- 13 Ocak 2016
- 1.479
- 1.967
- 133
- 36
yorumunuzu alkışlamak istedimOyle demek istememistir kesin hala seviyordur naz yapiyordur. Biraz daha zorlayin bence.
Saka misiniz siz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumunuzu alkışlamak istedimOyle demek istememistir kesin hala seviyordur naz yapiyordur. Biraz daha zorlayin bence.
Saka misiniz siz?
Oyle demek istememistir kesin hala seviyordur naz yapiyordur. Biraz daha zorlayin bence.
Saka misiniz siz?
Kime diye sorsaydın.Sevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Yuh yani. Bu kadar açık yazamazsınız,forum kuralları var.Siktirdigin yere mum diktir derdim :))
Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti.
6ay zaten cok uzun bi süre degil, su an devam etsede zaten sana daha agir küfürlerle devam etcekti. Peki sana saygısı olmayan bi adamla devam etsen cok mu mutlu olacaktin? 6ayda bitmesi inan senin icin daha yararlı olmusSevgilimle 1 haftadır gorusmuyorduk. Haksız olan taraf bendim dayanamadim ona seni özledim yazdım cevap vermedi. Biraz geçtikten sonra tekrar yazdm bana benden ne bekliyorsun beni kaybettin falan dedi. Ama ondan oncesinde defalarca Özür diledim. Bana uzatma küfür ederim dedi. Seni çok seviyorum bitmesini istemiyorum dedim. Bana s...git birdaha beni arama gormiyim seni dedi. Ve bunu defalarca dedi. Bende engelledim whatsapptan. Bu kadar kolay mı ya 6 aylık ilişkim bitti. Siz olsaydiniz ne yapardınız?