Sevgiliniz romantik mi? (Hadi herkes yazsn bakalm

benim eşim romatik mi değil mi daha karar veremedim.kafa dengiyiz anlaşıyoruz ama romatik mi bilmiyorum size sorayım.şimdi romantik davranışlarını yazayım.
sık sık seni seviyrum der.
hiç bir şey yokken sarılır,öper.
gece yatarken bile ya sarılır ya elimi tutar.
kahvaltı türünde jestler de yapar.(şimdi bunlar romantiklik alametleri.)

bunlar ise romantik olmadığını düşündüğüm hareketleri
evlendiğimizden beri bir kere bile çiçek almadı.geçen bir çiçekçinin önünden geçerken sordu "sana çiçek alayım mı" diye.e böyle de olur mu sana döner alayım mı der gibi.:mymeka:

ıssız adam filminin son sahnesinde ben de dahil sinemadaki herkes ağlarken kulağıma eğilip "evde ekmek var mıydı" diye sordu.:mymeka:

çok nadir hediye alır.:mymeka: :sinifsinif:

öyle süpriz doğum günü falan da hazırlamadı.

bilmiyorum ki hangi türe giriyor benimki.ama ona sorarsanız süper romantik bir erkek.

Son düzenleme:
Ben benim bebeği romantik zannederdim :))) Ta ki dün arkadaşımın kocasının yatağın altından gül çıkardığını öğrenene kadar. Benimki mi ne dedi "O da ne ben sana daha güzel bir şey çıkartıyorum :))"

:roflol: kaydirigubbakcemile3 :1: :1: :roflol: çook güldümm yaaaaaaaaaaaaaaa :roflol:

benim aşkım öyle güzel sözler söylüyor kii karşılığında hiiç bir şey diyemiyorum...
romantik evet ama süpriz yapayı beceremiyor... bazen hiç ummadığım anda çok istediğim bir şeyi alıveriyor,ağzım açık bakıyorum :1: bazen yıl dönümümüzü unutuyor sempatiksalakcinni
bende sürekli bişeyler alırım ama güzel sözler söylemeyi beceremem... tamamlıyoruz birbirimizi galiba :ecrin_bebek:

Ben benim bebeği romantik zannederdim :))) Ta ki dün arkadaşımın kocasının yatağın altından gül çıkardığını öğrenene kadar. Benimki mi ne dedi "O da ne ben sana daha güzel bir şey çıkartıyorum :))"

delikafaduldendelikafadulden çook güldüm yaa
bu gidişle bende benimkinden böyle cevaplar bekliyorum sempatiksalakcinni

ayyyyy katıldım yaaaadelikafadulden

1 günlük şehir dışına gidip ayrı kaldıktan sonra döndüğümde geldiğim gibi beni mum ışığında ve güllerle dolu bir yemekle karşılamıştı ve o an bizim şarkımız çalıyodu :asigim: yemeğimiz tosttu ama olsun kaydirigubbakcemile3
ilk yıldönümümüzde evlenme teklifi etmişti ama daha 16ydık kaydirigubbakcemile3,yüzük yerine bi teli halka yapıp takmıştı kaydirigubbakcemile3 :asigim:
her buluştuğumuzda ya beyaz çikolata ya da jelibonla yanıma gelir :asigim:
özel günlere çok önem verir,hediyesinin yanında her zaman gül de verir :asigim:
bazen sabahları şiirlerle uyandırır,geceleri şiirlerle uyutur :asigim:
geceleri kötü bi rüya görüp ona sığındığımda beni masallarla uyutmaya çalışır :asigim:
ayy benim aşkım romantik,onu çok seviyorummm opuyorumnanaktan

bana bakkkk sedef insanın canını çektirme burda bunları anlatıpda:dilcikar:tatlım seninkide pek romantikmiş yani şiirlerle uyandırmalar uyutmalar falan ohhh ben hiç görmedim öyle şeyler valla bak ağlıcam ama şimdii geberticem benimkini şimcikkk:1shok::çok üzgünüm:jelibonlarıda götürüosun çocuk senikaydirigubbakcemile3

bazen romantik bazen değilkaydirigubbakcemile3
en büyük zevki beni kızdırmaktır. kızdığım zamanki yüz ifademi çok seviyomuşalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
arasıra beklemediğim bi anda romantik olcağı tutar o zamanları çok seviyorum:asigim:
ben de pek romantik değilimdir birbirimizi bulmuşuz:1:

romantik olduğunu iddia ediyo ama değil.. çok romantik fikirleri var, uygulamada yok!!! Hiç bi romantizim yok yani :(

çok güldüm bu yorumu görünce çünkü aynısı benim herifimde var kendini romantizmin prensi sanar atar tutar ortada bişi yoktur ama kaydirigubbakcemile3
hakkını yiyemem bi kere akşam geç vakit gelmişti araba ile almaya beklediği yere gittim ark. vardı yanında gittim aşkıma sarıldım geçtim oturucam o sırada ark. buna bişi diyodu gizli gizli sinir oldum tabii bilmiyoruım ya ne dediğini tam oturdum kıçımı yerleştiriyorum koltuğa anam bide ne göreyim gül almış bebeğim bana al bakalım prensesim bu senin için dedi hem utandım hem kocaman mutlu olmuştum çünkü hiç beklemiyordum :kedi:
aklımda kalan tek romantikliği bu var ne yalan diyeyim...:sm_confused:
he birde bigün beraber kırlık alana gittik güldük eğlendik indik arabadan aşağı çok güzel papatyalar vardı minik minik bana bi demet yapmıştı ama verişi tam bi fiyaskoydu :kızgın:
sözde çokta romantiktir pek sevgili aşkım:mymeka:

bi keresinde bizimkide site yapmıştı bana böyle aşkımızı anlatan yazılar fotolarımız bide bi kaç şey yazmış onlar bide şarkımız vardı sitede benim haberim yoktu tabi bunu görünce ben ağla ağlaaaa gözyaşları içinde okumuştum ilk defa böyle bi hisdi nasıldı anlatamam:asigim:

oh valla millette ne sevgililer var yaa bizede kendini romantizmin kralı sana bi herfi dennk gelmiş kaydirigubbakcemile3
ama tabii bu benim onu deli gibi sevmeme engel değilopuyorumnanaktan

olsun kız herkese kendi sevgilisi romantik gelirmiş birbirini sevmekte romantizmin bi parçası sonuçta ben ondan daha romantiğim ohoo birbirimizi mutlu etmeyi seviyoruz sanırım aşkım benim yaaa Şeniz

bana bakkkk sedef insanın canını çektirme burda bunları anlatıpda:dilcikar:tatlım seninkide pek romantikmiş yani şiirlerle uyandırmalar uyutmalar falan ohhh ben hiç görmedim öyle şeyler valla bak ağlıcam ama şimdii geberticem benimkini şimcikkk:1shok::çok üzgünüm:jelibonlarıda götürüosun çocuk senikaydirigubbakcemile3

nazar değdirdin bana :mymeka:
site yapıcaktı bana, bugün pc si bozuldu, bütün gün onu yapmakla uğraştı,yaptıktan sonra da oyun oynamaya başladı ama ne oyunmuş 40 saat başından kalkmadı mübarek :oklava: ee benim site yalan oldu :gitme:
ama bak seninki site yapmış arkadaşım,bence manevi değeri çok çok yüksek romantik bi süpriz :asigim: neyine yetmiyo kız kaydirigubbakcemile3
ayy valla biz çocuk gbyiz.jelibonlara bayılıyorum napiim.kaydirigubbakcemile3 o da malesef playstation hastası :kızgın:

nazar değdirdin bana :mymeka:
site yapıcaktı bana, bugün pc si bozuldu, bütün gün onu yapmakla uğraştı,yaptıktan sonra da oyun oynamaya başladı ama ne oyunmuş 40 saat başından kalkmadı mübarek :oklava: ee benim site yalan oldu :gitme:
ama bak seninki site yapmış arkadaşım,bence manevi değeri çok çok yüksek romantik bi süpriz :asigim: neyine yetmiyo kız kaydirigubbakcemile3
ayy valla biz çocuk gbyiz.jelibonlara bayılıyorum napiim.kaydirigubbakcemile3 o da malesef playstation hastası :kızgın:

:nazar:yok kız nazar değirmen Allah nazarlardan saklasın sizi

Sürekli Romantizm Modunda Gezmiyoruz Ama En Olmadık Yerde En Olmadık Anda

Pattt İçindeki Romantik Adam Çıkıyo Ortaya :asigim:

ben aslında çok romantiğim seni çok mutlu edicem evlendikten sonra görceksin diyip duruyo =) onunla evleneyim diye beni kandırıyo sanki anlamıyoz :76:

O çok romantiktirr bitanedir o konuda :69: odun olan taraf benim :37:

Back
X