Ben 28yagmur'un arkadaşıyım ilk sevgilisiyim 2 yıldır beraberiz çok sevdim ama hatalarım vardı lafını dinlemedim tersledim hep ufak sorunlarda bile bitsin dedim peşimden koşması hoşuma gitti ama bir süre sıkıldı sen böyle olmasını sağladın benim çektiklerimi çek beni anla dedi şuan yurtdışında çalışıyor 3 aydır yalvarıyorum açana kadar arıyorum ağlıyorum özür diliyorum hata bende olduğu için hep yalvarma gereği duydum kaçamadım 2 gün önce çok aradığımdan hattını değiştirdi ama ben hala facebooktan mesaj atıyorum seni seviyorum affet vs. Sizce bundan sonra nasıl davransam onu geri kazanırım ?
Bitireceğini sanmıyorum 2 yıl beraberdik ilk sevgilisiyim yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi telefon numarasını çok aradığımdan değiştirdi.2 saat açmasın 2 saatin her dk sı aradım mesala 100ün üstü aradım hep iştede aradım hep yalvarmak için beni bir kere ara ben ararım zaten alacaklı gibi arama dedi ama dinlemedim hep yalvarmak ağlamak için aradım bu yüzden değiştirdi numarasını arkadaşlarına beni kötülemiyor para biriktirince evlenicez diyor.çektiğini banamı çektirmek istiyor ben bunu anlamıyorum
canm şunu bil emin ol erkekler yalvaran kızlardan nefret ederler... kazanmak için yapman gereken kendini geri çekmek merak ettirmek..
ya hata bende olunca kendimden nefret ede ede bu kadar yalvardım affettirmek içindi hep sevgimi anlattım falan onu kazanmak içindi hatam olduğu için bu kadar istemeden sıktım egosumu tavan yaptı acaba ? Eninde sonunda arıcak bende facebooktan mesaj atmayım birşey paylaşmayım merak mı etsin beni acaba ? Onun ilgisini üzerime çekmek istiyorum
Biri beni böyle arasa bende değiştiririm numarımı 1 dk durmam :26:
ya haklısın tabi ama hata bende ya hep arama gereği kendimi ifade etme gereği duydum olan oldu bu safhadan sonra ne yapsam düzelir aramız ? Hoşunamı gitti acaba bu durum ben neymişim havasınamı girdi of ne yapıcağım ben
sen yapacağını yapmışsın canm...hatan varsa özür dilersin ama evet egosu tavan yapmış..kendi haline bırak, merak ettir kendini
Aynen öyle hoşuna gitmiştir .Ama bir yerden sonra kesinlikle bunalmış olucak ki numarısını değiştirmegereği duymuş. Bence bundan sonra arama sorma Yine duramam diyosan son bir mesaj at. Bu zamana kadar yaptıklarım hataydı kendimi suçlu hissetiğim için bu kadar üstüne geldim. Bundan sonra rahatsız etmem de. Ve arama kesinlikle !
benide bu kadar arasa bende bunalırdım.arayamam zaten numara yok ben öyle bir mesaj atmak istemiyorum yavaş yavaş anlasın istiyorum o mesajı atıcak gücüm yok hep terslediğimden bu tür mesajlarımdan olan oldu zatenfacebooktan mesaj atmayım diyorum artık girmediğimi görünce merak eder nerde bu hani hergün yalvarırdı ne oldu acaba der mi ? Mesela hiç aramıyordum başlarda o arardı hani aramadın aklınamı gelmedim özledim falan derdi kaçsam işe yarar mı ya
benide bu kadar arasa bende bunalırdım.arayamam zaten numara yok ben öyle bir mesaj atmak istemiyorum yavaş yavaş anlasın istiyorum o mesajı atıcak gücüm yok hep terslediğimden bu tür mesajlarımdan olan oldu zatenfacebooktan mesaj atmayım diyorum artık girmediğimi görünce merak eder nerde bu hani hergün yalvarırdı ne oldu acaba der mi ? Mesela hiç aramıyordum başlarda o arardı hani aramadın aklınamı gelmedim özledim falan derdi kaçsam işe yarar mı ya
Klasik kaçan kovalanır senaryosu
Aramayın,sormayın,rahatsız etmeyin
Bakarsınız bu şekilde döner
artık yapabilceğin en mantıklı şey çocuğu biraz rahat bırakmak... ona sürekli ulaşmaya çalışırsan zaten aramaz elinin altında olursun... ama kendini geriçektin diyede çocuk illa arıcak diye bişey yok... biz zor kabullensekte bitmişse yapcak bişi yoktur canm.. artık kendi hayatına adapte ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?