Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off buraya kadinlar uye oluyor saniyordum da cocuklar da uye oluyomus. napalim yani?
Ne yaptın sen ya sevgilisi böyle şeyler yapan var yapmayan var yani benim erkek arkadaşım doğum günümün sabahı aldı hepsini öyle diyim yani keşke benimki de öyle olsa değerini bil erkek arkadaşının :26:
yapma allah aşkına,zaten istediği bu arkadaşın.sevgilim tarafından şımartıldım bunu insanlara anlatayım da bana imrensinler,daha da bi şımarayım.bu konu bildiğin ego tatmini kokuo baştaaan sona.
tuysorunu .!.:
off buraya kadinlar uye oluyor saniyordum da cocuklar da uye oluyomus. napalim yani?
sevgiliniz çalışsaydı ve çok yorgun olmasına rağmen izin gününde yağmurlu havada erkenden kalkıp üç saatlik yola çıkıp sırf sizi görebilmek için ve doğum gününüzü kutlamak için elinde pastayla gelip doğum gününüzü en güzel şekilde yaşatsaydı birde üstüne size çok şık bir saat alsaydı onun hakkında ne düşünürdünüz
saati alırdım , temiz bir beze sarardım.sonra çekiç ile parçalayıp huduni gibi tekrar eski haline getirmeye çalışırdım.
bunun cevabı belli be güzelim.anladık çok romantik bi sevgilin var ama yapma böylee olan var olmayan var![]()
o gün sein doğum gününde seni seven sevgilinin yapması gereken şey budur zaten canım.yapmaması ve o günü es geçmesi problem olur du .ne güzel düşünceli davranmış .çalışması ,yorgun olması asla senin özel günlerini atlamasına engel olmamalı hiç bir zaman.sevgiliniz çalışsaydı ve çok yorgun olmasına rağmen izin gününde yağmurlu havada erkenden kalkıp üç saatlik yola çıkıp sırf sizi görebilmek için ve doğum gününüzü kutlamak için elinde pastayla gelip doğum gününüzü en güzel şekilde yaşatsaydı birde üstüne size çok şık bir saat alsaydı onun hakkında ne düşünürdünüz