Sevgiliniz Kendinden Küçük Bir Kızla Konuşuyorsa???

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
14 yaşındaki kız çocuk değil ergendir yani genç kız..valla zaman kötü her yeni gelen nesil bir öncekine göre daha rezil,akılları her türlü hinliğe çalışıyor,yakında analarının karnından öğrenip öyle çıkacaklar,izmirde görüyorm hepsi çocuk kadın gibi maşallah! asla güvenmem hoşlanmam konuşmasından..sen sor bakalım senin 10 yaş büyük biriyle abi kardeş geyiği yapmanı ister mi?

ozamn sende konuş oda çocuk de bakalım napıcak:)ahh bu erkekler ahhhhh

Alemsiniz kıslar ya kaydirigubbakcemile3
Öle bişi desem o da istemez heralde zemuszemus
ınternette iki karşı cinsin birbiriyle arkadaş olma çabasını çözemedim gitti zaten...

Bu foruma katılana kadar hemcinslerin de arkadaş olamayacağını düşünürdüm gerçi ama burası çok farklı bir platform.

Msn'de ne konuşuyorlar ki acaba bir de kız yana yakıla arıyor neden girmiyorsun diye, resmini avatara koyuyor falan...Alla Alla...benneyaptımki

Neyse, kızla çok laf dalaşı yapmasaymışın daha iyi olurmuş Kedicim ama olmuş artık...=)

Ben olsam sevgilimin bu anlamsız tavrını çözemezdim, beni düşündürürdü açıkçası. Kızı listesinden silmek te çözüm olmazdı. (ki birbirinize şifrenizi vermenize de şaşırdım CADIARZU )

Neysi, sonuç olarak benim kafam karışırdı, sen nasıl huzur bulacaksan öyle yapmışsın KEdicim cnm. Şeniz

Canım nisanım haklısın bebişim ama olay şöyle gerçekleşiyo
Benim sevgilim rapçi ve sitesi var bu kız ordan ekliyo sonra abi falan demeye başlıyo nasılsın iyimisin derken işte abim yok benim (emrah gibi :roflol:)abim gibisin falan diyor benimkide küçük diye öylesine arada msnde konuşuyo
ama kız avatara fotoğrafını koyuyo abi seni çok sevdiğim için avatara fotonu koydum falan diyor.
Şifre olayına gelince biz facebooku birlikte kullanıyoruz mailler sevgilime geliyo o yüzden biliyorum şifreyi yoksa asla denetleme amacı için falan diil kaydirigubbakcemile3

bencede dogru yapmissin.. ne o öyle cocuk yasta bide kalkmis sevgilisi olabn birine mi sulaniyo napiyo.
ay bu yastakiler cok fena olur haa dikkat et... ama sevgilinde yani yasi 24, ne isi var 14 yasindak kizla..?!?:1shok:

neden kızla görüştüğünü üstte yazdım şekerim kaydirigubbakcemile2

niye konuşuyomuşş kii o kız kesin ilgi duyuyodur
hatta sevgilini de kendisine aşık fln sanıyodur
haklısınn böle yapmakta..

Yok sevgilim küçücük kız o daha nasıl aşık olcak hem öyle bi niyeti olsa ben konuşmazdım dio.
Çok biliyo :umursamaz:

işin ilginç yanı 24 yaşındaki sevgilinin 14 yaşında bir çocukla neden konuşmak istemesi.
konuşacak ve paylaşacak ne bulurlar ki msnda.

sevgiliniz 14 yasındaki kızla msn de ne konuşuyor hangi konuda sohbet edebiliyor inanın ben de cok merak ettim...ayrıca nişanlım netten bi kızla tanışıp arkadas bile olamaz sacma sapan bi olay...silmekle iyi yapmışsın da bence sevgilinle konuş..tek msn adresi o adres olmayabilir ayrıca tek konuştugu kız da o olmayabilir..

sevgiliniz 14 yasındaki kızla msn de ne konuşuyor hangi konuda sohbet edebiliyor inanın ben de cok merak ettim...ayrıca nişanlım netten bi kızla tanışıp arkadas bile olamaz sacma sapan bi olay...silmekle iyi yapmışsın da bence sevgilinle konuş..tek msn adresi o adres olmayabilir ayrıca tek konuştugu kız da o olmayabilir..

Canım zaten bizim ilişkimiz başladığında tüm kızları silmişti onun dışındaki
Bu kız küçük dedi iyi kalsın dedim bende ayrıca konuyu şöyle açıkladım tabi ilk sayfada olmadığı için görmemiş olabilirsin kaydirigubbakcemile2

Benim sevgilim rapçi ve sitesi var bu kız ordan ekliyo sonra abi falan demeye başlıyo nasılsın iyimisin derken işte abim yok benim (emrah gibi :roflol:)abim gibisin falan diyor benimkide küçük diye öylesine arada msnde konuşuyo
ama kız avatara fotoğrafını koyuyo abi seni çok sevdiğim için avatara fotonu koydum falan diyor.
Şifre olayına gelince biz facebooku birlikte kullanıyoruz mailler sevgilime geliyo o yüzden biliyorum şifreyi yoksa asla denetleme amacı için falan diil

ay canım valla ben böyle bi olaya saçmalıktan başka bişey demem

ne işi olur kendinde yaşça küçük kızla msnde filan yaşıtlarına takılsın o kızda allah allah

abuk bence... artık öyle abi işi yok güzelim ya çoğu kızlar sanırsın kocaman kadın gibiler şaşıyorum...

abiymiş hadi ordan külağıma anlatsın..

ay çok mu sevmişte avatar koymuş çocuk var karşısında sanki bırak güzelim engelle sil ne işi olur

sevgilinde ne konuşuyo anlamadım yani!!

her neyse konuşturma oda konuşmasın bence::::::::::::)

Canim bence kizin bir sucu yok.
Kendin söylemissin, o yaslarda kizlarin akli bir karis havadadir, biz gecirmedik mi böyle dönemler, platonik asklar meskler..
Erkek arkadasininda hangi niyetle kiza yazdigini bilmiyorum, ama kötü bir niyeti oldugunu zannetmiyorum, sen daha iyi bilirsin.
Tuhafima giden sebepsiz yere neden tanimadigi cocuk yastaki bir kizla muhabbet ediyor?
Gereksiz seyler bunlar kanimca.
Kötü niyettende oldugunu düsündügüm icin sormuyorum bunu, sadece gereksiz buluyorum, elin aysesi fatmasi yani.

Küçük bir kız olarak nitelendirebiliyorsanız bunda korkulacak bir şey yok ama anladığım kadarı ile siz sevgilinizin aklını çelmesinden korkmuşsunuz.

Karşınızdaki insana ne kadar güvendiğiniz önemli olmalı başkalarının ne düşünerek hareket edeceği değil. Şahsi düşüncem.

canım bence silmekte iyi etmişsin.. artık o yaşlarda kızlar ne biçim her yerde duyuyoruz, boşver sil engelle gitsin yerimseniben

Simdiki 14 yasindaki kizlar yaslarindaki gibi davranmiolar ki, nerden bilebilirsin masum falan oldugunu, cok gordum abi diyen sonra sevgili olan, en iyisini etmissin bravo vallaha .

bence amacına ulaştırmasaydın keşke...şimdi oh araları bozulmuştur.kavga ederler.inşallah ayrılırlar falan diyordur...sadece sevgilinle konuşup halletseydin.kızın ruhu duymadan.
o zamanda sevgilinin ilgisini o konuya vermiş olurdun ama demi?biliyosun yasaklar tatlı gelir biçok erkeğe..
ayyy bilmiyorum.allah hayırlısını versin inşallah

Back
X