• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz size böyle yapsaydı ne düşünürdünüz karşılıqında ne yapardınız

RaPuNZeeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
144
0
46
İstanbul
sevgiliniz çalışsaydı ve çok yorgun olmasına rağmen izin gününde yağmurlu havada erkenden kalkıp üç saatlik yola çıkıp sırf sizi görebilmek için ve doğum gününüzü kutlamak için elinde pastayla gelip doğum gününüzü en güzel şekilde yaşatsaydı birde üstüne size çok şık bir saat alsaydı onun hakkında ne düşünürdünüz

bunun cevabı belli be güzelim.anladık çok romantik bi sevgilin var ama yapma böylee olan var olmayan var:1::1:

arkadasim ne demek istiyorsun? daha ne dusunelim adam seni seviyor iste..:69:
Allah mutlulugunuzu artirsin.. aminn

Sen bu durumdan sikayetcimisin yoksa? Neden boyle bir sualde bulundun anlamadim dogrusu.. gerci bu senin ozelin, cevap vermemekte senin ozgurlugun, yinede merak ettim

Başlıktan adam fena bir şey yaptı intikam almak istiyorsunuz sandım. :37:

Ne yapayım bulduğumu kaçırmam. :4: Bende karşılığında onun doğum gününde hoşuna gidebilecek bir şey yapardım.Ne olduğunu söyleyemem yani benim sevgilimin hoşuna gidecek şeyle sizin ki bir olmaz.​

Bunun cevabı belli. Böyle bir süprizi yapan kişi bu süprizin karşılığını görmek ister, yapılan kişide çook sevinir.

Bu süprizi yapan siz misiniz, sevgiliniz mi ?

canı istemiş yapmıs tşk eder dim o kadar

kocansa sende onu mutlu edersın derımde :1:

sevgilinse pahalı hediylerin hep başka karsılık beklentisi

olabilir gibi erkek zihniyetinde ,yinede günah almayalım

kabul etmezdım sanırım

arkadasim ne demek istiyorsun? daha ne dusunelim adam seni seviyor iste..:69:
Allah mutlulugunuzu artirsin.. aminn

Sen bu durumdan sikayetcimisin yoksa? Neden boyle bir sualde bulundun anlamadim dogrusu.. gerci bu senin ozelin, cevap vermemekte senin ozgurlugun, yinede merak ettim

amin canım ben çok mutlu oldum tabikide sikayetçideğilim ama o kadar mutlu oldumki acaba benmi abartıyorm bu durumu diye sizede sormak istedim böyle bir durumda ne yaparsınız diye

Back
X