Sevgiliniz ve siz birbirinize yalan söyler misiniz?

profesyonel yalancı değilsin sıradan bir yalancısın ...eğer dediğin gibi profesyonel olsaydın yakalanmazdın...yakalandığın kişi değilde çevrenden yalan söylediğini bilen birileri sana bunu deselerdi olurdu...

üstelik bununla övündüğün izlenimi var...

yalancılık ne şekilde olursa olursa berbat birşey...

şaka gibi bir topikkafamçokkarıştı

yok hiç yakalanmadım sonra bn dedim, asla övünmüyorum çok kötü birşey

bana da garip geldi bu konu ..insan göz göre göre hem ben söylüyorum hem sevgilim söylüyo diyebiliyoken,nasıl devam edebilir hayret.Bayağı bi cıvıklaşmış bi ilişki sanırım ..
Ben zaten yalandan nefret ederim,erkek arkadaşım da daha çok yeni olduğumuz bi zaman bişeyi sorduğumda eksik anlatmıştı,daha sonra kendi itiraf ettiğinde neler olacağını çok iyi gördü.O gün bugündür tövbeli zaten opuyorumnanaktan güven olmayan ilişkiye ilişki demem ben,evcilikle fln karıştırmamak lazım ..:umursamaz:

Yalanin arkasina sıgınacak biri degilim..
Yalanlarla dolu bir iliskiyi surduremem.
Birbirmize karşı hep durust olmusuzdur.
Eger varsa bi hatam veya onun hatasi , konu her neyse sonuçlarina da katlaniriz o da bende.

ben hemen elime yüzüme bulaştırıyorum :kedi:
beceremiyorum yalan söylemeyi bi defa bi iş için dedim anında yakaladı beni yavruşum lülülülülülü
odur budur töbe daha demedim korkudaneyvahedigeldismile
hele onun hiç yakalamadım yalanını ya çok profesyonel ya ben aptal ama sanmıyorum yapmaz benim sevgilim...
güveniyorum ben aşkıma ki zaten yaparsa biliyor başına gelecekleri aklinialirimsmile

şimdiye kadar boyle bır sorun yaşamadık 1.5 sene boyunca sadece bır kere yalan soyledı onuda dayanamayıp bana açıkladı ben de hoşgoruyle karşıladım ilk ve son kez ne ben yalan soylerım nede o yalan soylemek istese bıle beceremez zaten anlarım ben =) ben yalan soylerse hiç rahat edemem ya yuzune bakıp konuşamam bile yalanın boyutu önemli deil sonuç olarak yalan yanı bu kadar kısa ve özdür

Back
X