• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz size böyle yapsaydı ne düşünürdünüz karşılıqında ne yapardınız

Ne yaptın sen ya sevgilisi böyle şeyler yapan var yapmayan var yani benim erkek arkadaşım doğum günümün sabahı aldı hepsini öyle diyim yani keşke benimki de öyle olsa değerini bil erkek arkadaşının :26:

Ne yaptın sen ya sevgilisi böyle şeyler yapan var yapmayan var yani benim erkek arkadaşım doğum günümün sabahı aldı hepsini öyle diyim yani keşke benimki de öyle olsa değerini bil erkek arkadaşının :26:

yapma allah aşkına,zaten istediği bu arkadaşın.sevgilim tarafından şımartıldım bunu insanlara anlatayım da bana imrensinler,daha da bi şımarayım.bu konu bildiğin ego tatmini kokuo baştaaan sona.

yapma allah aşkına,zaten istediği bu arkadaşın.sevgilim tarafından şımartıldım bunu insanlara anlatayım da bana imrensinler,daha da bi şımarayım.bu konu bildiğin ego tatmini kokuo baştaaan sona.

tuysorunu .!.:

off buraya kadinlar uye oluyor saniyordum da cocuklar da uye oluyomus. napalim yani?

ya kizlar alemsiniz :60:, haklisiniz, eger bu kisi kadin'sa gercekten kendi egosunu tatmin etmek icin mi yaziyor bunlari. Ama karsimizda bir bayan mi var yoksa cocuk mu onu da bilmiyoruz, bu site'ye kadinlarin girdigi gibi 15-17 yas arasinda ki genc kizlar veya cocuklar da giriyorlar ve pat diye bu tur sorular soruyorlar.. Gerci bir cocugun boyle bir soruda bulunmasi cok mistik :1:

saati alırdım , temiz bir beze sarardım.sonra çekiç ile parçalayıp huduni gibi tekrar eski haline getirmeye çalışırdım.

Çok mutlu olurdum heralde :1:

Ama şuanda ne yalan söylim kıskandımm...

Sevgilisi olmayan birisi olaraktan :60:

ALLAH ayırmasın ne diim :nazar:

sevgiliniz çalışsaydı ve çok yorgun olmasına rağmen izin gününde yağmurlu havada erkenden kalkıp üç saatlik yola çıkıp sırf sizi görebilmek için ve doğum gününüzü kutlamak için elinde pastayla gelip doğum gününüzü en güzel şekilde yaşatsaydı birde üstüne size çok şık bir saat alsaydı onun hakkında ne düşünürdünüz

bunu benzerini yaşadım..benim nişanlım iş çıkış her hafta yemez içmez parası olur olmaz iki saatlik yolu teper yanıma gelir...hemde her hafta..asla gıkını çıkartmaz laf etmez bi kezde sen gel demez..
gercek aşk budur işte..3 saatlik yoluda teper beş saatliğide :nazar:

Aslında ben olsam derdim ki peeehhh... elin adamı 80 ayrı ülkeden tek tek evlilik teklifi yapıyo, sen de kıytırık bi saat alıyon... neymiş 3 saatlik yol geliyon.... lan ben her sabah işe 1.5 saat yol gidiyorum seninki de marifet mi olm.. derdim :82:

Kadın milleti işte... hemen havalara giriyoruz.... yazık be :86:

konu başlığını hatalı buldum. sanki kötü bir durumda olan birinin yardım çağrısı gibi. ancak içerik bambaşka. Allah başka dert vermesin diyorum. :34:

sevgiliniz çalışsaydı ve çok yorgun olmasına rağmen izin gününde yağmurlu havada erkenden kalkıp üç saatlik yola çıkıp sırf sizi görebilmek için ve doğum gününüzü kutlamak için elinde pastayla gelip doğum gününüzü en güzel şekilde yaşatsaydı birde üstüne size çok şık bir saat alsaydı onun hakkında ne düşünürdünüz
o gün sein doğum gününde seni seven sevgilinin yapması gereken şey budur zaten canım.yapmaması ve o günü es geçmesi problem olur du .ne güzel düşünceli davranmış .çalışması ,yorgun olması asla senin özel günlerini atlamasına engel olmamalı hiç bir zaman.

Back
X