sevgiliniz size sizden öncesiyle ilgili yalan söylerse...

bananesoylemem

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
2
0
6
35
Almanya
merhabalar, forumdaki ilk başlığımın ve mesajımın bu olmasını istemezdim ama bi sıkıntım var. sanırım yaşım itibariyle de fazla büyütüyorum bunu bilemiyorum.
erkek arkadaşımla ufak sinema kaçamakları dışında cinsel herhangi bir şey yaşamıyorum. ama bir defasında bana ilk defa bir kızla böyle bir şey yaşadığını söylemişti. ilk defa birini öpme, elini tutma vs. insan tabii ki ihtimal veremiyor ama yine de böyle bi konuda bana yalan söyleyeceğini sanmadım. sonradan öğrendim ki, genelevler sonra rus hayat kadınıyla birlikte olmalar... senden önceydi diyor, onlar sayılmaz diyor, ihtiyaç diyor ama acayip bir tiksinme geldi bana. ..... sitelerden bile baktım rus kadınlara o günden beri toparlayamadım kendimi. fikrinize ve yorumunuza ihtiyacım var, lütfen

Daha once hicbi kiz arkadasiyla yakinlasmasi olmamis sanirim onu demek istemis.ilk kiz arkadasi misin?genelevde dugsal bi bag yok sonucta elini tutup romantik romantik opmemistir onu soylemeye calisti galiba.genelev bencede mide bulandirici.

Son düzenleme:
Mesajimi duzenlemekte biraz gec kalmisim.soylemek istedigi sey ilk kez bi kiz arkadasiyla yakinlasmis olmasi o zaman.yalan konusunda genelev meselesini nasil ogrendigin onemli.konusu gecmis ve bahsetmemis,sizde baska bi yerden ogrenmisseniz evet yalan var ortada.ama konusu gecmemisse bi sorun yok.mide bulandirici oldugu icin soylemek istememis olabilir ama inkar etmemis.ilk kez duygulu bi yakinlasma var ortada.bana gore bi yalan yok.ve bence senden oncesi ile ilgili konusmak gereksiz.

İlk kiz arkadasi oldugundan bi suphen varsa tabi dogru olup olmadigina sen karar verceksin artik.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…