Hey gidi heyyyyy
Öyleydi vallahi..:CüvCüv:
he öyleydi rahmetli....:kedi::sm_cool::sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hey gidi heyyyyy
Öyleydi vallahi..:CüvCüv:
Eşim Romantiktir.işten Bende önce Geldiği Için Yukari çiktiğimda Bütün Mumlar Yanar Her Akşam D.günümde (araliktaydi)saat 23.de Dişari çikmiştik Taksimde Bi Bara Götürdü Benii Ve Ikimizden Başka Kimse Yktu.elimi Attacağimi Bildiği Heryerde Mutlaka Ufak Bi Not Bulurum Seviyorum Kahretsin.....
EŞİM SÜPER ROMANTİKTİR.
17 Aralık 2006 ( doğum günümdü )
16 Aralık işten geldi tabi ben doğum günü kızı olmuştum bile... Yani çok mutluydum.
Elinde paketle geldi kendi hazırlamış süper birşey...
Ben çeşitli şekerlemeleri çok severim ( ÇoOOOoK ŞeKEeR ) eşim kalpli bir kutunun üstüne kalpli bir kart yapıştırmış ve üstüne çok güzel bir söz yazmış içine bu şekerlemelerden doldurmuş, şekerlemelerin üstü gül yapraklarıyla doluydu. Bende şekerlemelere yumulmuş yiyorken derinlerden siyah kadife bir kutu önce gözüme, sonra elime ilişti. Açtığımda içinden komple çift sıra taşlı bir yüzük çıktı. Acayip şaşırdım mutlu oldum :sm_cool:
Ertesi gün kahvaltımı hazırladı ve dışarı çıktık, ortaköyde biraz dolaştık benim için doğum günüm için sürprizi bir gün önceden hazırlamıştı. O gün özel bişey beklemiyordum. Derken bir motora bindim inanın dikkat etmedim bile meğer beni çok istediğim kız kulesine yemeğe götürüyormuş. Orada da güzel bir aşk yemeğinden sonra evimize geldik.
YANİ KIZLAR SÖYLEYİNNNN BU ADAM ( Yani benim eşim ) ROMANTİK DEĞİLDE NE...
EŞİMİN BANA EVLENME TEKLİFİ BİLE ÇOK FARKLI ve ÖZELDİ.
ALLAHIM KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ve HERKESE ROMANTİK BİR EŞ NASİP ETSİN.![]()
sevgilim canım kocam hiç romantik değil hele ben adamın kırk yılın başı yaptığı romantikliği bozmakta üstüme yok 1 seferinde dükkana gittim klavyenin üstünde bir gül bunu kim unuttu burda bunun ne işi var dedim oda askım senin için ben koymustum ama içine ettin dedi dieride daha 2 gece önce banyodan cıktım baktım salonun ışıkları sönmüş mumları yakmıs beni beklio bende ne die o mumları yakıosun babam hediye etti onları bana hem perdeler yancak dedim o hala bozmuo olmaz bişi falan ben salak gittim üstümü giyindim sacımı kuruttum eşim iigeceler dedi küstü gitti yattı
alışkın olmayınca ne istediğini bilemedim ben ısıktan rahatsız oldu sandımmm sırnaşık şey
neyse deneyimli olduk