Sevgiliniz romantik mi? (Hadi herkes yazsn bakalm

burtay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2006
244
3
96
53
İzmir
Sewgiliniz Romantik mi? (Hadi herkes yazsın bakalım)
-
Romantizmin doruklarında bir ilişkiyi hangimiz istemeyiz? Sevgilinizin gerçek bir romantik olup olmadığını biliyor musunuz?

RomantikDuygusal bir film seyrederken sizin duygulanmanıza, ağlamanıza aldırıyor; hatta o da etkileniyorsa...

Romantik değil
Hüzünlü sahnelerde gülüyor, hatta sizin duygulanmanıza bile gülerek karşılık veriyorsa...

Romantik
Doğum gününüzde size sürpriz yapıp, elinde çiçeklerle geliyorsa ya da baş başa güzel bir akşam yemeği için sizin çok sevdiğiniz bir restoranda yer ayırtmışsa...

Romantik değil

Doğum günü gecenizde elinde 2 konser bileti ile geldiyse... Üstelik arkadaşlarınızı da çağırdıysa...

Romantik
Onun için beraber geçireceğiniz bir gece mum ışığında, güzel bir müzik eşliğinde oturmaksa...

Romantik değil

Onun için beraber geçireceğiniz bir gece; televizyon karşısında patlamış mısır yemekse...

Romantik
İşe yeni başladığınızda size bir buket çiçek gönderiyorsa...

Romantik değil

Yeni işinizi telefonla ya da mail atarak kutluyorsa...

EMİNİM BUNLARA EKLEYECEKLERİNİZ VARDIR kızLAR HADİ BAKALIM NELER ÇIKACAK :)))

Burtay canim benimki ormantik takiliyor ne romantik nede degil degisik bir tarzi var ormantik

Romantik
Doğum gününüzde size sürpriz yapıp, elinde çiçeklerle geliyorsa ya da baş başa güzel bir akşam yemeği için sizin çok sevdiğiniz bir restoranda yer ayırtmışsa...

Romantik
Onun için beraber geçireceğiniz bir gece mum ışığında, güzel bir müzik eşliğinde oturmaksa...

benimki baya romantik canım cicim ayları denen şey bu oluyo galiba:uhm:

acayip romantik

ummadıgın anda çicekle gelir eve bitanedir benim askım allah herkeze boyle bir sevgi nasip etsin

romantik olduğunu iddia ediyo ama değil.. çok romantik fikirleri var, uygulamada yok!!! Hiç bi romantizim yok yani :(

arkadaşlar benbu cümleyi hayatımdan çıkardım.adam ne kendi romantik nede benim olmama izin veriyor

Arkadaslar haklisiniz kendileri romantik ne demek bilmez, yada bilirde isine gelmez yasamamizada izin vermezler, hevesimiz gursagimizda kaldi desenize, bekarken kizlari ayarlasin diye yapmadiklari kalmiyor evlendikten sonra nasil olsa esim deyip romantizmi tavan arasina sakliyorlar,

ayyyyyyyyyyyyyy hepisini okudum romantik valla aşkım:asigim: :asigim:

benimdan romantik değil olsa olsa hödük olur hiç romantik bir insan değil benim için hiç birşey yapmaz çok uyuz bir insan gıcık oluyorum ona allahın uyuzu ne olucak.....

Eşim Romantiktir.işten Bende önce Geldiği Için Yukari çiktiğimda Bütün Mumlar Yanar Her Akşam D.günümde (araliktaydi)saat 23.de Dişari çikmiştik Taksimde Bi Bara Götürdü Benii Ve Ikimizden Başka Kimse Yktu.elimi Attacağimi Bildiği Heryerde Mutlaka Ufak Bi Not Bulurum Seviyorum Kahretsin.....

:nazar: canımın içi romantiktir.hiç beklemediğim anlarda güzel süprizler yapar.içimi okur sanki:asigim: :asigim: :asigim: :nazar:

EŞİM SÜPER ROMANTİKTİR.
17 Aralık 2006 ( doğum günümdü )
16 Aralık işten geldi tabi ben doğum günü kızı olmuştum bile... Yani çok mutluydum.
Elinde paketle geldi kendi hazırlamış süper birşey...
Ben çeşitli şekerlemeleri çok severim ( ÇoOOOoK ŞeKEeR ) eşim kalpli bir kutunun üstüne kalpli bir kart yapıştırmış ve üstüne çok güzel bir söz yazmış içine bu şekerlemelerden doldurmuş, şekerlemelerin üstü gül yapraklarıyla doluydu. Bende şekerlemelere yumulmuş yiyorken derinlerden siyah kadife bir kutu önce gözüme, sonra elime ilişti. Açtığımda içinden komple çift sıra taşlı bir yüzük çıktı. Acayip şaşırdım mutlu oldum :sm_cool:
Ertesi gün kahvaltımı hazırladı ve dışarı çıktık, ortaköyde biraz dolaştık benim için doğum günüm için sürprizi bir gün önceden hazırlamıştı. O gün özel bişey beklemiyordum. Derken bir motora bindim inanın dikkat etmedim bile meğer beni çok istediğim kız kulesine yemeğe götürüyormuş. Orada da güzel bir aşk yemeğinden sonra evimize geldik.
YANİ KIZLAR SÖYLEYİNNNN BU ADAM ( Yani benim eşim ) ROMANTİK DEĞİLDE NE...
EŞİMİN BANA EVLENME TEKLİFİ BİLE ÇOK FARKLI ve ÖZELDİ.
ALLAHIM KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ve HERKESE ROMANTİK BİR EŞ NASİP ETSİN. :nazar:

EŞİM SÜPER ROMANTİKTİR.
17 Aralık 2006 ( doğum günümdü )
16 Aralık işten geldi tabi ben doğum günü kızı olmuştum bile... Yani çok mutluydum.
Elinde paketle geldi kendi hazırlamış süper birşey...
Ben çeşitli şekerlemeleri çok severim ( ÇoOOOoK ŞeKEeR ) eşim kalpli bir kutunun üstüne kalpli bir kart yapıştırmış ve üstüne çok güzel bir söz yazmış içine bu şekerlemelerden doldurmuş, şekerlemelerin üstü gül yapraklarıyla doluydu. Bende şekerlemelere yumulmuş yiyorken derinlerden siyah kadife bir kutu önce gözüme, sonra elime ilişti. Açtığımda içinden komple çift sıra taşlı bir yüzük çıktı. Acayip şaşırdım mutlu oldum :sm_cool:
Ertesi gün kahvaltımı hazırladı ve dışarı çıktık, ortaköyde biraz dolaştık benim için doğum günüm için sürprizi bir gün önceden hazırlamıştı. O gün özel bişey beklemiyordum. Derken bir motora bindim inanın dikkat etmedim bile meğer beni çok istediğim kız kulesine yemeğe götürüyormuş. Orada da güzel bir aşk yemeğinden sonra evimize geldik.
YANİ KIZLAR SÖYLEYİNNNN BU ADAM ( Yani benim eşim ) ROMANTİK DEĞİLDE NE...
EŞİMİN BANA EVLENME TEKLİFİ BİLE ÇOK FARKLI ve ÖZELDİ.
ALLAHIM KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ve HERKESE ROMANTİK BİR EŞ NASİP ETSİN. :nazar:

canım dostum senin adına çok sevindim allah mutluluğunu bozmasın...hep böyle geçirin bütün ömrünüzü...

benim kocişime gelince yok anacım yok bilmez böyle şeyleri bunu şuna bağlıyorum onun ailesinde kimse kimsenin doğum gününü hatırlamaz hatta kutlamaz bile...eee doğal olarak benimkide birazcık hödük yetiştirilme tarzı diyorum geçiyorum artık alıştım doğum günüm 14 şubat olduğu için unutması mümkün olmuyor ama bir çiçek ve bir pastayla geçiştirir evlilik yıldönümüzde ise güzel bir yemek birde çiçek hepsi bu biz daha göremedik yüzük falan darısı benim başıma diyorummm ama alıştım artık... ne yapalım bu adamda böyle..:Roflol:

canım dostum senin adına çok sevindim allah mutluluğunu bozmasın...hep böyle geçirin bütün ömrünüzü...

benim kocişime gelince yok anacım yok bilmez böyle şeyleri bunu şuna bağlıyorum onun ailesinde kimse kimsenin doğum gününü hatırlamaz hatta kutlamaz bile...eee doğal olarak benimkide birazcık hödük yetiştirilme tarzı diyorum geçiyorum artık alıştım doğum günüm 14 şubat olduğu için unutması mümkün olmuyor ama bir çiçek ve bir pastayla geçiştirir evlilik yıldönümüzde ise güzel bir yemek birde çiçek hepsi bu biz daha göremedik yüzük falan darısı benim başıma diyorummm ama alıştım artık... ne yapalım bu adamda böyle..:Roflol:

CANIM BENİM EŞİMİN AİLESİ BÖYLE ŞEYLERİ BİLİR, FAKAT HER AN YÜZÜNE VURUR. ŞÖYLE YAPTIK, BÖYLE YAPTIK DİYE. ( O nedenle yapmamaları yaptıklarından daha az üzüntü veriyor. )
AMA EŞİM HAKİKATEN ÇOK FARKLIDIR. ( Kendi ilişkime kendim nazar değdiricem. )

CANIM İNŞALLAH SENDE ÇOK HOŞ JESTLERLE KARŞILAŞIRSIN.
SEN ÜZÜLME YAPMAZSA BEN ARAR SÖYLERİM DEEERMİŞİM.
Bİ'TANEM SENİNDE HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLSUN...

Romantikmi.....O neki :uhm: benim kocama yabancı bir kelime:Roflol: :Roflol: :Roflol: ayyy kıyamam ben bideneme...romantık olmasada onu cok sevıyorummmmmmmm

benimkide pek romantik değildir.bir gün romantik bir yemek yiyelim dedim.masayı hazırladım mumları yaktım.bu görünce şaşırıp güldü .bunlar ne böyle dedi.hiç öylesine dedim.yemektede sevmediği bir yemek yapmışım.
:) yemeyince bende kızdım.zorla biraz yedi.
:)) o kadar hazırlamışım ama dimi.romantik olmasada yinede seviyorum.sağolsun ev işlerinde çok yardıncıdır benim kocam .ya onuda yapmasaydı.:)))

erkekler romantik değiller sadece olmaya çalışıyorlar :)

erkekler romantik değiller sadece olmaya çalışıyorlar :)
benim ki romantik olmaya bile çalışmıyo. ve biz sadece sevgiliyiz. ona hediyeler alırım süprizler yaparım değişik değişik hediye alır gönderirim. sadece teşekkürle eder. tık yook seni seviyorum cümlesini bile zorla söyletirim. ama beni sevdiğini biliyorum bende onu seviyorum ama birazcık da olsa romantik olsa ne olur du sanki.... ben ondan büyük hediyeler beklemiyorum pırlantalar beklemiyorum küçük hediyelerle beni şaşırtmasını istiyorum. bunu ona söylesem mi acaba ne dersiniz? yanlış mı yapmış olurum acaba..

Sewgiliniz Romantik mi? (Hadi herkes yazsın bakalım)
-
Romantizmin doruklarında bir ilişkiyi hangimiz istemeyiz? Sevgilinizin gerçek bir romantik olup olmadığını biliyor musunuz?

RomantikDuygusal bir film seyrederken sizin duygulanmanıza, ağlamanıza aldırıyor; hatta o da etkileniyorsa...

Romantik

Romantik

ay benim kara gözlüm romantikmiş be cicim aylarını falan çoktan geçrtik biz:asigim:

Back
X