erkek arkadaşımdan ayrıldım :(

Erkekler ne kadar rahat tepkisiz kalabiliyorlar gercekten.benimde en sinir oldugum şeylerden biridir.
Son kez bi bulusma daha mi ayarlasan.barisma veya ask konusmasi yapmadan iyi vakit gecirseniz.belki aranizi yumsatir.ufak temaslar ozlediginizi falan hatirlatir.o gun gercek kararini verebilirsin hem.
Uzuntunun tek ilaci zaman ne yazik ki.bu zamani nasil gecureceginse sana kalmiş; ya uzulerek ya hobilerinle falan ugrasarak sosyalleserek...
adam bana cevap bile vermioki nasıl ayarlicam anca ayağına gidicem emrivaki :( buda artık bana yakışırmı bilmem yakışssa onun gözünde artık küçülürüm diye düşünüyorum insan ister istemez halen bi umut beslio belki bi adım atar diye ama işte yok :(

aynı yaştayız ve bende yakın zamanda ayrıldım
ne kadar benziyoruz
hislerini birebir paylaşıyorum
bende çok yoruldummm :KK61:
insan bu yaşta ayrılık değil çok farklı şeyler yaşamayı bekliyor ama duruma bak:( bundan sonra artık yeni bi insana insan nasıl güvenr nasıl yeniden başlar cidden yoruldum bende sanırım .. depresyondayım :(

hatalıysan bile elinden geleni yapmışsın düzeltmek için.. daha fazla ne yapabilirsin ki.. şimdi kabullen ve ona asla ulaşma, arama, sorma.. dönerse senindir.. ama kesinlikle sen yazma ona, arama, sorma.. aynı derdin farklı versiyonu benim de başımda:(

insan bu yaşta ayrılık değil çok farklı şeyler yaşamayı bekliyor ama duruma bak:KK43: bundan sonra artık yeni bi insana insan nasıl güvenr nasıl yeniden başlar cidden yoruldum bende sanırım .. depresyondayım :KK43:
deniz kum güneş mümkünse bunlardan faydalanıp önüne bakmanı tavsiye ederim.acıyı yad ettikçe geçmiyo.kafanı acıyı düşünecek kadar bile boş bırakma.ayrıldıktan sonra başkaları ile de harika anılar yaşaman için önün açılıyor.onun ki bu kadarmış ve bitmiş ne varsa sil süpür koku resim eşya hepsini atamasanda ortadan kaldır.seni başkasını bırak kendini bile düşünmeyi unutturan yoran uğraşılar içine gir.

insan bu yaşta ayrılık değil çok farklı şeyler yaşamayı bekliyor ama duruma bak:KK43: bundan sonra artık yeni bi insana insan nasıl güvenr nasıl yeniden başlar cidden yoruldum bende sanırım .. depresyondayım :KK43:
aynen öyle
bende farklı şeyler beklerken ayrıldım
bir yuvam olsun huzurum olsun diye beklerken...
şimdi durum bu maalesef

sen hala seni sevdiğini düşünüyor olabilirsin ama gerçekten seven orta yolu bulmaya çalışır.
o kadar uğraşmışsın adam resmen karşında taş kesilmiş. Bir düşünsene, bu yaptıklarını o yapsaydı ne kadar suçlu olursa olsun ( aldatma,dayak,hakaret vs dışında) dayanabilir miydin böyle tepkisiz kalmaya?
Kendimi düşünüyorum, şu an birine kör kütük aşığım. Olağanüstü sorunlarımız olmadığı sürece onu bırakıp gidemezdim..

hatalıysan bile elinden geleni yapmışsın düzeltmek için.. daha fazla ne yapabilirsin ki.. şimdi kabullen ve ona asla ulaşma, arama, sorma.. dönerse senindir.. ama kesinlikle sen yazma ona, arama, sorma.. aynı derdin farklı versiyonu benim de başımda:KK43:
katılıyorum
daha ona ulaşmak gibi bir duruma girme
kendi değerini düşürürsün
sen yapacağını yapmışsın onu kazanmak için arkadaşım

dönerse senindir
değilse zaten hiç senin olmamıştır

sen hala seni sevdiğini düşünüyor olabilirsin ama gerçekten seven orta yolu bulmaya çalışır.
o kadar uğraşmışsın adam resmen karşında taş kesilmiş. Bir düşünsene, bu yaptıklarını o yapsaydı ne kadar suçlu olursa olsun ( aldatma,dayak,hakaret vs dışında) dayanabilir miydin böyle tepkisiz kalmaya?
Kendimi düşünüyorum, şu an birine kör kütük aşığım. Olağanüstü sorunlarımız olmadığı sürece onu bırakıp gidemezdim..
kesinlikle katılıyorum size kendimide düşündüm onun yerine koydum hayatta kayıtsız kalamazdım bu kadar yalvaran geri dönmesini isteyen bi insana çok düşündüm sevdiğim bi insana bunu yapamam ama sevmediğime yaptım .. zaten içim sırf bundan rahat en azsından sevmiyo diyorum resmen dediğiniz gibi taş kesilmiş . sevgiler kolay yakalanmıo böyle sebepler yüzünden ayrılan bir adama nası değer verdim ona üzülüorum zaten illaki geçicek ama kendime kızgınlığım sürücek..

Bildigim gordugum ve de tecrubelere dayanarak diyebilirim ki o yolunu yapmis yeni limanlara yanasmis. Erkekler birini bulmadan yanindakini birakmaz cikar kokusu biraz bekle.

Bildigim gordugum ve de tecrubelere dayanarak diyebilirim ki o yolunu yapmis yeni limanlara yanasmis. Erkekler birini bulmadan yanindakini birakmaz cikar kokusu biraz bekle.
dediğin gibi bir insan değil öyle o kadın bu kadın a bakan bi insan değil hayyata çok fazla yorgunlukları var benle olan ilişkisi bile kafasındaki sorunlardan bana yoğunlaşmadığınndan meydana geldi.. yada karakter öyleydi bilemiyorum ama başka birisi olduğunu düşünmedim en azından benleyken buna nerdeyse eminim canım .. bu ihtimali düşünmedim ama bu kadar kolay bitirebilmesi bilmiorum bu sebeplerden bide para sorunu vardı benimde ciddi bişiler olsun diye baskım muhtemelen bu yüzden ona bahane oldu diye düşünüyorum :(

Back
X