Sevgiliniz/nisanliniz/eşiniz sizi acı çekerken aglarken gördügünde tepkisi

sizdenbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
252
1
26
Diğer
Kızlar bir konu açmıştım gidemiyorum ben diye. Gidemedim de. Nişanlımla kirada yaşıyoruz o dönemde ev alıcam senin üzerine yapıcam dedi rahat olman için çalışıyorum ben dedi gönlümü aldı. Evimize taşınmamıza iki hafta kala ben bunalıma girdim. Aramızdaki sorunları hep konuşarak çözmeye denedim ama hiç bir şey başaramadım. Biz yurt dışında yaşıyoruz ben onun yanına geldim buralara arkadaş çevrem yok sürekli yalnızlık çekmekteyim. Beni üzen şeylerin ne olduğunu bilerek aynı şeyleri yapmaktan vazgeçtiremedim hep tatlı dille konuşmaya denedim bir iki defa da kavga ettiğimiz oldu. Hep sabret bana zaman ver dedi. Ben erkeklerin evlendikten sonra değiştiğine değişebileceğine inanmıyorum. Evimize eşya bakıyoruz ama içim içimi yiyor benim iş ciddiyete bağlandı ama ben hala aynı dertler yüzünden üzülüyorum. Bu gün regl olcam ondan mı bilmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti hep bu adam değişmez ben onunla ev yuva düzüp kurcam diyorum kendi kendime düşünüyorum acaba ben yanlış mı yapıyorum vazgeçmelimiyim bu işten diye. Bu gün eve geldi oglen vakti gelmez genelde beni kanapede battaniyeye sarılmış ağlarken gördü. O kadar sorular sordu ama hiç birine cevap veremedim bir noktaya bakıyor ağlıyordum sadece. Bana mı kızgınsın neyin var sordu ama ağzımdan bir kelime çıkmadı dilim bağlanmış gibiydi. Konuşsam ne diyecem hep aynı şeyleri tekrarlamaktan bıktım usandım düşündüm hep. Gitmem gerekiyor akşama geldiğimde konuşuruz dedi ki ben her konuşalım dediğimde o konuşmuyordu benimle hep kaçıyordu şimdi de benim ona diyeceğim bir şey yok. Beni ne kadar üzdüğünü bile bile hep aynı şeyleri yapması beni çok kırdı kızlar artık soğumaya başladım da diyebilirim. İçimde olan o büyük aşkı yavaş yavaş ölüme sürüklediğini hissediyorum bu da canımı çok yakıyor.
Sizi eşleriniz nişanlınız veya sevgiliniz hiç böyle ağlayarak gördü mü ? Tepkisi ne oldu? Beni zayıf gördü diye konuşamadım diye biraz utanıyorum ama aynı şeyleri tekrar tekrar söylemekten kavga etmekten ise susmayı tercih ettim göz yaşlarımı durduramadım o sordukça daha da çok ağladım. Bu şekil devam ederse ben yapamiyacam artık demiştim kaç kere gerçekten de yapamıyorum demek.
Acaba bu sonumuz mu kızlar? Hayallerim üç yılım emeğim sabrım ... off çok kötüyüm çooook.

oturup mantıklı bi şekilde konuşulmadan hiçbişey düzelmez
ağladın diye utanmana da gerek yok en azından konuşmayı teklif etmiş
şimdi oturup düşünmeye başla ne demeliyim nası demeliyim kendimi nası en doğru şekilde ifade edebilirim diye
nihayetinde son karar senin

oturup mantıklı bi şekilde konuşulmadan hiçbişey düzelmez
ağladın diye utanmana da gerek yok en azından konuşmayı teklif etmiş
şimdi oturup düşünmeye başla ne demeliyim nası demeliyim kendimi nası en doğru şekilde ifade edebilirim diye
nihayetinde son karar senin

Canım kendimi ifade ettim hep konuştum anlatım anlamış gibi oluyor ondan sonra yine bildiğini okuyor. Çok saçma bir duruma düşmüş gibi hissediyorum kendimi utandığım da ondan.

Seni öyle görmesi sorun değil hatta iyi olmuş.
Bazen 40 cümlenin anlatamadığını iki gözyaşı anlatır..:ssz:

Ben normalde kimsenin önünde ağlayamam tutarım kendimi ama
eşimin yanında da gelen gözyaşını geri gönderemiyorum
inadına sanki.

Ancak hep o kaçıyordu konuşmaktan şimdi de ben bıktım istemiyorumlarla
sorununuz çözülmez.
Gerçi pek genel anlatmışsın.
Seni sürekli kırdığı konular nedir bilsek belki daha yardımcı yorumlar yaparız?

kuzum tam olarak sorununuz ne? bi açıkla ona göre yardım edelim. hangi konularda anlaşamıyorsunuz?

aslında bende sorunu tam olarak anlayamadım :9:
bi ev sorunu :9: falan var ama tam olarak anlamadım
sadece genel anlamda açıklamamı yaptım
canım ne oldu kim ne dedi ne oldu daha ayrıntılı anlatsan bizde sana ona göre yardımcı oluruz :ssz:

kuzum tam olarak sorununuz ne? bi açıkla ona göre yardım edelim. hangi konularda anlaşamıyorsunuz?

Sorun onun bekar takılması.Arkadaş çevresi var her zaman dışarı çıkarlar ama hep erkek erkeğe takıldıklarını söylüyor yani beni götürmemesinin sebebi aralarında başka bayan olmamasıymış. Birde eve gelmemesi. Bir birlerin evinde kalıyorlar play station oynuyorlar stres atıyorlarmış e malum ben evde olduğum için beni rahatsız etmemek için gelmiyorlarmış.Arkadaşların hepsi güzel lüks evlerde yaşıyor ben geleli kiraya çıktı. Aldıgı ev güzel ama şu anki kiramız pek de lüks sayılmaz utanıyor mu acaba onları buraya getirmeye düşünüyorum. Dün gece sabaha kadar bekledim ateşim vardı uyuyamadım dayanamadım sabaha karşı aradım açmadı mesaj attım ilaç alması için cevabı da annesi rahatsızmış babası TR de yazmaya unutmuş orda kalıcagını eve gelmiyecegini. Ben sabaha kadar bekleyeyim onun aklına bile gelmiyor yani bu kız evde tek başına haber bekliyor merak ediyordur.

Sorun onun bekar takılması.Arkadaş çevresi var her zaman dışarı çıkarlar ama hep erkek erkeğe takıldıklarını söylüyor yani beni götürmemesinin sebebi aralarında başka bayan olmamasıymış. Birde eve gelmemesi. Bir birlerin evinde kalıyorlar play station oynuyorlar stres atıyorlarmış e malum ben evde olduğum için beni rahatsız etmemek için gelmiyorlarmış.Arkadaşların hepsi güzel lüks evlerde yaşıyor ben geleli kiraya çıktı. Aldıgı ev güzel ama şu anki kiramız pek de lüks sayılmaz utanıyor mu acaba onları buraya getirmeye düşünüyorum. Dün gece sabaha kadar bekledim ateşim vardı uyuyamadım dayanamadım sabaha karşı aradım açmadı mesaj attım ilaç alması için cevabı da annesi rahatsızmış babası TR de yazmaya unutmuş orda kalıcagını eve gelmiyecegini. Ben sabaha kadar bekleyeyim onun aklına bile gelmiyor yani bu kız evde tek başına haber bekliyor merak ediyordur.

bu anlattıklarına göre seni pek kale almıyor canım. seven erkek sevdiğini evde bi başına bırakıp arkadaşlarıyla takılmaz

İşte bu çok ciddi bir sorun bence.
Yani bunlar bir yerde kötü alışkanlık ve bu alışkanlıklardan vazgeçmesi de zor.
Çevreniz değişmeden,arkadaş ortamı değişmeden bunlar sürecek.
Seni kaybetme söz konusu iken bile kendini değiştirmiyorsa evlilik için
iyi şeyler düşünemiyorum üzgünüm:50:

çok sorumsuz anladığım kadarıyla
haftada 1 2 neyse çıkar kafa dağıtır fakat bunu sürekli hale getirmesi senin açından zor

evlilik ne zaman bu arada

İşte bu çok ciddi bir sorun bence.
Yani bunlar bir yerde kötü alışkanlık ve bu alışkanlıklardan vazgeçmesi de zor.
Çevreniz değişmeden,arkadaş ortamı değişmeden bunlar sürecek.
Seni kaybetme söz konusu iken bile kendini değiştirmiyorsa evlilik için
iyi şeyler düşünemiyorum üzgünüm:50:

Arkadaşlarından biri evli olsaydı keşke hepsi ya bekar ya boşanmış. Evlilik için acele etmiyecektik biz böyle giderse hiç evlenemeyiz zaten. Beni kaybetme korkusu yok onda arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı.

Son düzenleme:
İşin kötü tarafı anne baba ilişkisi de böyle yani babası hep bir yerlerde ya da TR de annesi tek başına o da bu normal bir aile tablosu zannediyor kendince.

canım bu çok ciddi bir sorun seni evde tek bırakıp arkadaşlarıyla takılıp onlarda kalması...evlenince çok pişman olabilir bütün hayatın yalnızlık çekmekle geçebilir bazı şeyleri gözden geçirmelisin belkide... evlenmek için kesin karar vermeden önce...

Son düzenleme:
of durum gerçekten ciddi....değişemez de ....

bence git sen ....

o arkadaşları var oldukça böyle devam eder...olan sana olur

anlamıyorum seven bir insan nasıl sevdiğini bırakıp eve gelmeyebiliyor?

of durum gerçekten ciddi....değişemez de ....

bence git sen ....

o arkadaşları var oldukça böyle devam eder...olan sana olur

anlamıyorum seven bir insan nasıl sevdiğini bırakıp eve gelmeyebiliyor?

Bende artık bu adam beni gerçekten seviyor mu diye düşünüyorum arkadaşım bu günkü halimi gördü bundan sonra da böyle devam ederse dayanamiyacagım zaten ben...biter bu iş.

Arkadaşlarından biri evli olsaydı keşke hepsi ya bekar ya boşanmış. Evlilik için acele etmiyecektik biz böyle giderse hiç evlenemeyiz zaten. Beni kaybetme korkusu yok onda arkadaşım olsaydı böyle yapmazdı.

Gerçekten üzücü..
Evli ama eşsiz geçireceksiniz pek çok zamanı bu durumda.
Böyle bir evliliğe razı mısınız?
Eğer siz de arkadaşlarınızla vakit geçirerek mutlu olan biri olsaydınız
yürüyebilir belki derdim.
Çünkü var böyle evlilikler..
Eşler birbirinden bağımsız, rahat takılırlar ve iki taraf da memnundur, sorun olmaz.
Bu sorumsuz adamı baba yapmak isteyecek misiniz?

bir erkek evlenmeden önce nasılsa, evlendikten sonra da çok mucize beklememek gerekiyor. şimdi böyle davranıyorsa evlendikten sonra tamam artık bu kadın benim der iyice ilgisizliği ele alır. daha önce bir konuna yorum yapmıştım. bu ilişkiyle ilgili çok endişelerin var. evlenmek için sakın acele etme. çok seviyorsun vazgeçemiyorsun ama iyi düşün. ben de çok severek vazgeçtim içim yandı. bir sene geçti hala içim yanıyor. ama adam aynı adam, ilgisiz, umursamaz, kendini seven. sevgi yetmiyor işte yetmiyor.

bence evleri ayırın , ve kendinize bir sürü kız arkadaş edinin..bence ailesinden öyle gördüğü için olayı anlamlandıramamış..aynı evde yaşıyosunuz ama aynı zamanda adam bekar..yani evli değilsiniz..

evleri ayırın..umarım adam edebilirsiniz..(: evlenme düşünceniz var ise de kesinlikle değişmesini bekleyin..

Gerçekten üzücü..
Evli ama eşsiz geçireceksiniz pek çok zamanı bu durumda.
Böyle bir evliliğe razı mısınız?
Eğer siz de arkadaşlarınızla vakit geçirerek mutlu olan biri olsaydınız
yürüyebilir belki derdim.
Çünkü var böyle evlilikler..
Eşler birbirinden bağımsız, rahat takılırlar ve iki taraf da memnundur, sorun olmaz.
Bu sorumsuz adamı baba yapmak isteyecek misiniz?

Ben ilgisizlikten yakınırken bir çocuk asla düşünemem. Çocuk olur da eve bağlanır zerre kadar inanmam böyle şeylere. Kendisi istiyor bir evimize yerleşelim diyor odalardan birini de çocuğumuza ayırır düzeriz diyor. Çocuk tabi ki de ben de istiyorum hangi kadın istemez sevdiği adamdan bir yavrusu olsun ama bu şartlarda asla.
Evliligi hiç böyle hayal etmiyordum. Belki benim arkadaş çevrem olsaydı bu kadar zor geçirmezdim bu dönemi bilmiyorum arkadaşım kafam çok karışık.

Son düzenleme:
Dağınık bir ailede büyümüş olduğu için aile kavramı oluşmamış belli ki.
Çok mu emin sizden de bu kadar rahat acaba?
Daha evvel hiç ayrılık yaşadınız mı?
Yukarıda bir arkadaşa katılıyorum.
Evi ayırıp ilgiyi kesseniz ve arkadaşınız olmasa da yeni arkadaşlar edinmiş gibi
bir izlenim yaratsanız. Hep dışarda olmak, aramalarına geç cevap vermek gibi.
Bir korku düşse içine nasıl olur?
Bence buna ihtiyacı var gibi.

Back
X