- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
canım tıpkısının aynısını bende yaşadım çok üzerine gittiğim için numarasını değiştirmişti sevgisinin biteceğini sanmıyorum erkekler anlık tepkilerle bu tür şeyler yapabiliyorlar canım bir süre bekle üzerine gitme biraz zaman geçsin sen üsteledikçe o daha çok kaçar zamana bırak ve facebooktan mesaj göndermeyide bırak biraz sakinleşsin
cevap atmanı bekliyordum konularını okudum ve kısmen kendimi buldum aynı şeyleri yaşamışız gerçekten ben aradım yalvardım denedim olmadı birde bunu deneyeceğim mesaj atmıcağım artık ne oldu bu kıza hergün yalvarırdı bugün atmamış ne oldu acaba diye aklına düşmek istiyorum sizin ne oldu barıştınız mı ?
canım kesinlikle zaman diyorum evet biz onun üzerine barıştık fakat tekrar ayrıyız şuanda ama bu defa farklı bir nedenle.yapacağın tek şey bir süre arayıp sormamak gerçeten çok etkili oluyor seninde dediğin gibi bu kıza ne oldu arayıp sormayı kesti diye mutlaka düşünecek ve üzerinden epey zaman geçtiği için ya o sana bir şekilde ulaşır yada sen ulaştığında bir cevap alırsın bi süre kendi haline bırak canım
herşeyi yaptım bir bunu denemedim yapıcak birşeyim yok inşallah etkili olurböyle beklemek çok zor geliyor bakalım dayanmak zorundayım inşallah aramız düzelir aradığında nasıl davranıyım peki ?
canım inan bende senin gibiydim hayatın tadı tuzu yoktu herşey boş geliyordu hiçbişey istemiyodu canım beklemek çok zor evet ama sen benim gibi yapma mutlaka bişeylerle uğraş aklını başka uğraşlarla oyala ve aradığı zaman soğuk konuş kesinlikle hemen yumuşama eskiden eser kalmasın şaşırsın onu o kadar şaşırt ki eski seni tekrar getirmek için çabalasın heyecanlanma sanki bir arkadaşınla konuşuyormuşsun gibi rahat konuş
herşey zamanla düzelicek inşallahhemen düzelmesini bekleyemem zaten inşallah kafamı dağıtırım ağlamaktan yoruldum artık bugün hiç mesaj atmadım ya merak etti heralde aradı hattını kapatmamış kayıtlı numaradan aradı yokladı beni kapattı telefonu 2 gündür konuşmamıştık diğer hattını açtı ne yapmaya çalışıyorsa merak etti heralde :26: hergün mesaj mutlaka atardım artık atmıcağım bakalım ne yapıcak
bu kararın doğrultusunda ilerle canım bak bekle gör neler olacak sakın duygularına yenilipte mesaj atma bi süre sadece bir süre bekle ve seni merak etsin ve gelişmelerdende bizi haberdar et
Yağmur28 in sewgilisi , otomatikman erkek mi oluyor yani , bilemedim ben :S
Ayrıca ; bu yağmur telefonunu değiştirdi de , bu nick i sana mı bıraktı , enteresan ...
Canım, seninle hemen hemen benzer şeyler yaşamışız. Bende yaşadım bu durumları, hala daha yaşıyorum. Klasik erkek tipi işte. Bi anda değişiveriyorlar. Bende senin gibi yaptım çok üstüne gittim, yalvardım, aradım, mesaj attım sürekli, takip ettim her yerden onu. Bi süre bekle, arayıp sorma, mesaj falan atma. Merak edip o seni arasın. Üstüne gitme daha fazla, bırak kendi haline. Ben öyle yapıyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?