Sevgiliniz size S...git derse ?

Ayy sen bu adama neden bu kadar yuz verip bi tarafini kaldiriyorsun, bide yeter bak kufur ederim diye uyarmis hala biseyleri kurtarma pesindesin. cok mu memnun oluyorsun kufur yiyince, kestir at bitmis zaten ne daha zorluyorsun

Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Kime diye sorsaydın.

Ben onu biptirtip giderdim o lafi yemezdim. Ucuz herif

6 ay nedir ya insanlar 6 yıllık ilişkilerini bitiriyor:KK14:Ne yaptın çok merak ettim bu kadar ağzını bozacak birşeym iyiydi acep:110:

Bende bır mallık yapıp demıştım bunu . Çok salak bır andı kafamda şimşekler çakarken . Pişman olmadım mı oldum , hatamıydı evet . İnan ınsan bazen ne dıyecegını sasırıyor . Hele mesajda toparlıyorum ama konusurken malesef .

Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti.

değil 6 aylık sevgilim 60 senelik hayat arkadaşım bu lafı söylese silerim

biz olsaydık ne yapardık?
bir şey yapmaya gerek mi var?
intikam filan mı almak istiyorsunuz?
aksini düşünemiyorum çünkü.

Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
6ay zaten cok uzun bi süre degil, su an devam etsede zaten sana daha agir küfürlerle devam etcekti. Peki sana saygısı olmayan bi adamla devam etsen cok mu mutlu olacaktin? 6ayda bitmesi inan senin icin daha yararlı olmus

dediğini yaparım çok net!

iki senelik evliyim, önce dört yıllık ilişki içinde bir kere söyledi bana bunu eşim. duyduğum anda kapadım suratına telefonu hiçbir şey demedim. gezdim tozdum eğlendim iki hafta arkadaşlarımla güzel zaman geçirdim. ulaşamadı hiçbir şekilde bana. taa vandan istanbula atlayıp uçağa geldi kapımı çaldı arkadaşlarım vardı evde S***** G** (Defol) deyip suratına kapadım kapıyı.

bi hafta kaldı otelde. arkadaşları aradı perişan halde diye sonra neyse buluştum anladın mı dedim, anladım dedi. üzerinde konuşmadım daha. sonra zamanla hatasını telafi etti.

tabi şimdi onca onca yıllık emek sevgi var ortada söküp atmaya değmez, ha pişman olmasaydı biterdi zaten. ama 6 aylık bi ilişki için daha şimdiden sana bunu diyorsa yol ver hayatına bak. adam olana verilir emek.

hatırladım senin konunuda
o senin sevgilin bile degildi ki ?
ki haklı adam yani sen onu kandırdın.
hemde 6ay!
madem içinde bişeyler olmaya başlamıştı acıklıcaktın hemen
bile bile karma karışık bi olay yaratıp içinde boguldun...

az bile söylemiş. sen kandırmanın ne oldugunu biliyosun
kandırılmak öyle atlatılcak bişey degildir.

ki karşındaki de cok akıllı degil.
şu zamanda netten tanışıp aşık olup!
6ayını vermiş. görmeden !

ayy neyse. aslında yorumun o s... olup gitsin demeye gelmiştim ama
konu buyken bi zahmet adamın dedigini yap.
acı ama gerçek bu. aynı senin gerçekligin gibi.

aa, ben de okudum şimdi konuyu. kardeşim sen adamı kandırmışsın ya, korktum da söyleyemedim filan geç bunları. ben senin yerine olsam yüzüm olmaz aramaya konuşmaya. üstüne alınganlık yapıyorsun.

Demek ki adam icin bu kadar kolaymis niye israr edip kufur edene kadar direttin ozur dilemene ragmen istemiyorum kaybettin beni dediginde eyvallah deyip uzatmaman lazimdi yalvarir gibi ustune dustukce onunda toto kalmis ben o lafi demesine kadar getirmezdim olayi derse de bir daha yalvarsa bile geri adim atmazdim sende atmamalisin

Back
X