Sevgiliniz romantik mi? (Hadi herkes yazsn bakalm

ahh benimki çooook romantik, inanılmaz şanslıyım bu konuda.3.yılımıza girdik hala romantizm doruklarda ve hala sürekli sürprizler yapıyor.beni mutlu etmek için müthiş çabalıyor.
hep söylüyorum bütün erkekler eşim gibi olsa kadınlar erkeklere tapardı :)

Eşim Romantiktir.işten Bende önce Geldiği Için Yukari çiktiğimda Bütün Mumlar Yanar Her Akşam D.günümde (araliktaydi)saat 23.de Dişari çikmiştik Taksimde Bi Bara Götürdü Benii Ve Ikimizden Başka Kimse Yktu.elimi Attacağimi Bildiği Heryerde Mutlaka Ufak Bi Not Bulurum Seviyorum Kahretsin.....

EŞİM SÜPER ROMANTİKTİR.
17 Aralık 2006 ( doğum günümdü )
16 Aralık işten geldi tabi ben doğum günü kızı olmuştum bile... Yani çok mutluydum.
Elinde paketle geldi kendi hazırlamış süper birşey...
Ben çeşitli şekerlemeleri çok severim ( ÇoOOOoK ŞeKEeR ) eşim kalpli bir kutunun üstüne kalpli bir kart yapıştırmış ve üstüne çok güzel bir söz yazmış içine bu şekerlemelerden doldurmuş, şekerlemelerin üstü gül yapraklarıyla doluydu. Bende şekerlemelere yumulmuş yiyorken derinlerden siyah kadife bir kutu önce gözüme, sonra elime ilişti. Açtığımda içinden komple çift sıra taşlı bir yüzük çıktı. Acayip şaşırdım mutlu oldum :sm_cool:
Ertesi gün kahvaltımı hazırladı ve dışarı çıktık, ortaköyde biraz dolaştık benim için doğum günüm için sürprizi bir gün önceden hazırlamıştı. O gün özel bişey beklemiyordum. Derken bir motora bindim inanın dikkat etmedim bile meğer beni çok istediğim kız kulesine yemeğe götürüyormuş. Orada da güzel bir aşk yemeğinden sonra evimize geldik.
YANİ KIZLAR SÖYLEYİNNNN BU ADAM ( Yani benim eşim ) ROMANTİK DEĞİLDE NE...
EŞİMİN BANA EVLENME TEKLİFİ BİLE ÇOK FARKLI ve ÖZELDİ.
ALLAHIM KİMSENİN MUTLULUĞUNU BOZMASIN ve HERKESE ROMANTİK BİR EŞ NASİP ETSİN. :nazar:

Böyle erkekler var mı yaa Allahım böyle bi koca istiyorum bende lütfeeenn:Saruboceq:

Duruma göre değişiyor sanırım... Ağzından "canım, aşkım, bitanem" lafı çıkmaz... Aşk filmi sevmez "başkasının aşkından banane" der. En son kocaman bir vazoda 11 kırmızı gül geldi, o da 1 sene önceydi ve nişanlıydık.
Bunlara karşın istediğim herşeyi elinden geldiğince yapmaya çalışır. Bir kitap için Konak'taki tüm kitapçıları gezmiş; kitabı bulamayınca internetten sipariş etmiştir. Hasta olduğumda bebek gibi ilgi görürüm (olmasam da görüyorum ama o zaman daha çok ilgiye ihtiyacım oluyor). Balayına çıktığımızda Allah'ın her gecesi kabus gördüm. Sabaha karşı, rüyalarımı dinledi, saçlarımı okşadı ben uyuyana kadar... Ayrıca işe gitmek için evden çıkmadan 5-10dk evvel odamıza gelir, beni öpmeden kesinlikle işe gitmez. Ağlama huyu yoktur. Zaten güldüğü de pek vâki değildir. Anlamadım şimdi romantik mi, değil mi?? :asigim:

sevgilim canım kocam hiç romantik değil hele ben adamın kırk yılın başı yaptığı romantikliği bozmakta üstüme yok 1 seferinde dükkana gittim klavyenin üstünde bir gül bunu kim unuttu burda bunun ne işi var dedim oda askım senin için ben koymustum ama içine ettin dedi dieride daha 2 gece önce banyodan cıktım baktım salonun ışıkları sönmüş mumları yakmıs beni beklio bende ne die o mumları yakıosun babam hediye etti onları bana hem perdeler yancak dedim o hala bozmuo olmaz bişi falan ben salak gittim üstümü giyindim sacımı kuruttum eşim iigeceler dedi küstü gitti yattı :delphin:
alışkın olmayınca ne istediğini bilemedim ben ısıktan rahatsız oldu sandımmm sırnaşık şey
neyse deneyimli olduk

romantiktr hep bana şiirler yazrdı eskiden aramz kötü şu aralar yazmıyor hiçç :çok üzgünüm:

sevgilim canım kocam hiç romantik değil hele ben adamın kırk yılın başı yaptığı romantikliği bozmakta üstüme yok 1 seferinde dükkana gittim klavyenin üstünde bir gül bunu kim unuttu burda bunun ne işi var dedim oda askım senin için ben koymustum ama içine ettin dedi dieride daha 2 gece önce banyodan cıktım baktım salonun ışıkları sönmüş mumları yakmıs beni beklio bende ne die o mumları yakıosun babam hediye etti onları bana hem perdeler yancak dedim o hala bozmuo olmaz bişi falan ben salak gittim üstümü giyindim sacımı kuruttum eşim iigeceler dedi küstü gitti yattı :delphin:
alışkın olmayınca ne istediğini bilemedim ben ısıktan rahatsız oldu sandımmm sırnaşık şey
neyse deneyimli olduk

yazık kız üzüldüm adama sırnaşık şey

öyle her Allahın günü romantik değil ama romantik olduğu anlar oldu tabi ki
mesela bana mum ışığında çok güzel bi masa hazırlmıştı karadut şarabıyla beraber :asigim:
sınav zamanı beraber kalıyorduk o zamanlar benim odamdaki masama mumlar koyup yakıyordu üzerine de notlar yazıyordu seni çok seviyorum vs diye
gece acıkınca hiç üşenmez kendi elleri ile yemek hazırlardı hiç gocunmazdı hatta kendi eliyle yedirirdi :kedi:
dışarı çıktığı zaman benim sevdiğim çikolatadan cipsten kurabiyeden falan alıp gelirdi
ona acıktım demeyeyim deli olurdu ne yedireceğini şaşırırdı
hastalandığımda başımda beklerdi bebek gibi bakardı
bi gün haber vermeden süpriz yaparak yanıma gelmişti kapıyı ev arkadaşım açmıştı nerde benim aşkımmm diye seslenmişti
şuan için aklıma geleb bunlar off anılarım depreşti ya Allahım ne güzel günlerdi onlar
şimdi aramızda kilometreler var mafoldumben

ona kapıyı ne zaman açsam beni kucağında odaya kadar götürüyor...

her akşam eve elinde en sevdiğim şeylerle geliyor....

her sabah benim için kahvaltı yapıyor. ve beni elleriyle besliyor:)

gece ona arkamı döndüğümde üşenmeyip önüme geçiyor:)))

pc de otururken beni kucağına alır..

çok ciddi tartışmalarımızı bile beni kucağına alarak yapar:)

benim kocam romantik.

2,5 senedir ne bir çiçek ne süpriz gördüm ben :sinifsinif: doğumgünümü bile hatırlamaz beyefendi Romantiklikten eser yok benimkinde :1no2:

romantiktir benim sevgilim.. sadece yaptıkları diil tarzı da romantik adamın.. hem romantik hem centilmen yavrum benim..

benimki romantik değildir ama çok ince düşüncelidir. öyle romantik ortam yaratayım falan hiç o taraklarda bezi yok, ama bir an olur öyle birşey yaparki içim erir :asigim:

birileri romantizmden mi bahsetti yıl dönümleri falan kaydirigubbakcemile3 o da ne bir sözlük araştırması yapayım bizde öyle şeyler yokta :hulya: sempatiksalakcinni

romantik tiiii:)
adamı ben bozdum bir anti romantik olarak
ama hakkını yemiyim bi özel günümüzü unutmadı
elinden geldiğince bişeyler yapar
ama ben bozarım huyum kurusun:)

Ben benim bebeği romantik zannederdim :))) Ta ki dün arkadaşımın kocasının yatağın altından gül çıkardığını öğrenene kadar. Benimki mi ne dedi "O da ne ben sana daha güzel bir şey çıkartıyorum :))"

1 günlük şehir dışına gidip ayrı kaldıktan sonra döndüğümde geldiğim gibi beni mum ışığında ve güllerle dolu bir yemekle karşılamıştı ve o an bizim şarkımız çalıyodu :asigim: yemeğimiz tosttu ama olsun kaydirigubbakcemile3
ilk yıldönümümüzde evlenme teklifi etmişti ama daha 16ydık kaydirigubbakcemile3,yüzük yerine bi teli halka yapıp takmıştı kaydirigubbakcemile3 :asigim:
her buluştuğumuzda ya beyaz çikolata ya da jelibonla yanıma gelir :asigim:
özel günlere çok önem verir,hediyesinin yanında her zaman gül de verir :asigim:
bazen sabahları şiirlerle uyandırır,geceleri şiirlerle uyutur :asigim:
geceleri kötü bi rüya görüp ona sığındığımda beni masallarla uyutmaya çalışır :asigim:
ayy benim aşkım romantik,onu çok seviyorummm opuyorumnanaktan

Back
X