isi var 14 yasindak kizla..?!?:1shok:
neden kızla görüştüğünü üstte yazdım şekerim kaydirigubbakcemile2
niye konuşuyomuşş kii o kız kesin ilgi duyuyodur
hatta sevgilini de kendisine aşık fln sanıyodur
haklısınn böle yapmakta..
Yok sevgilim küçücük kız o daha nasıl aşık olcak hem öyle bi niyeti olsa ben konuşmazdım dio.
Çok biliyo :umursamaz: