arkadaşlar 2 hafta önce erkek arkadaşım beni terk etti...diyoki benim hiç suçum yokmuş..o becerememiş yürütememiş...kavgamızda yok..bende tepki vermedim tabi ne yapabilirimki...face den msn den silmemişti beni bende 1 hafta sonra mesaj attım dedim ben artık tanımıyorum seni..hoşçakal..kabul ettim mecburen..yalvaracak halim yokya..bırakmış gitmiş..ben sildim internet oratmından niye görsünki beni???acaba dönermi..çok güzel bi beraberliğimiz vardı(((nasıl böle vicdansız oluyo bu erkekler yaa...
arkadaşlar 2 hafta önce erkek arkadaşım beni terk etti...diyoki benim hiç suçum yokmuş..o becerememiş yürütememiş...kavgamızda yok..bende tepki vermedim tabi ne yapabilirimki...face den msn den silmemişti beni bende 1 hafta sonra mesaj attım dedim ben artık tanımıyorum seni..hoşçakal..kabul ettim mecburen..yalvaracak halim yokya..bırakmış gitmiş..ben sildim internet oratmından niye görsünki beni???acaba dönermi..çok güzel bi beraberliğimiz vardı(((nasıl böle vicdansız oluyo bu erkekler yaa...
biz de çok eski sayılmayız ama ben başkasınımı buldu kesin bilmiyorum..haftasonları evdeydi hep görüyodum internette hani biriini bulsa evde olmadı diye düşündüm ama fazla saf ça düşünmüş olabilirim..2 hafta sonra ben istemiyorum ayrılmak ama senbende buna benzer bir durum yaşadım.biz daha başındayken başka birini buldu ve gitti.aradan zaman geçti tekrar bana döndü allem etti kallem etti yeniden kabul ettirdi ama noldu yine beceremiyorum diye çekti gitti.emin ol o da birgün dönecektir.bence ona güvenip yeniden kapılma yada gerçekten burnundan getir eskisi gibi olmasın
inşallah çok istiyorum bunu:109:Bugün çabuk giden yarın geri döner
biz de çok eski sayılmayız ama ben başkasınımı buldu kesin bilmiyorum..haftasonları evdeydi hep görüyodum internette hani biriini bulsa evde olmadı diye düşündüm ama fazla saf ça düşünmüş olabilirim..2 hafta sonra ben istemiyorum ayrılmak ama sen
istediğin için tamam kabul dedim ve her yerden sildim..ya bizim kavgamız yok ya ondan bende dönsün istiyorum(((seviyorum da hala (((
dönsün istiyorsun da çok beklersin bence hem dönse ne olacak ya hiç bişey olmamış hiç terkedilmemiş gibi sevebilecek misin bende düşünüyorum gelse beni affet dese ne yaparım kafamı çevirir duymamış gibi uzaklaşırım ben yeniden onu sevemem o bir kere benden vazgeçti ve kesinlikle vazgeçilmez değilsevmene gelince ben sana söylim sen onu değil onun sana hissettirdiği duyguları seviyorsun ...
biz de çok eski sayılmayız ama ben başkasınımı buldu kesin bilmiyorum..haftasonları evdeydi hep görüyodum internette hani biriini bulsa evde olmadı diye düşündüm ama fazla saf ça düşünmüş olabilirim..2 hafta sonra ben istemiyorum ayrılmak ama sen
istediğin için tamam kabul dedim ve her yerden sildim..ya bizim kavgamız yok ya ondan bende dönsün istiyorum(((seviyorum da hala (((
dönsün istiyorsun da çok beklersin bence hem dönse ne olacak ya hiç bişey olmamış hiç terkedilmemiş gibi sevebilecek misin bende düşünüyorum gelse beni affet dese ne yaparım kafamı çevirir duymamış gibi uzaklaşırım ben yeniden onu sevemem o bir kere benden vazgeçti ve kesinlikle vazgeçilmez değilsevmene gelince ben sana söylim sen onu değil onun sana hissettirdiği duyguları seviyorsun ...
Birinin dönmesini beklemek gerçekten sadece bekleyeni acıtır. Birşey kopmuşsa zaten gelse de hiç birşey aynı olamaz.. Tek dileğim vardı. Oda Allahımın izniyle kkabul oldu. O yüzden gideni beklemeyin gelmemesi için dua edin... çünkü 2 kez ayrılığı kaldıramazsınız.. sSİzi sevdiğinden geri dönmeyecektir ...SAdece tek alternatif siz olduğunuz için geri dönecektir. Başkası olmadığı için...
Çok üzücü ama öyle... Hayatınıza yeni birileirn girmesi ümidiyle...
Sabırla beklemenizi yeni biri için dua etmenizi diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?