• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz varken başkasından hoşlanırsanız?

bıtanesı varken ıkıncının hıc geregı yok bence zıra bı tanesını bulamayan (bulup mutlu olmak ısteyen) bı cok ınsan var:41::41::41::41::41::41:

ben hoşlanmıştım ve hoşlandığıma göre erkek arkadaşımı sevmiyormuşum diye lamba yanmıştı kafamda ve ayrılmıştım.
bana göre birisini hakikaten seviyorsan başkasından hoşlanamazsın, fikrim bu.

İlişkime bağlı sevgilimle uzun bir zamandır berabersem ve ciddi düşünüyorsak o diğer kişiden hoşlanıp hoşlanmadığıma tam olarak emin olmak isterim.Belki uzun süredir aynı insanla olduğum için o insanın değerini unutmuşumdur ve geçici bir hevestir.Duygularımı tartarım.

Ama sevgilimle olan ilişki bir seneyi bile doldurmamış kısa bir şeyse anında ayrılırım diğer kişiyle olayım ya da olmayayım.Aklıma başkası girdiyse sevgilimi yeterince sevmiyorumdur demektir.

Kısaca asıl ilişkimin uzunluğuna,ciddiyetine göre davranırım.

Kızlar böyle bir durumda ne yapardınız acaba? Gerçekten zor bir durum olsa gerek...

Yooo hiç zor değil...
Gönlüme başka biri girmişse ilkiyle işim bitmiş demektir.
İhanet etmektense ayrılmayı tercih ederim.

ben erkek arkadaşım dışındaki erkekleri cinsiyetsiz olarak görüyorum. yani gözümde erkek olarak değerleri yok. okadar çok seviyorum yani :nazar: :16: Allah inşallah kimseyi öyle bir duruma sokmasın , şaşırtmasın . hepsi bir kenara böyle bir şey oldu diyelim hemen ayrınılmalı.
insanlar değerlidir hiç kimse kadın-erkek aldatılmayı , okadar emek verdıkten sonra bir kenara atılmayı haketmiyor.

tabakta yemeğin dururken başka tabaklara saldırmak sadece açgözlülüktür :128:

"sevgi","sevgili" kelimelerinin içi bu kadar boş olmamalı ya,yani ne bileyim birine "sevgilim" derken nasıl olur da bir başka birinden hoşlanırsınız ?(büyük de konuşmak istemiyorum)

Allah korusun böyle bir şey olursa bile hemen ayrılmalı insan,yazık günah karşımızdakine büyük saygısızlık(aldatmanın öylesi böylesi yok bence,bir an için olsun hissetmek bile yanlış bence :45: )

Son düzenleme:
Hepinize birden katılıyorum ben de:)... Çünkü durumdan duruma değişen bir olay. Sevgilinizle uzun süre birlikteyseniz ama bu süreç içerisinde yıprandıysanız, o sizi artık heyecanlandırmıyorsa, başkasından etkilenmek hiç de zor olmuyor. Asıl zor olan ikisi arasında seçim yapmak...Ama hepinizin de söylediği gibi bu durumda sevgiliden ayrılmak en mantıklı yapılacak şey , çünkü aldatmak çok kötü bir davranış olur.

İlişkime bağlı sevgilimle uzun bir zamandır berabersem ve ciddi düşünüyorsak o diğer kişiden hoşlanıp hoşlanmadığıma tam olarak emin olmak isterim.Belki uzun süredir aynı insanla olduğum için o insanın değerini unutmuşumdur ve geçici bir hevestir.Duygularımı tartarım.

Ama sevgilimle olan ilişki bir seneyi bile doldurmamış kısa bir şeyse anında ayrılırım diğer kişiyle olayım ya da olmayayım.Aklıma başkası girdiyse sevgilimi yeterince sevmiyorumdur demektir.

Kısaca asıl ilişkimin uzunluğuna,ciddiyetine göre davranırım.

Kesinlikle en mantıklı davranış bu olurdu.

"sevgi","sevgili" kelimelerinin içi bu kadar boş olmamalı ya,yani ne bileyim birine "sevgilim" derken nasıl olur da bir başka birinden hoşlanırsınız ?(büyük de konuşmak istemiyorum)

Allah korusun böyle bir şey olursa bile hemen ayrılmalı insan,yazık günah karşımızdakine büyük saygısızlık(aldatmanın öylesi böylesi yok bence,bir an için olsun hissetmek bile yanlış bence :45: )

bende büyük konuşmuştum zamanında çok eleştirirdim ve başıma geldi malesef.3 yıllık bir ilişki 1,5 yıllık nişanlılık dönemi sonrasında bir başkasından karşılıklı bir hoşlanma oldu.Küçük bir yakınlaşmamızda oldu.Ben karşı tarafın böyle bir şeyi haketmediğini düşünerek zorda olsa dün ayrıldım.Hala içimde çok büyük bir vicdan varr.Bir daha böyle duruma düşmem inşallah çok üzücü :50::50:

ben erkek arkadaşım dışındaki erkekleri cinsiyetsiz olarak görüyorum. yani gözümde erkek olarak değerleri yok. okadar çok seviyorum yani :nazar: :16: Allah inşallah kimseyi öyle bir duruma sokmasın , şaşırtmasın . hepsi bir kenara böyle bir şey oldu diyelim hemen ayrınılmalı.
insanlar değerlidir hiç kimse kadın-erkek aldatılmayı , okadar emek verdıkten sonra bir kenara atılmayı haketmiyor.

tabakta yemeğin dururken başka tabaklara saldırmak sadece açgözlülüktür :128:

DOĞRU TESPİT aynen ben de sevgilimden geriye kalan erkekler erkek değil de cinsiyetsizmiş gibi hoşlanılcak sevilcek standartta değiller gibi yani böyle ondan başkası yok gibi.. rabbim nasip etmesin !

Aklımı , haysiyetimi, gururumu ve şerefimi kaybetmedim çok şükür . Kaybetmeyeceğime de eminim böyle bir durumla kendini bilen bir insanın karşılaşacağını sanmıyorum. Sırf yalnız kalmamak için bir başka insanın hayalleriyle oynamaya kimsenin hakkı yok. .

insan beyni ilişkiler algılar çok karışık gerçekten..benim bir arkadaşım war. birkaç yıldır düzgün biriyle ilişkisi devam ediyor. iş nedeniyle farklı şehirdeler..kız çocuğu sewiyor ama hep daha iyisinin arayışında..fırsat buldukça yeni tanıştığı kişilerle çıkıyor yemek yiyor takılıyor felan..halihazırdaki sevgilisinden daha fazla elektrik alamayınca sallamıyor eskisini muhafaza ediyor..tabi farklı şehirlerde olmalarının da etkisi büyük bunda..

Böyle bişey söz konusu bile olamaz!!! :20:
Sevgilimden başkasını gözüm görmüyor ki. . . Göremez de zaten. . .
Bunu yaşayanı da anlamam... Kalp, gerçek sevgi sadece 1 kişiye aittir ve ikincisi asla olamaz!
Olursa da demek ki, sevgilim dediğin kişi sevdiğin değil, öyle sıradan biri... Sadece adı sevgilim, gerçek değil. . .

Back
X