- Konu Sahibi sizdenbiri
Kızlar bir konu açmıştım gidemiyorum ben diye. Gidemedim de. Nişanlımla kirada yaşıyoruz o dönemde ev alıcam senin üzerine yapıcam dedi rahat olman için çalışıyorum ben dedi gönlümü aldı. Evimize taşınmamıza iki hafta kala ben bunalıma girdim. Aramızdaki sorunları hep konuşarak çözmeye denedim ama hiç bir şey başaramadım. Biz yurt dışında yaşıyoruz ben onun yanına geldim buralara arkadaş çevrem yok sürekli yalnızlık çekmekteyim. Beni üzen şeylerin ne olduğunu bilerek aynı şeyleri yapmaktan vazgeçtiremedim hep tatlı dille konuşmaya denedim bir iki defa da kavga ettiğimiz oldu. Hep sabret bana zaman ver dedi. Ben erkeklerin evlendikten sonra değiştiğine değişebileceğine inanmıyorum. Evimize eşya bakıyoruz ama içim içimi yiyor benim iş ciddiyete bağlandı ama ben hala aynı dertler yüzünden üzülüyorum. Bu gün regl olcam ondan mı bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti hep bu adam değişmez ben onunla ev yuva düzüp kurcam diyorum kendi kendime düşünüyorum acaba ben yanlış mı yapıyorum vazgeçmelimiyim bu işten diye. Bu gün eve geldi oglen vakti gelmez genelde beni kanapede battaniyeye sarılmış ağlarken gördü. O kadar sorular sordu ama hiç birine cevap veremedim bir noktaya bakıyor ağlıyordum sadece. Bana mı kızgınsın neyin var sordu ama ağzımdan bir kelime çıkmadı dilim bağlanmış gibiydi. Konuşsam ne diyecem hep aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım usandım düşündüm hep. Gitmem gerekiyor akşama geldiğimde konuşuruz dedi ki ben her konuşalım dediğimde o konuşmuyordu benimle hep kaçıyordu şimdi de benim ona diyeceğim bir şey yok. Beni ne kadar üzdüğünü bile bile hep aynı şeyleri yapması beni çok kırdı kızlar artık soğumaya başladım da diyebilirim. İçimde olan o büyük aşkı yavaş yavaş ölüme sürüklediğini hissediyorum bu da canımı çok yakıyor.
Sizi eşleriniz nişanlınız veya sevgiliniz hiç böyle ağlayarak gördü mü ? Tepkisi ne oldu? Beni zayıf gördü diye konuşamadım diye biraz utanıyorum ama aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten kavga etmekten ise susmayı tercih ettim göz yaşlarımı durduramadım o sordukça daha da çok ağladım. Bu şekil devam ederse ben yapamiyacam artık demiştim kaç kere gerçekten de yapamıyorum demek.
Acaba bu sonumuz mu kızlar? Hayallerim üç yılım emeğim sabrım ... off çok kötüyüm çooook.
Sizi eşleriniz nişanlınız veya sevgiliniz hiç böyle ağlayarak gördü mü ? Tepkisi ne oldu? Beni zayıf gördü diye konuşamadım diye biraz utanıyorum ama aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten kavga etmekten ise susmayı tercih ettim göz yaşlarımı durduramadım o sordukça daha da çok ağladım. Bu şekil devam ederse ben yapamiyacam artık demiştim kaç kere gerçekten de yapamıyorum demek.
Acaba bu sonumuz mu kızlar? Hayallerim üç yılım emeğim sabrım ... off çok kötüyüm çooook.