- Konu Sahibi mor_salkim
-
doğru ucu açık bir başlık oldu mesela şöyle olabilir hırsız gibi suçlayıcı değilde onun karakteri hakkında diyelim insanlara karşı tavrı gibi mesela mesela okulda şöyle şöyleydi o ( sen) şimdi onunla mı berabersin gibi diyelim yani çapkın olabilir, insanları kandıran olabilir, saf olabilir, zeki olabilir, bunun gibi şeyler yaa ama olumsuz yönde şeyler genelde
benim sevgilimin kuzeni sürekli yapar bunu.. elle tutulacak bi iyi yanını bırakmaz sevgilimin.. ben bunu onun kıskançlığına bağlıyorum.. çok saf.. çok salak.. çok kaba.. çok dar görüşlü vs..vs.. sürekli eleştirir sevgilimi benim yanımda.. hatta bana sen nasıl yapacaksın bu çocukla demişti.. bi bucuk senedir yapiyorum valla gayet de memnunum.. acaba kendisi sevgilimin kesip attiği tirnak olabilir mi ? ...
kimin haddine kötü konuşmak benim yanımda sevdiğim insanı kötülemek..!
bu ilişki benim ben yaşıyorum iyisiyle kötüsü ile kimse umrumda olmaz dinlememde zaten...
ki zaten kimse gerçek yüzünü ölene dek saklayamaz elbet çıkar kokusu zamanlla onuda yaşayarak yaşadıklarımdan ders alarak öğrenmek isterim canım ne kadar yanacak olursa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?