Sevgiliniz/nisanliniz/eşiniz sizi acı çekerken aglarken gördügünde tepkisi

bir erkek evlenmeden önce nasılsa, evlendikten sonra da çok mucize beklememek gerekiyor. şimdi böyle davranıyorsa evlendikten sonra tamam artık bu kadın benim der iyice ilgisizliği ele alır. daha önce bir konuna yorum yapmıştım. bu ilişkiyle ilgili çok endişelerin var. evlenmek için sakın acele etme. çok seviyorsun vazgeçemiyorsun ama iyi düşün. ben de çok severek vazgeçtim içim yandı. bir sene geçti hala içim yanıyor. ama adam aynı adam, ilgisiz, umursamaz, kendini seven. sevgi yetmiyor işte yetmiyor.

Haklısın arkadaşım acele etmiyorum zaten. Nişanı atmaya bile düşünüyorum zaman zaman. Onu sevdiğimden çok emin bana güveni tam gel gör ki benim ona güvenim yok. Şimdiden beni çantada keklik zannediyor yoksa buralarda ne işim vardı benim. Ailemin durumu iyi çok şükür ben de uni mezunuyum. Ama aşk işte neler yaptırmıyor ki insana...

Dağınık bir ailede büyümüş olduğu için aile kavramı oluşmamış belli ki.
Çok mu emin sizden de bu kadar rahat acaba?
Daha evvel hiç ayrılık yaşadınız mı?
Yukarıda bir arkadaşa katılıyorum.
Evi ayırıp ilgiyi kesseniz ve arkadaşınız olmasa da yeni arkadaşlar edinmiş gibi
bir izlenim yaratsanız. Hep dışarda olmak, aramalarına geç cevap vermek gibi.
Bir korku düşse içine nasıl olur?
Bence buna ihtiyacı var gibi.

Ben buralara onun için geldim ev ayırıcagıma döner ailemin yanına giderim. Daha önce ben dönmeye bitirmeye karar vermiştim konu bile açmıştım buraya ama bırakmadı gitme dedi . İlk önce haklısın fln dedi seni üzmeye hakkım yok dedi böyle anladı sandım beni ki yine aynı noktaya geldik...korkmuyor işte beni kaybetmekten korkmuyor.

Ben buralara onun için geldim ev ayırıcagıma döner ailemin yanına giderim. Daha önce ben dönmeye bitirmeye karar vermiştim konu bile açmıştım buraya ama bırakmadı gitme dedi . İlk önce haklısın fln dedi seni üzmeye hakkım yok dedi böyle anladı sandım beni ki yine aynı noktaya geldik...korkmuyor işte beni kaybetmekten korkmuyor.

Sen de haklısın.
Bu adamın güzel yönleri de vardır elbette.
Aşık olmuşsun oralara kadar gitmişsin.
En önemlisi bu ilgisiz tavırlarına uzun süredir katlanıyorsun.
Ama durum şu şartlar altında kendiliğinden düzelecek gibi değil.
Bir şeyler yapmalısın.
Önceden yapmış olduklarından farklı bir şeyler.
Ailenin yanına dönmekse de dön bir görsün gidebildiğini, vazgeçemez benden
diye düşünüyor sanırım.
Bunu değiştirmenin yolu bu.
Bakalım peşinden gelecek mi?
Eğer gelmiyorsa zaten hakkınızda hayırlı olan ayrılıktır.
Evlilikteki pişmanlık hiç bir şeye benzemez arkadaşım.
Allah yaşatmasın:ssz:

Sen de haklısın.
Bu adamın güzel yönleri de vardır elbette.
Aşık olmuşsun oralara kadar gitmişsin.
En önemlisi bu ilgisiz tavırlarına uzun süredir katlanıyorsun.
Ama durum şu şartlar altında kendiliğinden düzelecek gibi değil.
Bir şeyler yapmalısın.
Önceden yapmış olduklarından farklı bir şeyler.
Ailenin yanına dönmekse de dön bir görsün gidebildiğini, vazgeçemez benden
diye düşünüyor sanırım.
Bunu değiştirmenin yolu bu.
Bakalım peşinden gelecek mi?
Eğer gelmiyorsa zaten hakkınızda hayırlı olan ayrılıktır.
Evlilikteki pişmanlık hiç bir şeye benzemez arkadaşım.
Allah yaşatmasın:ssz:

Elbette ki iyi yönleri var ailem bayılıyor ona o kadar efendi o kadar espirili yardım sever ki tam sevilecek adam dersiniz. Beni buraya getirene kadar prensesler gibi hissettiriyordu. Ben gidersem tam giderim arkadaşım arkama bakmadan hiç bir dahil şans vermem o da bunu çok iyi biliyor. Denemedigim yöntem kalmadı artık bu günkü halimden biraz etkilendi sanırım ki 5 oldu msj atıyor. Konumu açarken detaylara girmememin sebebi de buydu aslında. Agladıgımı üzüldüğümü gözleri ile gördüğünde inanır mı pişman olur mu değişir mi acaba?

Elbette ki iyi yönleri var ailem bayılıyor ona o kadar efendi o kadar espirili yardım sever ki tam sevilecek adam dersiniz. Beni buraya getirene kadar prensesler gibi hissettiriyordu. Ben gidersem tam giderim arkadaşım arkama bakmadan hiç bir dahil şans vermem o da bunu çok iyi biliyor. Denemedigim yöntem kalmadı artık bu günkü halimden biraz etkilendi sanırım ki 5 oldu msj atıyor. Konumu açarken detaylara girmememin sebebi de buydu aslında. Agladıgımı üzüldüğümü gözleri ile gördüğünde inanır mı pişman olur mu değişir mi acaba?

Etkili olabilir..
Dedim ya bazen 40 cümle ile anlatamadığını iki damla gözyaşın anlatır.
Umarım gerçekten üzüldüğünü farkeder ve düzeltir kendini.
Yoksa Allah korusun hasta olursun bu sıkıntılarla:ssz:

Etkili olabilir..
Dedim ya bazen 40 cümle ile anlatamadığını iki damla gözyaşın anlatır.
Umarım gerçekten üzüldüğünü farkeder ve düzeltir kendini.
Yoksa Allah korusun hasta olursun bu sıkıntılarla:ssz:

Haklısın arkadaşım hasta oldum zaten adetim bir gelir bir gelmez oldu.
Arabada bana hediye varmış akşama getirecekmiş unutmuş aşkına vermeye dün gece başını yastığa rahat koydu ama aşkının varlığını yok sayarak bir haber vermeye unutmuştu. Bir de sevdiğini yazmış mesajında cevap veresim yok sizce cevap vermelimiyim?

Hala cevap vermediğim için aynı mesajı ikinci kez attı...

Son düzenleme:
bence TR dönmeden önce evlerinizi ayırarak bir müddet ayrı yaşamayı deneyin. Kendini biraz geri çekip ciddi bir konuşma yapın. evlenmek için acele etmeyin sizi kaybedeceği hissini ona verin.

bence TR dönmeden önce evlerinizi ayırarak bir müddet ayrı yaşamayı deneyin. Kendini biraz geri çekip ciddi bir konuşma yapın. evlenmek için acele etmeyin sizi kaybedeceği hissini ona verin.

Ev ayırarak gereksiz masrafa girmiş olurum ben ona bir şeyleri ispatlamak için. Hiç gereği yok bence dönerim TR ye bir daha da yüzümü göremez benim çok iyi biliyor gidişimin dönüşü olmiyacagını. Gerçi gidemedim ya aklınca bu kız gidemez diyordur onu sevdiğimden emin ya.

Manipulatorlerin önden gideni bu akşam gelip yine gönlümü almaya çalışacak ondan sonra da bildiğini yapar yine yırtığındımla kalırım. Ya düzelicek ya bitecek bu iş. Beni kaybedebilir hissnii başka türlü veremem mi yaw illaki gitmem mi gerekiçek kafasında dank etmesi için?

Off her an gelir artık çok tedirginim kızlar o bir şeyler demezse gidip yatıcam zaten dün geceden beri uykusuzum.

Son düzenleme:
Yazdıgım gün gece ben uyurken gelmiş sabah kalktığımda konuşalım dedi ben başladım ağlamaya yine aynı şeyleri söylemek istemiyorum bıktım usandım dedim çıktı gitti dün gece gelmedi haberdar bile etmedi beni hala da ortalarda yok. Mesaj attım sabaha karşı aşık olduğum en yakınım dostum sevgilim nerde diye onu özledim ben beni sevmesini sevgiyi özledim ben diye. Aşık olduğum adam beni umursamazlık etmezdi mutlu olmamı isterdi sevdiği kadın sabahları ederken onu hiç sayıp başını yastığa rahat koyup uyuyamazdı vicdanlı merhametli kocaman yürekli bir adam dı o sen kimsin yazdım cevap vermedi.

Onunla yatmamaya karar verdim artık ne olursa olsun biterse de bitsin. Gözyaşlarıma halime acımıyor bu adam benim. Eve geldiğinde ise çocuk gibi şımarır ilgi sevgi bekler cinsellik ister tabi canı istediği zaman. Kendimi çıkmazda çaresiz hissediyorum acaba yatak ayırma taktiği işe yararmı sizce ? Çok saçma gelir de taktik fln yapılmaz diyenlere lütfen sert çıkmayın ben bu adamı seviyorum sonuna kadar da savaşıcam olmazsa da çekip gidecem ama elimden gelen her şeyi yaptım ben diycem vicdanım rahat olcak.

Kimse yorum yapmamış ... ben yapayım öyleyse.

Bu konuyu açtığım için içerisinde yazdıklarımdan utanıyorum. Peşimden koşan onca erkeklerin hangisinin ahı tuttu bilemiyorum ama salam tutmuş. Erkekler bizi çözmüş biz hala aşka sadakate inanıyoruz. Sevildim ben seven erkeği tanırım, ağaçta en yüksekte olan elmayı koparırmış gibi kopardı beni memleketimden ailemden dostlarımdan. İnandım sevdim sevmez olaydım. Gurur. Bende de var ondan. Beni hiç sayarak yaşattıklarını asla unutamiyacagım. Bitirdim.

hmm anladım canım...

evde mi peki şimdi...seni bu halde bırakıp gitmemiştir umarım...

çok zor ya...

hmm anladım canım...

evde mi peki şimdi...seni bu halde bırakıp gitmemiştir umarım...

çok zor ya...

Yok canım mesaj atmış canı çok sıkkınmış gelemiyormuş belki işi dolayı(gece nöbetleri) belki başka bir şey bilemicem.
Zor evet çok zor dediğin gibi ama ben kafamda bitirdim nişanlıyken böyle yapan adamla evlilik yapamicam.
Ders olsun konum benim gibi fedakar olan seven kadınlara. Vazgeçmesinler hayatlarından dostlarından aşk uğruna kendinden vazgeçmesin hiç kimse...

Son düzenleme:
Yok canım mesaj atmış canı çok sıkkınmış gelemiyormuş belki işi dolayı(gece nöbetleri) belki başka bir şey bilemicem.
Zor evet çok zor dediğin gibi ama ben kafamda bitirdim nişanlıyken böyle yapan adamla evlilik yapamicam.
Ders olsun konum benim gibi fedakar olan seven kadınlara. Vazgeçmesinler hayatlarından dostlarından aşk uğruna kendinden vazgeçmesin hiç kimse...

umarım gücünü toplarsın ve kararından vazgeçmezsin...

biliyorum söylemesi kolay ama

sen kendine bakmazsan sana kimse bakmaz

ruhen bedenen daha fazla bu adam seni çökertmeden

vazgeç....

umarım gücünü toplarsın ve kararından vazgeçmezsin...

biliyorum söylemesi kolay ama

sen kendine bakmazsan sana kimse bakmaz

ruhen bedenen daha fazla bu adam seni çökertmeden

vazgeç....

Ettim zaten... inş sorun çıkartmaz bende eski bene, TR ye aileme dostlarıma hayata eskisi gibi sarılır yaşarım artık...

Son düzenleme:
sorun da çıkartsa ağlasa da ..bir yerlerini yırtsada

unutma ki anı kurtarmak için yapıyodur

bu saatten sonra onun değişiceği yok...

tamam belki kendince seviyor seni ama zararı sırf sana

dilerim çok mutlu olursun ve güzel haberlerini bekliyorum

Yazdıgım gün gece ben uyurken gelmiş sabah kalktığımda konuşalım dedi ben başladım ağlamaya yine aynı şeyleri söylemek istemiyorum bıktım usandım dedim çıktı gitti dün gece gelmedi haberdar bile etmedi beni hala da ortalarda yok. Mesaj attım sabaha karşı aşık olduğum en yakınım dostum sevgilim nerde diye onu özledim ben beni sevmesini sevgiyi özledim ben diye. Aşık olduğum adam beni umursamazlık etmezdi mutlu olmamı isterdi sevdiği kadın sabahları ederken onu hiç sayıp başını yastığa rahat koyup uyuyamazdı vicdanlı merhametli kocaman yürekli bir adam dı o sen kimsin yazdım cevap vermedi.

Onunla yatmamaya karar verdim artık ne olursa olsun biterse de bitsin. Gözyaşlarıma halime acımıyor bu adam benim. Eve geldiğinde ise çocuk gibi şımarır ilgi sevgi bekler cinsellik ister tabi canı istediği zaman. Kendimi çıkmazda çaresiz hissediyorum acaba yatak ayırma taktiği işe yararmı sizce ? Çok saçma gelir de taktik fln yapılmaz diyenlere lütfen sert çıkmayın ben bu adamı seviyorum sonuna kadar da savaşıcam olmazsa da çekip gidecem ama elimden gelen her şeyi yaptım ben diycem vicdanım rahat olcak.

yatak ayırmak işe yaramaz canım.onun çekip gitmesi gece gelmemesi:beni ya böyle kabul et ya da çekgit demek.
adeta sana rest çekmiş.seninle aynı sorunları yaşayan birçok evli arkadaş vardı burada hiçbiri çözüm bulamadı.
henüz nişanlılık evresinde bunları yapan ,evlenince neler yapmaz.
nişanlıyken ağlayınca başında dört dönüyorlar ama evlenince sormaz bile niye
ağladığını,duygu sömürüsü yapma der.kaaçç kişiden duydum bunu ve bizzat yaşadım.orada kalıp savaş vermen
sadece sana zarar verir.yatağını ayıracağına bence dön ailenin yanına ,anlasın durumun ne kadar önemli olduğunu.
eğer düzelirse geri dönersin ama sanmam.bence 3 yılım heba olcak diye düşünme çünkü evlilik bir ömür boyu.

Back
X