sevgiliniz sizi tehdit etse sürekli

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
benim sevgilim bunu yapıyor hemde saçma şeyler için..geçen havuza gittik olimpik havuzmuş baya derin bende ben sana bakayım sen yüz ben giremem dedim..o da hayır ben yanındayım gireceksin dedi yalvardı bende yüzme biliyorum ama havuzda yüzmedim denizde ayağımın yere değdiği yerde o kadar..bu sefer ben girmeyince sevgilim ayağa kalktı bir kez gir sadece yoksa şimdi eve gidiyorum bidahada senle havuza gelmiyorm dedi..bende ondan tutarak girdim hemen geri çıktım..böyle saçma sapan tehditlerinden nasıl kurtulabilirim hiç hoş değil bence yaptığı

istemediğiniz şeyi size zorla yaptırmak istemesi hoş değil tabi ama her konudamı böyle?
ilişkilerde fedakarlık olur ama işin için de zorlama tehdit unsurları varsa kötü kokular alırım ben...

her dediğini yaparsan devamı gelir
bir sonraki isteğini kabul etme
giderse gitsin
ne yani kendini balkondan at yoksa giderim dese atacakmısın ?

Bencede hoş birşey değil.
O yüzden yapman gereken sevgilinle bunu konuşmak.
Seni bu konuda böyle davrandığında ne kadar rahatsız ettiğini anlat.
Düşüncelerini paylaş, bu tarz konuları ancak aranızda konuşarak çözebilirsiniz.
Artısını eksisini koy önüne, hatasını göster

senin için geldim havuza bişey olmayacak dedi..bende bnim için geldiysen herkes eğlenmesine baksın ben girmek istemiyorum dedim
nefret ediyorum böyle saçma huylarından geçende alışverişe çıktık çok yoruldu ben bidahada mağaza gezmem diyo hep kesin konuşmasınada deli oluyorum

az önce face karşılaştık sevgilimde konuştuk..canm sıkkın dedim anlattım..o da tehdit etmek için değil öyle diyince girersin korkunu yenersin eğlenirz diye öyle yaptım dedi..bende ben tehdit gibi algıladım hoşuma gitmedi hiç dedim bidaha yapmam tamam dedi..sonuçta senin için gittim havuza dedi bende senin için gittim dedim bunun için seni tehdit etmiyırum biz eğlenmeye gittik kim ne isterse onu yapar dedim tamam falan dedi sende bana hep yapıyosun dedi birde halbuki hiç yapmıyorum sonrada çıktı kahvaltı yapcam diye
ben seni ne zaman tehdit ettim diye sorsam iş çok uzayacak büyüyek gibi geliyor ne yapsam bilmiyorum

Taviz tavizi doğurur arkadaşım.. Eğer her konuda böyleyse yapacağın bişey kalmamış artık.. Ne demek zorla bişeyleri yaptırmak ya? Bu kadarda yitirme kendini, hayır istemiyorum dediğin zaman sözün geçebilmeli.. Dikkat et kuzum

tehtit ettiği an dediğini yapmayarak sanırm kücükken ağlayark isteği yaplms biri olabilir ve alısmıs bu sekilde uzayack diye düsünme yapmağn birsy icin suclanıyorsn kesinlikle devamını getir ben yaptğmı hatırlamıyorm diye ac konuyu

Ben de yapıyorum bunu sevgilime ama bu kadar ciddi konularda değil tabiki :)
Konuşmuşsunuz ve seni anlamış görünüyor bence şimdilik uzatma birdaha yaparsa tehditine boyun eğme

Ben de yapıyorum bunu sevgilime ama bu kadar ciddi konularda değil tabiki :)
Konuşmuşsunuz ve seni anlamış görünüyor bence şimdilik uzatma birdaha yaparsa tehditine boyun eğme

uzattım bile ve çok pişmanım sabah tamam aşkım demişti sende hep yapıosun demişti..bende msj attım ben ne zaman yaptım hep bunu düşünüyorum ayıp be diye..sen ne takıntılısın yeter be dedi..bende sensin takıntılı dedim..s... böle kavgayı aq yazdı :/ şok oldum terbiyesiz bidaha msj atma bana küfürlü yazacaksan seni kibar bişi sanardım kabasın terbiyesizsin dedim.sen insanı hayattan bıktırırsın dedi bende sen bıktırırsın dedim ve cvp atmadı..ayrıca o küfürleri affedebileceğimide sanmıyorum yazdım..dengesiz ya benim için anklarada ailesine 12 saat uzakta burda asgari ücretle çalışacak mezun olduk ama en ufak şeylerde öküze bağlıyor napcam bilmiyorum

yapmazsın sende olur bıter gıtsın nereye gıdıyorsa
1 gıder 2 gıder
coluk cocuklamı bırlıktesınız ne bu ya erkekte boylesını hıc duymadım 19 20 falanmı

başlığı değiştir tehdit ve küfür var ilişkinizde..

dikkat et dayak da olmasın!

yapmazsın sende olur bıter gıtsın nereye gıdıyorsa
1 gıder 2 gıder
coluk cocuklamı bırlıktesınız ne bu ya erkekte boylesını hıc duymadım 19 20 falanmı

25 yaşında

ve bana dedi ki akşam bend ehavuza giriyim de eğleniyim diye yapmış kötü amacı yokmuş

2 yıldan uzun zamandır birlikteyiz yazrn kpss ye girecek

ayrılmak aklımda ama herzaman böyle sinirli değil

doğru olan ne bilmiyorum onla birlikte oldum genede ayrılmaya cesaretim var şuan
beni çok seviyor ailesine 12 saat uzaklıkta benim için ankarada
nereye istesem götürür ne istesem yapmaya çalışır..
geçenlerde ankaranın öbür ucuna elinde mangal taşıdı sıcağın altında ben aa mangal yapsak iyi olmaz mı dedim diye böyle huylarıda var

doğru olana nasıl karar vereceğim ben kızlar ayrılmak mı devam mı artık bu ilişki sağlıklı yürür mü?

bir kez gir sadece yoksa şimdi eve gidiyorum bidahada senle havuza gelmiyorm dedi..

geçende alışverişe çıktık çok yoruldu ben bidahada mağaza gezmem diyo hep kesin konuşmasınada deli oluyorum

Yazdıklarınızı okuduğumda henüz sadece sevgiliyken "evli erkek modu"na girdiğini, üzerinizde hakimiyet kurmak istediğini, her dediğinin yapılması ve otorite konumunda olmak için "şiddete" başvurabileceğini düşündüm... Bunlar başlıkta yazdığınız gibi tehdit değil daha da fenası, "Ben ne dersem o!" şeklinde kişiliğinize saldırı... Tehdit olsa dediğini yapmazsınız, sonunda gönlünü alır barışırsınız denilebilirdi ama erkek arkadaşınızın amacı "üzüm yemek değil bağcıyı dövmek", kendi istediğinizi değil, onun sizden istediklerini yapmanız ve henüz sevgiliyken durum buysa evlenince esamesi okunmaz sizin istek ve beklentilerinizin...

Bugün böyle küçük meselelerde olay yaratan adam yarın evlendiğinizde maddi manevi meselelerde size söz hakkı tanımaz, dediği olmazsa sözlü ve fiili şiddete başvurabilir, sizin seçim, fikir ve tercihlerinize saygısı yok erkek arkadaşınızın... Havuz, alışveriş bahane, onun dediğini yapmadığınızda problem çıkarıyor ve bu çok tehlikeli... Evlendiğinizde havuzdan, alışverişten çok daha ciddi sorunlarınız olacak, sizin de hür iradeniz, kararlarınız var, bugün bu kadar küçük meseleleri büyüten, sizin isteklerinizi dikkate almayan adam yarın o ağır sorumluluklarda büsbütün burnunun dikine gider, size söz hakkı tanımaz, bugün söz geçiremiyorsunuz, yarın hiç zaptedemezsiniz...

Neden pişmansınız?

Eğer meselenin üzerin gitmeseydiniz tek kusurunu bu sanacak, ağzının bozukluğunu, kriz yönetiminin sıfır olduğunu ve sözlü de olsa şiddete meyilli olduğunu öğrenemeyecektiniz... Sizin hassasiyetinize, kırılmanıza seyirci kalan, bunu "takıntı" olarak nitelendiren, olayı halletmek istediğinizde de hatasını katlayarak büyüten birine yersiz hoşgörü gösterdiğinizi anlamanızı vesile olmuş bu durum... Sizin ileride hiç mi sorununuz olmayacak, halletmek istediğinizde "takıntılı" mı ilan edileceksiniz böyle? Özrü kabahatinden büyük demek isterdim ama ortada özür de yok hem suçlu hem güçlü diyelim bari... Tüm bunlara, küfrüne rağmen sizin "bıktırıcı" olduğunuzu söylemesi de ilginç bir ironi... Öyle ya, kan kusup kızılcık şerbeti içtim demeli, aklınız takıldığı halde meseleyi kapatmalı, o küfrü "hak etmemeliydiniz", taş devri mantığı...

"Benim için Ankarada ailesine 12 saat uzakta, asgari ücretle çalışacak" demenize takıldım... Bunun fedakarlık olduğunu düşünmüyorum... Yetişkin, mezun olmuş, anlattıklarınıza bakılırsa pek de duygusal olmayan bir adam için ailesinden uzakta olmak alışılmadık bir durum değil, örneği bol... Siz olmasaydınız da bir başkası ya da başka bir sebep için ailesinden uzak yaşaması gerekebilirdi, neticede asgari ücret de olsa iş bulacak... Bu, sizin onun için ne denli özel olduğunuzun, size olan aşkının ispatı değil, hayatında bir başkası olsa onun şehrine de taşınabilirmiş demek ki...Ailesinin bulunduğu yerde çok yüksek mevkileri bizzat sizin için geri çevirdiyse o ayrı ama öyle olsa onu da yazardınız sanırım...

Ayrılığı düşündüğünüzü de söylemişsiniz... Burada kimse kimsenin ilişkisinin bitmesini, bu karara ortak olmayı istemez ama herkes hemcinsinin her türlü zulümden kurtulmasını ve hak ettiği değeri görmesini ister... Yazdıklarınızdan bu kadar yorumlayabiliyoruz biz, diğer tüm detayları siz biliyorsunuz, iyice ölçüp tartmanızı, mevcut adımları aksayan bu adamın gelecekte yanınızda sağlam yürüyüp yürüyemeyeceğini enine boyuna düşünmenizi öneririm... Tabi iş kurma gibi siz olmadan da aynısını vermesi muhtemel kararları sizin için yaptığı jestlermişçesine artı hanesine yazmadan...

Gidersen git diyeceksin canım.
Yapacağından değil onunki blöf sadece.
İstemediğin birşeyde taviz vermeyeceksin.
Zorla yaptırmaya hakkı yok sana hiçbir şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…