Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar böyle bir durumda ne yapardınız acaba? Gerçekten zor bir durum olsa gerek...
İlişkime bağlı sevgilimle uzun bir zamandır berabersem ve ciddi düşünüyorsak o diğer kişiden hoşlanıp hoşlanmadığıma tam olarak emin olmak isterim.Belki uzun süredir aynı insanla olduğum için o insanın değerini unutmuşumdur ve geçici bir hevestir.Duygularımı tartarım.
Ama sevgilimle olan ilişki bir seneyi bile doldurmamış kısa bir şeyse anında ayrılırım diğer kişiyle olayım ya da olmayayım.Aklıma başkası girdiyse sevgilimi yeterince sevmiyorumdur demektir.
Kısaca asıl ilişkimin uzunluğuna,ciddiyetine göre davranırım.
"sevgi","sevgili" kelimelerinin içi bu kadar boş olmamalı ya,yani ne bileyim birine "sevgilim" derken nasıl olur da bir başka birinden hoşlanırsınız ?(büyük de konuşmak istemiyorum)
Allah korusun böyle bir şey olursa bile hemen ayrılmalı insan,yazık günah karşımızdakine büyük saygısızlık(aldatmanın öylesi böylesi yok bence,bir an için olsun hissetmek bile yanlış bence)
ben erkek arkadaşım dışındaki erkekleri cinsiyetsiz olarak görüyorum. yani gözümde erkek olarak değerleri yok. okadar çok seviyorum yani![]()
Allah inşallah kimseyi öyle bir duruma sokmasın , şaşırtmasın . hepsi bir kenara böyle bir şey oldu diyelim hemen ayrınılmalı.
insanlar değerlidir hiç kimse kadın-erkek aldatılmayı , okadar emek verdıkten sonra bir kenara atılmayı haketmiyor.
tabakta yemeğin dururken başka tabaklara saldırmak sadece açgözlülüktür :128:
DOĞRU TESPİT aynen ben de sevgilimden geriye kalan erkekler erkek değil de cinsiyetsizmiş gibi hoşlanılcak sevilcek standartta değiller gibi yani böyle ondan başkası yok gibi.. rabbim nasip etmesin !