Sevgiliniz size bagırsa çok üzgünüm

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
Sevgılınız hasta olmus ona dıyorsunuz hastaneye gıt sehır dısında gıtcek hastane bılmıyor.bul gıt dıyorsun sıze kızarak kapatıyor.daha sonra naptın dıye araıyorsunuz hastaneye gıdıyorum dıyor.yanlıs gıtme dıyorsun.sıze bırden bagırıyo ne yanlızı gıtcek halımmı var dıye bagırıyo kapat su telefonu canımlamı senlemı ugrasıcam dıyo.zırt pırt arama dıyor sıze sız şok oluyorsunuz.arkasından arayıp kusura bakma dıyor sadece tas dusuruyomusum canım cok yanıyodu sana patladım dıyor ben sadece ıyı dıyıp kapattım.....sız bu durumda ne yaparsınız nasıl tepkı verırsınız ne yapmasını beklersınız.??

bisey demem cokda fazla birsey dememis heleki o bobrek sancısı o anda ne dese susardım heralde

Yani eğer uzun süreli bir ilişkiyse ve sana olan sevgi ve saygısına eminsen, sadece hasta olmanın verdiği psikolojiyle saçmaladı diye düşün.
Ben de hasta olduğumda bazen çok fevri davranıyorum, karşımdaki de yardım edeceğine pişman olabiliyor.opuyorumnanaktan

Ben olsam üzülürdüm tabi bağırınca ama düşününce geçer giderdim. Çünki o an canıyla
uğraşıyor. Ben yaşamadım ama insan kendini yerlere atıyomuş o hastalıkta. Kendini
onun yerine koy öyle düşün derim. Biz bile en ufak bi baş ağrısında bile kimseyle
konuşmuyoruz. Biri bişey sorsa tersliyoruz. Çok şükür ki anlamış hatasını özrünü dilemiş.
Ne güzel. Durma üstünde derim ben.

özürü cok kuru bır özür gıbı geldı dudundukce canım yanıyor

Sevgılınız hasta olmus ona dıyorsunuz hastaneye gıt sehır dısında gıtcek hastane bılmıyor.bul gıt dıyorsun sıze kızarak kapatıyor.daha sonra naptın dıye araıyorsunuz hastaneye gıdıyorum dıyor.yanlıs gıtme dıyorsun.sıze bırden bagırıyo ne yanlızı gıtcek halımmı var dıye bagırıyo kapat su telefonu canımlamı senlemı ugrasıcam dıyo.zırt pırt arama dıyor sıze sız şok oluyorsunuz.arkasından arayıp kusura bakma dıyor sadece tas dusuruyomusum canım cok yanıyodu sana patladım dıyor ben sadece ıyı dıyıp kapattım.....sız bu durumda ne yaparsınız nasıl tepkı verırsınız ne yapmasını beklersınız.??

adam canının derdine düşmüş
senin sürekli aramların kızdırmış olabilir
taş düşürmek nasıl bişey iyi bilen biri
olarak diyebilirm ki
babamı görsem tanımam o durumda çok görme

Seni de anlıyorum tabiki üzülürsün ama işte bak hastalığı yaşayanlar biliyor çok zorluymuş. O yüzden çok üzerinde durma bence..

Kuru bir özür gibi gelmesi belki de kırıldığındandır.

Boşver canım acısından ne dediğini bilememeş bu kadar üstünde durursan üzülürsün. Özür dilemiş öyle yada böyle takma.

:1shok::1shok::1shok:şimdi belki çok canı acıyodu erkekler bu durumlarda< biraz sinirli oluyolar doğru ama o lafları söylememsi lazımdı bence ben çok ağır bi hastalığı yoksa üzülür ağlardım heralde tabi öyle derse sonrada ne bağırıyosun ne halin varsa gör diye bende daha çok bağırırım:umursamaz:

arkadasınlamı gıdıyosun demem sucmus o hastalıkta kendı basına nasıl gıdebılırmıs.sınırlendırıyomusum.gayri ihtiyar soramazmıyım dedım soramassın sacma dıyor..dedım yanında arkadasın vardı benı azarladın.güç gösterisimi yapıyosun dedım kro gıbı.işine gelmıosa yolun acık olsun dedı ben cok kotuyum arkadaslar ıcıne dustugum durumdan kurtulmak ıstıyorum daha bır coksorunlarımız var

arkadasınlamı gıdıyosun demem sucmus o hastalıkta kendı basına nasıl gıdebılırmıs.sınırlendırıyomusum.gayri ihtiyar soramazmıyım dedım soramassın sacma dıyor..dedım yanında arkadasın vardı benı azarladın.güç gösterisimi yapıyosun dedım kro gıbı.işine gelmıosa yolun acık olsun dedı ben cok kotuyum arkadaslar ıcıne dustugum durumdan kurtulmak ıstıyorum daha bır coksorunlarımız var

sadece basit bi sinire benzemiyo şimdi anlattıklarından sonra
bi insanın karşısındakine tahammülü ve hoşgörüsü ne zaman biter biliyo musun
o insanı gözden çıkardığında kaybetmeyi göze aldığında
öyle bi durumda da elinden geldiğince arıza çıkarır
sevgilin şu an bu yolda bence.

İşime gelmiyor,yolum da açık farım da de,geçmiş olsun de ama böbrek taşı değil,biten ilişkiniz adına olduğunu söyle bu iyi dileğinin.
En kızdığım şey işine gelirse tarzı hakaret..

neee işine gelmiyosa güle güle mi dediakannehirakannehirsana yol görünmöüş arkadaşım en gururlusundan bitirme vakti gelmiş sanırım üzgünüm ama:1shok:

sadece basit bi sinire benzemiyo şimdi anlattıklarından sonra
bi insanın karşısındakine tahammülü ve hoşgörüsü ne zaman biter biliyo musun
o insanı gözden çıkardığında kaybetmeyi göze aldığında
öyle bi durumda da elinden geldiğince arıza çıkarır
sevgilin şu an bu yolda bence.

katılıyorum sana canımvereliniortakevet amonra haklı bi erkek ancak kaybetmeyi göze aldığı zaman ne halin var sa gör yada banane tavırlarına girer kırar geçer yani

benım erkek arkadasımda dusuruo tas bu sekılde hıc dawranmadı ama
gercekten cok agrıo cok kotu bı sancı.buyuzden sende cok gorme

bu durumu tersıne cevıremezmıyım sızce ayrılamıyorum lanet olsunkı vazgecemıyorum.ben bıttı desem aramaz sormaz.sen kendı boyle ıstıyosun dıyo bıktırdın dıyo kendın yaptın dıyo.

ayyyy Benim sevgilim de öyle... kendimi gerizekalı giBi hissettirir.. ne çocuk gibi azarlıyosun derim azarlamadım ki der Bi de.. Bağirir çağirir oflar puflar... ne kadar gıcık alırım o zaman ondan anlatamam.. hemen uzaklaşirim.. bu sefer özürler bilmemneler.. yok özür dilemeden önce düşün.. ne kadar çok özür dilersen o kadar hata yapiyosun demektir.. özür dileme derim... öyle yaptiği zaman sakın taviz verme kapat suratına.. Ben hemen kapatırım teli ya da msn i.. yanındaysam da çeker giderim.. gelemem azarlanmaya yaa.. ama onların o herşeyi Ben Bilirim edaları olduğu sürece analarını Bile azarlıyolar.. Ben çekemem ama..

bu durumu tersıne cevıremezmıyım sızce ayrılamıyorum lanet olsunkı vazgecemıyorum.ben bıttı desem aramaz sormaz.sen kendı boyle ıstıyosun dıyo bıktırdın dıyo kendın yaptın dıyo.

ayrılma zaten.. o çocuk gibi davranıkça sen olgunluğunla utandır onu.. o sana Bağirdiği zaman ağzini Bile açma cevap verme sadece kapat tlf nu konuşma.. bunlara en Büyük ceza sessizlik.. o her öyle davrandiğinda onu utandır.. hiç yakışıyor mu sana de sakinliğini koru.. Sevgilim de Bana Bağirdiğinda Böyle alaycı alaycı Bakıp cık cık cık diyorum, yazık valla Ben utanıyorum şu davranışından hiç yakışmıyor sana diyorum, çok pişman ouyor..

Back
X