benim sevgilim bunu yapıyor hemde saçma şeyler için..geçen havuza gittik olimpik havuzmuş baya derin bende ben sana bakayım sen yüz ben giremem dedim..o da hayır ben yanındayım gireceksin dedi yalvardı bende yüzme biliyorum ama havuzda yüzmedim denizde ayağımın yere değdiği yerde o kadar..bu sefer ben girmeyince sevgilim ayağa kalktı bir kez gir sadece yoksa şimdi eve gidiyorum bidahada senle havuza gelmiyorm dedi..bende ondan tutarak girdim hemen geri çıktım..böyle saçma sapan tehditlerinden nasıl kurtulabilirim hiç hoş değil bence yaptığı
Ben de yapıyorum bunu sevgilime ama bu kadar ciddi konularda değil tabiki :)
Konuşmuşsunuz ve seni anlamış görünüyor bence şimdilik uzatma birdaha yaparsa tehditine boyun eğme
yapmazsın sende olur bıter gıtsın nereye gıdıyorsa
1 gıder 2 gıder
coluk cocuklamı bırlıktesınız ne bu ya erkekte boylesını hıc duymadım 19 20 falanmı
bir kez gir sadece yoksa şimdi eve gidiyorum bidahada senle havuza gelmiyorm dedi..
geçende alışverişe çıktık çok yoruldu ben bidahada mağaza gezmem diyo hep kesin konuşmasınada deli oluyorum
uzattım bile ve çok pişmanım sabah tamam aşkım demişti sende hep yapıosun demişti..bende msj attım ben ne zaman yaptım hep bunu düşünüyorum ayıp be diye..sen ne takıntılısın yeter be dedi..bende sensin takıntılı dedim..s... böle kavgayı aq yazdı :/ şok oldum terbiyesiz bidaha msj atma bana küfürlü yazacaksan seni kibar bişi sanardım kabasın terbiyesizsin dedim.sen insanı hayattan bıktırırsın dedi bende sen bıktırırsın dedim ve cvp atmadı..ayrıca o küfürleri affedebileceğimide sanmıyorum yazdım..dengesiz ya benim için anklarada ailesine 12 saat uzakta burda asgari ücretle çalışacak mezun olduk ama en ufak şeylerde öküze bağlıyor napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?