Sevgiliniz sizi birakip asla olmaz daha deyipde pisman oldumu?

Ben fazla pisman olcani sanetmiyorum cünkü biz kanli bicakli ayrildik. Ben cok üzülmüstüm ona rica etdim bide deneyelim diye gelsin konusalim diye bana dedi zamanim yok.Ve asla olmaz dedi birdaha bende sonunda tsk etdim beni birakti icin. Yane birbirimizden artik nefret ediyoruz ve birdaha pisman olup geri dönceni sanetmiyorum beyefendi cok guruludur ve asla dedimin asladir onda...

Hiç belli olmaz, bugün asla diyip terkeden yarın dönmek için uğraşan çok erkek var. Bir kadın asla dedi mi asladır ama erkekler değişken oluyor.

yarınn dondugundede sen ıstemezsınn dersınkıı bana neler yasttı bosversene nasıll ınanayımm..

Hiç belli olmaz, bugün asla diyip terkeden yarın dönmek için uğraşan çok erkek var. Bir kadın asla dedi mi asladır ama erkekler değişken oluyor.

Bilmiyorum canim ona keci inatti vardir. Ve gercekten ikimizde cok kirici konustuk yane aradan sagyi kayboldu...Onun aslinda geri dönmesini istemiyorum tek pisman olsun benim cektim aciyi oda ceksin beni cagresiz birakti icin ona yavraldim bana dedi zamanim yok bunlar cok aciydi benim icin oda anlasin bakim nasil bir duygu bunlar yasamak.

Son düzenleme:
Ben yine de belli olmaz diyorum. Zaman geçince ayrılırken söylenen kırıcı sözleri her iki taraf da unutuyor.

çoqu dönüyor en azından ben bunu yaşadım.. 3.üncü senemizde artık sürekli kavga ediyorduk ve bi gün denemek için ayrılmak mı istiyorsun yürümüyor mu dedim.evet beklediğim cevaptı ayrılmak istiyordu. ailesiyle sorunları vardı bahaneydi belki de bilmiyorum. bitti buraya kadar bidaha görüşmeyelim gibi bi sürü sözler.:95: sonra 2 ay qörüşmedik.bi süre sonra gizli numaradan aramalar başka telden msjlar çekip sevgilin var mı tanışalım tarzı msjlar.arada msnde denk gelip birbirimize ağzımıza geleni sayıyorduk iyice seviyesizleşmiştik.bende olmıcak diyip hayatıma yeni birini soktum. tabi bu bunu hazmedemedi duyduğunda çıldırdı.bende hiç üstüne düşmedim msn'den bile sildim.:90: bi gece nasıl olduysa konuşmaya başladık ve yalvardı telefonda dayanamıyorum çok pişmanım geceleri rahat uyuyamıyorum yapma bunu bize 3 aydır acı çekiyorum bi şans ver diye . maksadım intikam almaktı sanırım hoşuma da gitti aslında. geldi görüştük ve hayatından çıkar o çocuqu dedi.yeniden başladık ve 4.üncü senemiz bitecek. dün gece seni ne kadar çok sevdiğimi düşününce o kadar iyi anlıyorum ki artık ayrılık yakışmaz bize diyor. beni takmayan insan şimdi kendi mum gibi oldu.

insallah bendede öyle olur. O asla olmaz dedi ondan fazla agramicani sanediyordum. Bide ben onda dedim sen seref... Insanmisim ikide olmadi dedim. Bukadar seviyesiz sininki olamaz baristiniza göre.

Son düzenleme:
cok sevindim senin icin. Ama bende asla olmicak cünkü biz senin gibi medeni ayrilmadik canim...
Ben de çok sevindim canım şuanlık tek işaret buydu tekrar konuşmasını bekliyorum=) Ama hiçbir hareket yok şuan, düşünüyorum ki o da üzgündür falan ooff düşün düşün beynim yoruldu artık ama.Belkide döneceğini gösteren şey budur, bir anda bittiği gibi bir anda başlar ummadık bir şekilde.

insallah hersey diledigin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…