• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz kızlı erkekli alkollü ortamda olsa?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.244
5.431
358
Kütahya
Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.

Şu an zil zurna sarhoşlar, önlerini göremiyorlar. Bu durumu takar mısınız?

Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?

ekleme: farklı şehirdeyiz şu an, normalde aynı şehirdeydik.

Son düzenleme:
Ben de son derece rahatsız olurum. Her şeyi geçtim, zil zurna sarhoş olacak kadar içki içmek nedir? Otokontrolleri yok mu? Yapı olarak zaten çok alkole düşkünlüğüm yoktur. Kendimi bildiğim için de bir kadeh bir şey içerim. Önünü göremeyecek kadar alkol alan, sınırı olmayan erkek arkadaş fazla gelir. Benim tepkim şu şekilde olurdu; alır karşıma konuşurdum. Hep böyle midir diye sorarım. Tamam mı devam mı o konuşmadan sonra belirlerim.

Merhaba herkese,
Sevgiliniz 7 kişi arkadaşlarıyla takılıyor, 4 kız 3 erkek. Bu kızlardan 2’siyle eh samimi, 1’i yakın arkadaşı uzun süredir.1’ini bilmiyorum hiç ne derece samimi.

Şu an zil zurna sarhoşlar, önlerini göremiyorlar. Bu durumu takar mısınız?

Ayrılmayı düşünüyorum ama sinirle yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Ben alkol kullanmıyorum, o yüzden bilemiyorum ama sarhoş olunca beğenmediğin kişi bile güzel gelir, hormonlar tavan yapar diye duydum hep. Siz olsanız tepkiniz ne olurdu?
Siz çağrıldınız mı?

Siz alkol kullanmıyorsunuz o ise zil zurna sarhoş olacak kadar içiyor.
Uyumsuzluk var bence kızlar nedeniyle değil de bu nedenle ayrılınır.
Ayrıca böyle bir ortama bensiz girmesini istemezdim
Bence ne kadar surede zil zurna ictigi önemli senede 1 2 ise sorun olmamalı bence aliskanliksa kaçsın bence

Alkol kullanan birisiyle birlikte olmam..

Önlerini göremiyorlarsa dert edeceğim tek şey, araba kullanmamaları ve herkesin sağ salim evlerine dönmeleri olurdu.

Sarhoş olunca beğenmedikleri kişiler bile gözlerine güzel görünüp hormonları depreşiyorsa. Kendileri düşünsün. Önünü göremeyen! onlar :)

Ben de son derece rahatsız olurum. Her şeyi geçtim, zil zurna sarhoş olacak kadar içki içmek nedir? Otokontrolleri yok mu? Yapı olarak zaten çok alkole düşkünlüğüm yoktur. Kendimi bildiğim için de bir kadeh bir şey içerim. Önünü göremeyecek kadar alkol alan, sınırı olmayan erkek arkadaş fazla gelir. Benim tepkim şu şekilde olurdu; alır karşıma konuşurdum. Hep böyle midir diye sorarım. Tamam mı devam mı o konuşmadan sonra belirlerim.

Siz çağrıldınız mı?
Ekleme yaptım ilk mesaja
Bence ne kadar surede zil zurna ictigi önemli senede 1 2 ise sorun olmamalı bence aliskanliksa kaçsın bence
2’nize aynı anda cevap vereyim. Genelde yaz akşamları içiyor, diğer mevsimler çok vakti olmuyor; 2 ayda bir kadar.

Kutlama yapıyorlar o yüzden zil zurna sarhoş bu arada.
Kutlama da olsa zil zurna sarhoş olan önünü bile göremeyen biriyle ben olmazdım şahsen.
Ki alkol da alırım sen alkol almayan birisin ilerde bu sorun yaratır iyi düşünmeli

ben sorun etmezdim. zil zurna sarhoş olacak kadar içmese daha iyi olurdu ama, napalım olmuş bir kere. ayılınca bunu söylerdim sadece. canım elbette iç ama kontrollü ol lütfen diye.

sevgilimin arkadaşlarıyla bensiz takılması çok normal. ben alkol tüketmiyorum ama o bazen tüketiyor. saygı duyuyorum. çünkü ona çok güveniyorum. o yüzden ben sorun etmezdim herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X