Sevgiliniz Sizi kıskandırmaya mi çalışıyor?

deniz5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
28
0
86
İstanbul
Evet, belki saka yapiyor ola bilir, sizi kiskandirmak ve sizi öyle izlemek onun hosuna gidiyor ola bilir, dedikleri dogru bile degildir ama

"bu aralar acayip kizlar var"

veya

"XY´ye gittim kiz ayarlamaya"

gibi sözler ister istemez sinir ediyor degil mi naniknanik
?

Pekii ya biz ayni sakalari yaptigimizda ne oluyor ??? BIZE KÖTÜ GÖZLE BAKILIYOR, YOK NEYMIS EFENDIM "BI KIZIN AGZINA ÖYLE SAKALAR YAPMAK YAKISMIYORMUS"

EVET DEGERLI BAYANLAR, soruyorum... Sevgiliniz sizi kiskandirmaya calistiginiza sizin tepkileriniz hangi sekilde oluyor ???

olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
evet cnm seninde dediği gibi bu tür kıskandırmaları çok yapıyo.Onu kıskanmam hoşuna gidiyomuş güya.Ama onun tepkisi çok sert oluyo kırılıyo.mafoldumben sonra birbirimize küsüyos tabii:(
Bundan dahası ne olur bilmem valla:kedi:

aynen canim ayni sakalari bende birgün yaparsam görürsün diyorum oda "ozaman kötü olur" diyor kaydirigubbakcemile3

sölediğinin aynısını bende ona sölüomm.susuo bi daha.öle kırılmalara kavgalara yol açacak şekilde bu konuşmaları yapmıozz

Kiskandirma oyunlari bence hic hos degil, bana yapilirsa cok kizarim,ben de kimseye yapmam.guclubacismile

Böyle şeyleri ben onun memleketine gitmeden önce zaman zaman derdi...
Sonra gittim ve resmen dumura uğradım...
Nerede güzel kız afedersin bunların hepsi şişko ve çirkin dedim.
Ağzını açamadı oh!
Zaten o da farkında benim elime onların su dökemeyeceğinin...
Onun yanındayken bile bana çok bakıyorlar ve acayip sinir oluyor...
:icecream:
Sıkıysa desin de cevabı nasıl yapıştırıyorum...
lülülülülülü

ohh güzel yazmissinnn :)) aynen canim bende kendimden cok eminim ve biliyorum baskalarinin kolay kolay benimde elime su dökemeyecegini sanirim erkekler zaten bunun farkinda... farkinda ama arada bi kendini övmekten, nekadar "cekici" bi erkek oldugunu göstermekten cekinmiyolar :P

ama sizce hangi formül daha iyi, aynisini mi yapmak yoksa umrunuzda degilmis gibi konusmak???

benim sevgilim de yapar bunu.. ben de kıskanırım valla.. surat asarım.. konusmam.. öpmeye çalişir öptürmem.. sonra kızdırmak istedim beni kıskanman çook hoşuma gidiyor aşkım ya der

kıskandığımı çaktırmamaya çalışırım, bana yaptığının benzerini yaparım, beni kıskandırmaya çalıştığına pişman olcak duruma gelir .. :sm_cool:

yaa çok güzelde arkadaşlarr kıskandığımı çaktırmadan yapamıyorum ama yaa:(( çok belli ediyorum ki onuda hoşuna gidiyo :kedi:

benimki böyle birşeyi yaptı çok ileri gitti;sonuç:

kıskançlık duygum öldü,adam umrumda değil o bi yerlerini yırtıyo ama çoo..kk geç.

artık beni sevmiyosun deli gibi kıskanan mydecember nerde diyor,öldürdün onu diyorum.

ne yapıyosa kendine yapıyor zaten ona herzaman derim bana çektirdiklerin sana yol su ve elektrik olarak geri dönecektir diyekaydirigubbakcemile3

benimki böyle birşeyi yaptı çok ileri gitti;sonuç:

kıskançlık duygum öldü,adam umrumda değil o bi yerlerini yırtıyo ama çoo..kk geç.

artık beni sevmiyosun deli gibi kıskanan mydecember nerde diyor,öldürdün onu diyorum.

ne yapıyosa kendine yapıyor zaten ona herzaman derim bana çektirdiklerin sana yol su ve elektrik olarak geri dönecektir diyekaydirigubbakcemile3

:jeyyar:hmm olabilir mi ki bende mi böle yapsam neekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benide kıskandırmaya çalışır ve kıskanmama bayılır beni o halde gördükçe hınzır çocuklar gibi bıyık altından gülerkaydirigubbakcemile3

hele bi denesin öyle birşeyi ağzının payını alır oturur koca totosunun üstüne...
ama çok şükür öyle saçma sapan işleri yoktur herifimin.
ki huzuru bozan en önemli etkenlerden biri olduğunu düşünüyorum hatta düşünüyoruz ki böyle şeylere gereksinim duymuyoruz...
boshayallersmile

böyle bişeyin şakasını yapmaya bile cesaret edemez valla. bana kız ayarlamaya gittim dicek hee o ağzından bi daha bi laf çıkamaz bururum ağzını kalır öle valla ayrılmaya kadar gidebilir bu durum kiiii zaten çok kıskancım
ayrıca onun yanında bile sürekli bana baktıkları için kendi kıskanmaktan beni kıskandırmak aklına gelmez :)

İlk çıktığımız aylarda çok yapıyooo sürekli kıskandırmaya çalışıyordu hiç tepki vermiyordum deli oluyordu.Tabi bende içten içe deli oluyordum ama belli etmedim tabi o da bu saçma huyundan vazgeçti.
Şuan 4. yılımız tabi burnundan fitil fitil getirdim yaptığı kıskandırmalarından dolayı orası ayrıkaydirigubbakcemile3

ya evet var böyle garip huyları erkeklerin :bbo: ama kendime kız ayarlamaya gittim biraz ağır bi cümle yanii .. ama gariptirki bozulmamız kıskanmamız için yapıyorlar, bozuluncada konu uzuyor al sana bi kavga sebebi.. :delphin: bilmiyorum dozunu ayarladıktan sonra iki taraf içinde sıkıntı olmayabilir ama devamlı devamlıda kabak tadı verir.

kıskandırma işini özellikle yaptıgında umurunda değilmiş giib davranman bence cok daha mantıklı yoksa sen tepkini ortaya koydugunda bundan duydugu hazla bu kıskandırma işine dewam eder... ayrıca iyi sabır etmişin kendime kız ayarlamaya gidiyorum ne demek ya... alsanaalsanasmile Allah tan öyle bişey yok bizde... ne ben yaparım ne de o...böyle şeylerden hoşlanmadıı için o kıskandığını söylemez bile...olumunekankayizsmile

Back
X