Sevgiliniz size S...git derse ?

Bak simdi oteki konunu yeni okudum. Sanala bu kadar guvenme. Baskasinin resmiyle sanaldan sevgili ediniyorsun, sonra ne yapabilirim diye sanaldan bize soruyorsun. Bir daha da yalan uzerine kurdugun bir iliskiye baslama.Sanaldan da uzak dur bir sure.

Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

1-S..git demesine fırsat vermeden daha beni kaybettin,küfrederim dediği anda silerdim onu

2-Hicbir erkege konu ne olursa olsun yalvarmazdım

3-senin 6 aylık ilişkin bittiyse onun 6 aylık ilişkisi de bitti.O nasıl dayanıyorsa sen de öyle dayanırsın.

Sevgi,saygı bitmiş

Yazılmış ama miktir olup giderim 10 gün sonra civarı sana msj attığında anyı cevabı ver ama genelde ilk zamanlar biyerleri kaf dağında oluyor

Kendini hırpalama , o kadar yaşanmışlıktan sonra 1 günde nasıl seviyesini kaybetmiş.Kim bilir evlendikten sonra ne kadar değişebilirdi böyle düşün.Sana saygı göstermedikten sonra anlamsız zaten üzülürsün ama geçer biraz kafa dinle bence her şey güzel olur

Önce s....r sonrada defol git derim.
İlişkiyi bu noktaya getirmeyeceksin, gelirsede ayrılacaksın.

Amaannn coktaa tinn:KK14: s......rp gidiyom hee ne halin varsa gor diyeydin:63: ben olsaydim o lafi ona yedirir giderdim!!ardimdan senelerce hazmedemezdi:)

Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

Önceki konunun okudum da sen bu adamla nette tanismissin kimliğini gizlemissin ve anladigim kadariyla sen sadece uzaktan izlemissin yani yüz yüze bi görüşme olmamış. Sevgilin de değilmiş sonuç olarak adam haklı madem sonraları hoşlanmaya başladın gerçek kimliginle gecseydin karşısına. Sevecek olan yine severdi.
Yaşanmışlık yok tmm sizin için zor bi dönem belki ama yolunuza bakın. Adam resmen sepetlemis daha niye ısrar ediyorsun ki.

Sevgilim bana s***** git dese...
Bende ona s****** yere mum diktir derim :KK47:

Bana öyle bişey söyleyen adama s....m seni derim. Ne denir ki? Ya hiçbir şey yazılmaz ya da küfürle karşılık verilir sanırım.

bu durumda gitmek dışında yapılacak bir şey olduğunu düşünüyormusunuz. 6 aylık değil 6 yıllık ilişkilerinde neler yaşayan insanlar var yani sonuç olarak burada okuyan hiç bir bayan çıkıp da demez s.ktir git dedi ama sen mücadele et. Gidiniz tabiki. başka bir seçenek yok

Back
X