Sevgiliniz terk etti ne yaparsınız?

onerose98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
53
0
86
İzmir
arkadaşlar 2 hafta önce erkek arkadaşım beni terk etti...diyoki benim hiç suçum yokmuş..o becerememiş yürütememiş...kavgamızda yok..bende tepki vermedim tabi ne yapabilirimki...face den msn den silmemişti beni bende 1 hafta sonra mesaj attım dedim ben artık tanımıyorum seni..hoşçakal..kabul ettim mecburen..yalvaracak halim yokya..bırakmış gitmiş..ben sildim internet oratmından niye görsünki beni???acaba dönermi..çok güzel bi beraberliğimiz vardı:((((nasıl böle vicdansız oluyo bu erkekler yaa...

iyi yapmışsın peşinden gidecek halin yok.var böle numuneler bi anda bişe demeden bırakı verir uluorta.ya başka birini bulmuştur yada sıkılmıştır ilişkiden.elini sallasan eliisi boşvr üzülme bile sakın.

unut gitsin boşveeer.. hem dönse bile eskisi gibi ona güvenebilecek misin !? acaba gene bırakıp gider mi düşüncesiyle yaşamak daha kötü.. uğraşılmaz böyle dengesiz insanlarla..

arkadaşlar 2 hafta önce erkek arkadaşım beni terk etti...diyoki benim hiç suçum yokmuş..o becerememiş yürütememiş...kavgamızda yok..bende tepki vermedim tabi ne yapabilirimki...face den msn den silmemişti beni bende 1 hafta sonra mesaj attım dedim ben artık tanımıyorum seni..hoşçakal..kabul ettim mecburen..yalvaracak halim yokya..bırakmış gitmiş..ben sildim internet oratmından niye görsünki beni???acaba dönermi..çok güzel bi beraberliğimiz vardı:((((nasıl böle vicdansız oluyo bu erkekler yaa...

Ortada kavga, gürültü, kısacası bir sebep yokken giden adam başkasını bulmuştur; dediği gibi sizde sorun yoktur, sizinle yürütememiştir, başkasıyla "yürütecektir"... Bunun sonu genelde hüsran olur; sizi nedensiz üzmesinin karşılığı olarak diğer ilişkiyi de "yürütemez" ve soluğu yanınızda alır...

Erkekler bumerang gibidir; başınızdan atsanız bile size döner... Hele kendi gittiyse istikamet bellidir ama o saatten sonra siz onu bekliyor olur musunuz orası meçhul... :51:

Klişe laflar..
Sorun sende değil bende bla bla..
Ya sıkıldı ya başkasını buldu.
Aşktan kimse ölmüyor.
Biraz da kendinizi sevin.Değmeyecek biri için üzülmeyin.:61:

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ilişki süreniz nedir bilmiyorum ...bence düşme peşine bırak...zaten yürüseydi ayrılmazdınız..

ben zaten tepki vermedim düşmedim peşine ama başka birini bulma olayı ne kadar sinir bozucu ne kadar adiler...insan istemsiz dönsün istiyo...içimdekileri sölemek istiyorum..herşey güzel giderken belasınımı istiyo bu erkekler..eğer başkasını bulduysa beni aldattıysa Allah'ından bulsun:(((((((:58:

bende buna benzer bir durum yaşadım.biz daha başındayken başka birini buldu ve gitti.aradan zaman geçti tekrar bana döndü allem etti kallem etti yeniden kabul ettirdi ama noldu yine beceremiyorum diye çekti gitti.emin ol o da birgün dönecektir.bence ona güvenip yeniden kapılma yada gerçekten burnundan getir eskisi gibi olmasın

bende buna benzer bir durum yaşadım.biz daha başındayken başka birini buldu ve gitti.aradan zaman geçti tekrar bana döndü allem etti kallem etti yeniden kabul ettirdi ama noldu yine beceremiyorum diye çekti gitti.emin ol o da birgün dönecektir.bence ona güvenip yeniden kapılma yada gerçekten burnundan getir eskisi gibi olmasın
biz de çok eski sayılmayız ama ben başkasınımı buldu kesin bilmiyorum..haftasonları evdeydi hep görüyodum internette hani biriini bulsa evde olmadı diye düşündüm ama fazla saf ça düşünmüş olabilirim..2 hafta sonra ben istemiyorum ayrılmak ama sen
istediğin için tamam kabul dedim ve her yerden sildim..ya bizim kavgamız yok ya ondan bende dönsün istiyorum :((((seviyorum da hala:((((

Klasik laflar;

-"sende suç yok, ben yürütemiyorum",

-"ben sana layık değilim".

+ iyi o zaman yolun açık olsun!!!!!

+ döndüğünde beni bulamazsın.!

Kaybeden kendileri..

döndüğündede kabul etme..! bir kere giden tekrar gider çünkü bunu hiç unutma...!

Bugün çabuk giden yarın geri döner :1:

benim ki de bütün suçun bende olduğunu ima ederek telefondan mesajla terketti ne güzel dimi :D çok karakter sahibi insandı kendini beğenmiş tipsiz sünepe anasıyla kardeşiyle mutluluklar dilerim :) ben ona fazlaydım ;) he suçum yani terkedilmemi sağlayan olayda ilginç 1 saatlik konuşmalardan 5 dk düştü süre bişey demedim işi yoğun falan dedim geçtim sonra hiç açmaz oldu direkt meşgul bi an açınca gülerek aşkım beni hep meşgule alıyorsun bende seni alıcam dedim veee sonuççç o sesimden herşeyi anlamış ben şaka yapmamışım işte bu kadar anlayış kabiliyeti olan bi beyinsizdi :D bu arada geçen gün ex kaynana mı gördüm hala gudubet pis karı :D

biz de çok eski sayılmayız ama ben başkasınımı buldu kesin bilmiyorum..haftasonları evdeydi hep görüyodum internette hani biriini bulsa evde olmadı diye düşündüm ama fazla saf ça düşünmüş olabilirim..2 hafta sonra ben istemiyorum ayrılmak ama sen
istediğin için tamam kabul dedim ve her yerden sildim..ya bizim kavgamız yok ya ondan bende dönsün istiyorum :((((seviyorum da hala:((((

dönsün istiyorsun da çok beklersin bence hem dönse ne olacak ya hiç bişey olmamış hiç terkedilmemiş gibi sevebilecek misin bende düşünüyorum gelse beni affet dese ne yaparım kafamı çevirir duymamış gibi uzaklaşırım ben yeniden onu sevemem o bir kere benden vazgeçti ve kesinlikle vazgeçilmez değil ;) sevmene gelince ben sana söylim sen onu değil onun sana hissettirdiği duyguları seviyorsun ...

dönsün istiyorsun da çok beklersin bence hem dönse ne olacak ya hiç bişey olmamış hiç terkedilmemiş gibi sevebilecek misin bende düşünüyorum gelse beni affet dese ne yaparım kafamı çevirir duymamış gibi uzaklaşırım ben yeniden onu sevemem o bir kere benden vazgeçti ve kesinlikle vazgeçilmez değil ;) sevmene gelince ben sana söylim sen onu değil onun sana hissettirdiği duyguları seviyorsun ...

haklısın..eskisi gibi sevip güvenemem..ama terk edilmek istemiyo insan..böle kalsın istemiyo..

Birinin dönmesini beklemek gerçekten sadece bekleyeni acıtır. Birşey kopmuşsa zaten gelse de hiç birşey aynı olamaz.. Tek dileğim vardı. Oda Allahımın izniyle kkabul oldu. O yüzden gideni beklemeyin gelmemesi için dua edin... çünkü 2 kez ayrılığı kaldıramazsınız.. sSİzi sevdiğinden geri dönmeyecektir ...SAdece tek alternatif siz olduğunuz için geri dönecektir. Başkası olmadığı için...

Çok üzücü ama öyle... Hayatınıza yeni birileirn girmesi ümidiyle...
Sabırla beklemenizi yeni biri için dua etmenizi diliyorum...

Birinin dönmesini beklemek gerçekten sadece bekleyeni acıtır. Birşey kopmuşsa zaten gelse de hiç birşey aynı olamaz.. Tek dileğim vardı. Oda Allahımın izniyle kkabul oldu. O yüzden gideni beklemeyin gelmemesi için dua edin... çünkü 2 kez ayrılığı kaldıramazsınız.. sSİzi sevdiğinden geri dönmeyecektir ...SAdece tek alternatif siz olduğunuz için geri dönecektir. Başkası olmadığı için...

Çok üzücü ama öyle... Hayatınıza yeni birileirn girmesi ümidiyle...
Sabırla beklemenizi yeni biri için dua etmenizi diliyorum...

çok haklısın...hemde çokk...ama benim bi arkadaşıma yine böle olmuştu çocuk dediki ne ümidini kes benden ne de çok ümitlen...kız da çok üzüldü aylarca...şimdi evliler...bazen kafaları karışıyo galiba...ben iyi anlaştığımıza inanıyodum hiç bir sorun yoktu çünkü...galiba şimdi sadece hayırlısını istemeliyim...:14:

Back
X